hawkey Odesláno 9. únor 2013 Odesláno 9. únor 2013 No sláva, už jsem měl strach, že budu muset radit.:D Není nad to, když člověk položí otázku a hned si na ni i odpoví :-) Styl Jara Cimrman Citovat
Simpi Odesláno 9. únor 2013 Odesláno 9. únor 2013 Je normalne, ze po cca 4,5 mesici a 13000km mi auto hlasi nedostatok oleja?? Jazdim zlahka rychlesie ale nie agresivne. WTF?? Btw, v KE mi odmietli vymenit ostrekovace. Ze vedia o tom ako zle striekaju, ale nic sa s tym neda robit.. Tak to je něco špatně, me je včera vyměnili a teď to ma silu,ze bych si s nimi mohl otvírat střechu,kdyby byla otvírací..bylo to na záruku a řekli mi ze je na to svolavacka..trvej na výměně, jina cesta nevede Citovat
tom123 Odesláno 9. únor 2013 Odesláno 9. únor 2013 ?? Btw, v KE mi odmietli vymenit ostrekovace. Ze vedia o tom ako zle striekaju, ale nic sa s tym neda robit.. V PE bez problemov ostrekovace vymenili na pockanie. Smutne je vsak ze o probleme vedia a na aute vyrobenom 12/2012 su este montovane ostrekovace ktore nestriekaju.. Citovat
508GT Odesláno 9. únor 2013 Odesláno 9. únor 2013 Co je smutne je to, ze sa tu v servise tvarili aku velku sluzbu mi idu robit, ze tie ostrekovace skusia vymenit v zaruke a potom sa uz vobec neozvali.. Curaci. K oleju: rychly prieskum medzi znamymi mi ukazal, ze audi, skoda aj bmw dava k novemu autu 1L oleja uz pri predaji. PGT vam da akurat prd. Citovat
hawkey Odesláno 9. únor 2013 Odesláno 9. únor 2013 V PE bez problemov ostrekovace vymenili na pockanie. Smutne je vsak ze o probleme vedia a na aute vyrobenom 12/2012 su este montovane ostrekovace ktore nestriekaju.. Mám stejný problém s autem vyorobeným 17.1.2013. Pán v servisu se nijak nebránil .. jakmile slyšel slova 508 a ostřikovače, hned se zeptal, kdy mu můžu přivést auto .. nerozumím tomu, když ví, že to nefunguje, tak to tam stejně namontují... Citovat
ozzy1 Odesláno 9. únor 2013 Odesláno 9. únor 2013 hawkey-Oni prostě vědí jak tě dostat do baráku:D. Citovat
hawkey Odesláno 9. únor 2013 Odesláno 9. únor 2013 Moje zkušenosti s 508 jsou zatím velmi dobré. Mám pouze 350km. Zítra a v pondělí první delší cesta, cca 800km. Vyjma ostřikovačů jsem s tím autem úplně spokojený, jediné, co mě trošku zaráží je zvuk od zadní nápravy. Přední náprava je krásně odhlučněná, i při nerovnostech nic neklepe. Ale od zadní nápravy, když jedu pomalu po nerovnostech, je slyšet klepání, na chlup stejné, jako když máte vybitou tyčku stabilizátoru.. v pondělí jdu do servisu kvůli ostřikovačům, tak se jich na to zeptám, ale nemá někdo z vás s tím podobnou zkušenost? Citovat
hawkey Odesláno 9. únor 2013 Odesláno 9. únor 2013 hawkey-Oni prostě vědí jak tě dostat do baráku:D. No když jsem se na to ptal přijmacího technika, proč to tam montují, když vědí, že to nefunguje, tak on s lehkou nadsázkou říká \"já si myslím, že prostě jenom čekají, až jim ty staré dojdou\". Fakt mě pobavil Citovat
mirohrob Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 Co je smutne je to, ze sa tu v servise tvarili aku velku sluzbu mi idu robit, ze tie ostrekovace skusia vymenit v zaruke a potom sa uz vobec neozvali.. Curaci. K oleju: rychly prieskum medzi znamymi mi ukazal, ze audi, skoda aj bmw dava k novemu autu 1L oleja uz pri predaji. PGT vam da akurat prd. Asi záleží na konkrétnom servise. Mne vymenili ostrekovace bez problémov a plechovku s olejom a dokonca aj roztokom na cistenie okien som mal v kufri pri preberaní auta. V apríli 2012. Citovat
pkr Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 Já se v servisu zatím vždycky na všem dohodnul a vše mi vyměnili bez sebemenšího náznaku neochoty, spíš naopak. Je to o lidech a jejich přístupu. Pravdou je, že já objel čtyři servisy, než jsem byl s přístupem a prací spokojenej. Citovat
Toudy5587 Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 No to u nas peugeot v Pb je katastrofa aspon moja skusenost no otras. Tie reakcie mi pridu ze ich otravujem a co furt od nich chcem.total nespokojnost same vyhovorky.hnus Citovat
skuci Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 dneska sem koukal na netu a našel tam olej od Totalu, ten co se tady inzeruje že je ideální... v servise chtějí za 1l něco kolem 500Kč a já našel na 1200Kč 5l... to jde... :-) ale jdou sehnat i levněji... [upravil dne 11/2/13 23:58 od skuci] Citovat
tomike Odesláno 12. únor 2013 Odesláno 12. únor 2013 508GT nenechaj sa odbit, na ostrekovace je zvolavacka a tak trvaj na vymene. Inak mam s Peugeot KE velmi negativnu skusenost, nastastie tam uz pracuje moj dobry kamos a tak vsetko riesim cez neho. Vsetko je aj otazka s akym primacim technikom si problem riesil, aj od je to dost zavisle. Citovat
DuFyS Odesláno 13. únor 2013 Odesláno 13. únor 2013 Ahoj, jak stříkají ty nové ostřikovače? Pročítal jsem to tu celé a nemohu to tu najít. Me to ostříkne celé okno a pri vyssich rychlostech (> 110km/h) to na vrsek okna ani nedostrikne. Díky Citovat
PeugeotHDi Odesláno 13. únor 2013 Odesláno 13. únor 2013 Tie nove ostrekovace striekaju pri 110km/h a vyssej tak do polovice okna...celkom postacujuce...tie stare strekali ani nie 10cm od spodu Citovat
DuFyS Odesláno 13. únor 2013 Odesláno 13. únor 2013 Aha tak to mám tím pádem nainstalovane ty nové. Ale i tak by to mohli vyresit lepe, aby to dostříklo i na vršek. U 406 to stříkalo krasne :-) Citovat
stefano Odesláno 13. únor 2013 Autor Odesláno 13. únor 2013 Nové ostrekovače sa dajú nastaviť špendlíkom alebo ihlou. Citovat
HonzaZ Odesláno 13. únor 2013 Odesláno 13. únor 2013 Tak jsem byl dnes v servisu a mimo jiné mi na záruku vyměnili ostřikovače a utěsnili víko kufru, tak uvidíme, zda to pomůže. K ostřikovačům, původní byly rozstřikovací a ty nové jsou s kuličkami a nechají se nastavit. Samozřejmě nejsou rozstřikovací. Citovat
stefano Odesláno 13. únor 2013 Autor Odesláno 13. únor 2013 HonzaZ nechcem Ťa sklamať, ale ani to pretesnenie veľmi nepomáha. Jediné, čo by pomohlo, by bola výmena plastového dielu, ktorý by bol zo spodu inak tvarovaný. Písalo sa o tom vraj na nem. fóre, že sa to bude meniť, ale či je to pravda to zatiaľ asi nikto nevie. Citovat
hawkey Odesláno 13. únor 2013 Odesláno 13. únor 2013 Taky už mám nové ostřikovače. Sice nejsou rozprašovací, zato alespoň dostříknou na sklo. Ty původní stříkaly na sklo jen když auto stálo .. už při 50km/h to stálo za prd ... Teď ještě vyřešit to šílené klepání od zadní nápravy, namontovat objednané potahy sedadel a bude vymalováno Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.