Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
To tlacitko ked stlacis tak odpoji zadne svetla na citanie.Ale musis zamknut a odomknut.Ked odomknes a otvoris tak nebudu svietit.

Tak mě jdou ty zadní světla na čtení vypnout i zapnout kdykoliv. Ať mám nastartováno, nebo ne a ani nemusím zamknout a odemknout auto.

Mám to stejny,to tlačítko je proste kujva nefachci..

Odesláno

To nemusis odomykat zamykat. To je len na to aby rychlo zhaslo interierove svetlo. Ked mas ten vypinac stlaceny tak pri otvoreni dveri su odpojene zadne lampicky na citanie. Je to spojene s dverovym spinacom.ak uz ti to takto nebude fungovat tak jedine auto do srotu :-D :super

[Edited on 31/10/12 07:03 by Toudy5587]

Odesláno

já teda nemusim taky nic otevírat ani zavírat, pokud v tom prostředním přepínači (0, dveře, stále) přepnu na stále tak se mi rozsvíí vepředu v prostředku a vzadu a když zmáčknu to tlačíko nad tim s tou kabinou s nápisem OFF, tak trvá cca 5 sekund, protože to světlo zhasíná postupně a až zhasne. Já tam mám LEDky, takže mě to svítí, svítí a najednou nesvítí ale funguje to, když ale hned potom zase vycvaknu OFF tak se to vzadu rozsvítí... ;-)

Odesláno

Chalani otazka :-) na nezavislom kureni sa nastavuje cas zacatia ohrevu alebo predpokladany cas kedy by som chcel vyrazit a kurenie sa zapne urcity cas predtym.Lebo dnes som to mal nastavene na 6:00 lebo som vyrazal o pol 7mej a ked som dosiel do auta ta svietil \"economy mode\" ako to vlastne je? Dik

Odesláno

A je správně.Je to čas,kdy chceš mít auto připravený.Takže zadáš např. 6.30 a ono se to spustí určitou dobu před tím.Podle toho,jaká je venkovní teplota.Ten eco mód je normální,běží při tom ventilátor.

Taky jsem s tím bojoval,než mi v servisu zjistily alespoň nějaký info.:papa:papa

Odesláno

Toudy, samozrejme keďže nemám nezáv. kúrenie/vetranie, tak sa veľmi do tejto témy nechcem miešať, ale viem z príručky, že na spustenie kúrenia/vetrania musia byť splnené niektoré z podmienok.

Riešili sme to aj tu a pomohlo to:

Odesláno

Takže software prehratý a ostrekovače vymenené. Teraz je to super. Dokonca v peugeot majú aj presný návod ako ich majú nastaviť, aby správne ostrekovali!:mrk

Odesláno

Ahojte, som tu na fóre nový, a zaujíma ma či neviete ako je to aktuálne s tými displejmi v Allure, či sú už štandartne dodávané biele aj na paneli klímy aj vzadu v prípade 4-zónovej. Predajca netuš´a už som tu čo to o tom čítal.. :papa

Odesláno

Allure ma vsechny displeje bile. Jisty cas davali do Allure ty oranzove displeje, ale to bylo kvolu prirodnim katastrofam v Asii a vypadum dodavek. Dnes uz je vse bile.

Odesláno
To tlacitko ked stlacis tak odpoji zadne svetla na citanie.Ale musis zamknut a odomknut.Ked odomknes a otvoris tak nebudu svietit.

Tak mě jdou ty zadní světla na čtení vypnout i zapnout kdykoliv. Ať mám nastartováno, nebo ne a ani nemusím zamknout a odemknout auto.

Mne to funguje bez problémov. Stlačenim zhasnem, alebo rozsvietim. :myslim

Odesláno

Po dnešnej 6h jazde v daždi a v tme môžem pokojne vyhlásiť, že stierače sú úplna ****** a rozhodne sú najhoršie aké som kedy mal. Mám s nimi najazdené v daždi spolu asi 500km a už vŕzgajú a robia čmuhy. Opäť :( a :grr.

Odesláno
Po dnešnej 6h jazde v daždi a v tme môžem pokojne vyhlásiť, že stierače sú úplna ****** a rozhodne sú najhoršie aké som kedy mal. Mám s nimi najazdené v daždi spolu asi 500km a už vŕzgajú a robia čmuhy. Opäť :( a :grr.

Máš záruku , tak je reklamuj . Já jim řekl , že podle peugeot.cz je doporučeno stěrače měnit po jednom roce , a vyměnili mi je . I když jsem žádné problémy se stíráním neměl . :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...