Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

již jsem to zde někde psal, kolega z práce má 508 GT , průměr 5,8 l a průměrná rychlost dle PP 81 km.A při jízdě naprosto dle předpisů i méně.

Odesláno

PeugeotHDI

Otazka skor znie ako to robis Ty? Merias skutocnu spotrebu, alebo si sa spolahol na palubny pocitac? Mozno jazdis iba po meste?

[Edited on 3/10/13 14:53 by mirohrob]

Odesláno

A vyhání kolega taky pavouky z výfuku, nebo ho má zarostlý pavučinou. Já na 508 GT z Chorvatska 1280 km, dle PP spotřebu 6,8 (a odpovídá to +- skutečnosti), průměr 103 km/hod.

Odesláno

80% dálnice zbytek mimo město jel jsem podle předpisů, hodinu vrkani na místě , takové to první osahani. Občas manuální razeni. Nafta Ceska OMV, uvidíme jak dojedu nádrž německé ESSO.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Nalítáno 60t km momentálně průměrná podle PC 7,4l a v 55t km vyměněná dvouhmota se spojkou.

K tomu neustálé řazení, aby to náhodou nemělo nízké otáčky (pod 1800), které tak svědčí setrváku. Pořád nějak nevidím tu výhodnost nafty a heslo \"nafta patří na pole\" stále platí.

Odesláno

+

Převodovka lepší chování

Vyšší posez řidiče , pohodlnější

Světla , natáčení , přepínání z toho jsem překvapený jak to funguje

Tišší za jízdy

Provázanost systému Navi Headup další elektronika

Výkon motoru

RT6 funguje bezvadné

Standartni audio hraje lip než 407 s JBL

-

Kape z víka kufru ale to se ví

Zvyknout si na ruční el brzdu

Odesláno

Je to poznat , ale 508 s AM6 táhne lip než jsem čekal. 40 koni chybí ale ja je stejne moc nevyužil , jezdím na pohodu. Motor reaguje na plyn okamžitě .

Jen me překvapuje , ze při klidne jízdě řadí 6 už kolem 85 km/h. To mi dělala i 407 a v 60000 km začala na 6 AM6 knucet tak do 110 km/h. Potom jsem přehrál soft ve skříni a řádila až v 96 km. Pazvuk se odstranil . Tady je modifikována , tak snad to mají vychytane. :-)

A v manuálu se rádi obráceně tak jedu přes padla než si zvyknu.

Odesláno

To knuceni dělala skoro každá AM6 407/607 po 60000 km . Není to na závadu a 90% lidi o tom neví . Jestli spadas do těch 10 % tak si nech přehrát i s motorem . Je to vse lepší .

Odesláno
Ja mam nalietane cca 80 000km spotreba podla pc 5,5 ,skutocnost 5,6-5,7 . Spokojnost

jak víš spotřebu po 80tis. podle PC? mě se to vymazává po najetých 9999km a znova od nuly

Odesláno
PeugeotHDI

Otazka skor znie ako to robis Ty? Merias skutocnu spotrebu, alebo si sa spolahol na palubny pocitac? Mozno jazdis iba po meste?

[Edited on 3/10/13 14:53 by mirohrob]

Meriam skutocnu spotrebu (vzyd tankujem po druhe vypnutie tankovacej pistole. A zaznacim si km a vypocitam si doma spotrebu... Palubny PC mi ukazuje momentalne 6.8l/100km a ja mam pocitanu priemernu 6.7 l/100km.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...