Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Skuci: no já myslel , že kdyby se otevřely více,tak by ta voda tekla zpátky po dveřích, na sklo nebo do žlábku kolem kufru.

Ale už o moc více by to ani nešlo ,naráželo by víko do skla . Kdyby se ucpala ta díra ,tak nevím jestli by to pomohlo. I když jedna díra je i v motorovém prostoru nahoře v podběhu vlevo i vpravo tam zase stříká špína, hlavně v zimě je to vidět , jak je to od soli . Někdo to už tady psal . Ucpal ji a má klid . Připadá mi to jako záměrně udělané . Nevěřím,že to nevěděli už při testování . Na něco to auto umřít musí né ? :D

Odesláno

až nebudu mít auto tak naleštěný ale bude špinavý a budu ho chtít umýt, tak použiju jen tak na zkoušku voděodolnou pásku a zalepim to a uvidíme... já sem si totiž původně myslel jak jsou díry v nárazníku takže jsou překrytý těma dorazama ve dveřích ale tim to není. Tudíž jediná závada je v tom, že prostě zespoda když se člověk podivá je tam 0,5cm mezera mezi plastem a kovem a ta vede celym spodkem a až do boku dveří proto když se dveře otevřou, nakloní se to a vyteče voda... takže jsou 2 varianty. 1. je dát tam pásku aby se tam ta voda nedostala a ona stejně když jsou zavřený dveře není vidět a nebo druhá trochu prasácká ale i tak, vzít třeba těsnící pěnu, nebo medvědí hovno tu mezeru prostě a jednoduše vyplnit... nebo najít něco tomu podobného, co by udělalo stejnou službu

Odesláno

ozzy1 : právě, že nedával. Alespoň já ho nemůžu najít.:bojim

merlin99 : když to číslo zadám do košíku, tak mi to napíše tohle : Jeden z ukládaných dílů není díl výrobce

A když ho dám uložit, tak tam není ani název, ani cena.:myslim

Odesláno
Ahojte. Ja mám 508 objednanú a mala by byť dodaná 19.6.12. Tak som napríklad strašne zvedavý na to podsvietenie, ostrekovače a ostatné drobnosti, nakoľko som neuveriteľný detailista. Inak ku tým združeným prístrojom medzi budíkmi. Od výbavy allure sa montujú farebné. Ale ako som zistil a dozvedel od predajcov Peugeotu, tak do niektorých sa montovali monochromatické displeje čo bolo vraj spôsobené zemetrasením v Japonsku. V tom období asi došlo k výpadku dodávok, alebo výroby týchto displejov. Akože mne to vadí dosť a ak mi dovezú po dvoch mesiacoch čakania auto s týmto displejom, tak im ho tam nechám! :papa Dokonca som narazil aj v predajni na jednu a presne s týmto prístrojom. A poviem vám, že to bola fakt päsť na oko. Po mojej otázke, že z akého dôvodu to je tak, mi predajca odpovedal, že asi bola určená na iný trh. Potom mali uspôsobiť cenu pre náš trh. Asi je to hlúposť, ale mňa by tým neuveriteľne naštvali. Keď príde a všetko bude OK, tak prispejem dotazmi. Ale inak podľa vašich reakcií, je to viac dobre ako zlé! :roker

no tak presne takúto 508 mam aj ja :(

Tiež ma skoro vystrelo keď som zistil že moja Allure má ten klasický nie farebný display. Skoro ma ... ale to som zistil až keď som podpísal záväznú objednávku na konkrétny kus.

Odesláno
Skuci: no já myslel , že kdyby se otevřely více,tak by ta voda tekla zpátky po dveřích, na sklo nebo do žlábku kolem kufru.

Ale už o moc více by to ani nešlo ,naráželo by víko do skla . Kdyby se ucpala ta díra ,tak nevím jestli by to pomohlo. I když jedna díra je i v motorovém prostoru nahoře v podběhu vlevo i vpravo tam zase stříká špína, hlavně v zimě je to vidět , jak je to od soli . Někdo to už tady psal . Ucpal ji a má klid . Připadá mi to jako záměrně udělané . Nevěřím,že to nevěděli už při testování . Na něco to auto umřít musí né ? :D

to danilo: prosim Ta, ktore diery v motorovom priestore treba upchat aby tam nesla spina? mozes prosim popisat blizsie?

Co sa tyka utesnenia kufrovych dveri, tak podla mna priesvitny sanitarny neutralny silikon nemoze ublizit ale skor pomoct, lenze co zalepit, aby tam nedajboze nezostavala voda vo dverach hm?

Odesláno

merlin99 : když to číslo zadám do košíku, tak mi to napíše tohle : Jeden z ukládaných dílů není díl výrobce

A když ho dám uložit, tak tam není ani název, ani cena.:myslim

hmm to je velmi zaujimave, mne to ide , ale je pravda ze mam nemecky profil - to by mohol byt dovod... netusim. Info mam od znameho co mu to menili.

Odesláno

Na tieto dve ma upozornil hneď môj mechanik, ukázal mi to aj názorne strčil ruku pod blatník a zospodu tam vopchal prst.

Viem je to len provizórne, v budúcnosti tam plánujem nalepiť kúsky asfaltového pásu, ktorý používajú klampiari na plechových strechách,

Odesláno

Danilo: no do teď jsem Vás měl za čistotného chlápka, ale toto.. fuuuj :-D

jinak jsem se dnes opět nedozvěděl nic o tom, kdy dojede auto, protože Peugeot měl výpadek serveru:-) ale opět odsunuto na další týden.. dnešním dnem jsem na čekací listině , dámy a pánové, neskutečných 10 měsíců!!! :-D

Odesláno

Danilo: no do teď jsem Vás měl za čistotného chlápka, ale toto.. fuuuj :-D

jinak jsem se dnes opět nedozvěděl nic o tom, kdy dojede auto, protože Peugeot měl výpadek serveru:-) ale opět odsunuto na další týden.. dnešním dnem jsem na čekací listině , dámy a pánové, neskutečných 10 měsíců!!! :-D

Odesláno
:) Obhajoba: 1) foceno mobilem 2) asi zaprášená čočka 3)to hlavní - obětoval jsem se pro vás ,kteří ještě nemáte 508 , aby jste si to prohlédli a viděli , do čeho jdete a nemuseli k vůli tomu jezdit až do Pelhřimova :D:D:D .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...