Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
508GT: Ahoj. Tohle mně dělalo u bývalýho auta u jednoho kola. Kolo vyvážený do nuly, při rychlejší jízdě chvění, po převážení klidně 20g na každé straně. Převážili to takhle třikrát a furt stejný. Pak sundali gumu a zjistili, že v ní mám nějakej bordel (cosi sypkýho) a ten samozřejmě vždycky \"rozvážil\" ono kolo. Tak vyfoukali gumu, umyli disk a byl pokoj.

Dik za tip, zajtra to skusim v servise.

Odesláno

Tak a hlásim ďalšiu poruchu. Po dvoch dňoch polofungovania mi dnes úplne prestalo fungovať bezdotykové odomykanie auta. Dve poruchy za necelé 3 mesiace je skvelý priemer! :bacha:grr

Odesláno

508GT : ve středu mi začalo bezklíčové otvírání fungovat napůl, někdy ano někdy jsem musel použít dálku a občas mi to za jízdy ohlásilo že klíč není v autě a od soboty to zase funguje bez chyby :( možná na to má vliv mráz ale pěkně mě to rozčiluje

Odesláno

S tím víkem zajedu do servisu a uvidíme co řeknou . Bezklíč mi taky někdy blbne . Hlavně když je auto špinavé a mokré nebo je velký mráz a auto je od soli .Nepomůže ani čidlo očistit rukou. Čím větší mráz od - 3°C , tím je to horší i s displejem navi , někdy nabíhá i několik minut :o , když auto stojí celou noc venku .

Asi zase zaměstnám zaměstnance Peugeotu :) .

Odesláno

Zle, či nespolahlive odomykanie dverí je pravdepodobne spôsobené vlhkostou. Aspoň mne sa zdá, že keď je auto v suchej garáži a suché, tak to funguje. Mne zamknutie funguje vždy, len odomykanie iba za sucha:) Mal som viacero aut s bezklucovym vstupom a malo to podobne správanie.

Odesláno

Mne akurát nefunguje vodičová kľučka. Auto mam v noci v garáži, čiže aj vyschne aj sa roztopí ale aj tak to nefunguje. Skúsim to ešte vywapkovať. Ale počas normálnych mrazov a aj po dlhšej posolenej ceste kľučka fungovala bez problémov. Ak to má takto stále blbnúť, tak je to pekná ******. Radšej to ani nemali montovať ak to nevedia vyladiť. Škoda. :(

[Edited on 17/12/12 20:07 by 508GT]

Odesláno

Nechcem vyrývať ale na bratovej novej A6 to funguje nezávisle od vonkajšieho počasia. Čiže ak sa chce, tak sa to dá urobiť aj poriadne. A argument ceny neakceptujem :roll.

Odesláno

Je to o teplote a vlhkosti. Taky mi to ted nekdy nefunguje, ale pouze kdyz mam auto spinave. Jinak kdyz ho rucne myju penovou kefou tak se neustale otevira a zamyka.

Odesláno

Áno, je to všetko pekné, tie elektr. vychytávky, ale keď to prestane plniť svoj účel, tak je to potom na nervy. Aj preto som sa rozhodol len pre výbavu Active a nie Allure.

Odesláno

Tak chlapi dalsi poznatok.Uz sa mi to stalo aj pri 3ke ked som pridal.Vyskocili otacky a potom to zase spadlo ale auto zrychlovalo.Som z toho na nervy :( najhorsie ze este zostavaju 3 mesiace pokial dojdem domov

Odesláno
Tak a hlásim ďalšiu poruchu. Po dvoch dňoch polofungovania mi dnes úplne prestalo fungovať bezdotykové odomykanie auta. Dve poruchy za necelé 3 mesiace je skvelý priemer! :bacha:grr

Jak je mokro,tak mi to prakticky nefunguje taky a z čeho jsem úplne zelenej je to,když při běžícím motoru zastavím u garáže,chci otevřít synovi vzadu dveře,tak to proste nejde zvenčí otevřít vůbec,musím zpět do auta,zavřít dveře,zmacknout vnitrni tlačítko pro otevření centrálu a pak znova vystoupit a pak ty dveře otevru:bacha..debilneji to vymyslet už nejde..proč když ten klíč mám v kapse to nereaguje na to co chci a které dveře zrovna potrebuji otevřít???at tyto systémy raději vůbec nenabizeji,když to proste neumí udělat!!!:bojim

Odesláno

Mne to odomykanie fungovalo aj počas dažďa celkom bezproblémov.

U mňa nie je žiaden problém s odomykaním zadných dverí, keďže po otvorení vodičových dverí sa odomknú aj všetky ostatné.

Odesláno

Áno, je to všetko pekné, tie elektr. vychytávky, ale keď to prestane plniť svoj účel, tak je to potom na nervy. Aj preto som sa rozhodol len pre výbavu Active a nie Allure.

mám stejný názor na typ výbavy a nejsme asi jediný :-)

Odesláno

No vidíte . Já bych zase nebral nové auto bez max . výbavy i přes občasné mírné nedostatky :) . Každý je jiný a máme jiné požadavky . A to je dobře . Jinak by jsme jezdili všichni ve stejných popelnicích :D .

Mě spíše ještě schází další výbava couv.kamera ,televize atd .

Odesláno

Mat tak tvoju trpezlivosť... :D to ja by som po tych problemoch čo si mal-maš s tym autom urobil v Peugeote taky humbuk že by im tam papiere lietali vzduchom :bacha

Odesláno

Tvoj odkaz by som v prvom rade adresoval konštruktérom do Francúzska. Vysvetli mi prosím Ťa, ako môže prijím. technik, alebo mechanik za poruchu na novom aute, ktoré príde prvý krát do servisu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...