Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

od doby, co mám auto, tak ještě nebyla taková zima... ale dneska ráno bylo - 8st. ráno a při nastartování ten motor tak blbě šveholil... tak sem lehce přidal otáčky a to to nedělalo, ubral jsem plyn a zase... a po ujetí asi 2km to přestalo... taky máte něco podobnýho...?

Odesláno

buď rád, že jsi to nastartoval .-))

co bys chtěl je to diesel.. ten v zimě chrchlá.. to si zvykneš... máš slyšet moji 407 SW 2.0 HDi. to je ranní probuzení pro sousedy:-)

Odesláno

tak já měl předtim taky nafťáka a musim říct, že teda v těch -20st. se mu fakt nechtělo ale startoval srdnatě... jinak mě to spíše zajímalo od lidí co maj nový HDIčka, je mi jasný že až bude mít něco nalítáno, je to jasný ale teďko...

Odesláno

spíš si myslím, že je fáro v záběhu:-)) ale nemůžu radit.. nové HDi nemám :-(

kurec já se na toho mojeho krasavce nemůžu dočkat:-)) chjooo mu bych odpustil i chrchlání v 8st nad nulou:-))

Odesláno

neměl jsem bezpečnostní šrouby, ale ani dokonce takový hnusný šrouby a na to jen krytky ;-)

u bezklíčového vstupu je to asi něco jinýho ;-)

Odesláno

jak to máte se zapalováním a vkládáním klíčku... když tam zasunu klíček tak s tim jde pohybovat směrem k palubovce a k volantu ale je to taková divná vůle... máte ten samý problém...?

Odesláno
od doby, co mám auto, tak ještě nebyla taková zima... ale dneska ráno bylo - 8st. ráno a při nastartování ten motor tak blbě šveholil... tak sem lehce přidal otáčky a to to nedělalo, ubral jsem plyn a zase... a po ujetí asi 2km to přestalo... taky máte něco podobnýho...?

To mě se nerozsvítí ani kontrolka žhavení, plně totiž využívám přídavný topení.:D A to si motor jen ševelí i když je - 15.:super

Ale pokud jsem náhodou startoval normálně, tak jsem nic takovýho nepozoroval.

Odesláno

Bezpečnostní šrouby jsem taky neměl, ale koupil jsem je při přebírání auta a hned mi je tam prodejce šel osobně našroubovat.

Odesláno

no ja mam 15 rocne stare auto momentalne ale takto sa to ani mne nevakle.podla mna to urcite tak nema behat.aj ked som bo skusat predvadzacku tak to pekne drzalo vsetko.neviem neviem....

Odesláno

to je ten problém... zkuste to taky nebo zajedu do servisu ;-)

Tak to je pravá JeZeDácká vůle :D:D:D . ( Berte to v legraci) Určitě bych s tím jel do servisu.Máte záruku né?

Odesláno

Ahojte vsetci,

nebol som tu uz nejaky cas tak sa pokusim popisat moje dojmy z mojho GTcka. Auto ide naozaj velmi dobre, boli sme na lyzovacke v rakusku a poviem vam tych cca 900km som si ani nevsimol, bola to uzasna jazda a ked sme dorazili tak som sa vobec necitil unaveny akurat sa vonku trosku zotmelo inak den akoby jazda na kratke trate. Auto sedi na ceste ako prikute doslova ako na kolajniciach. Davam mu sem tam aj zabrat samozrejme v ramci normy ( hore horskym priechodom 120km/h) a keby nelietali veci po kabine tak si to poriadne ani nevsimnem. Bezklucovy vstup je fajnova vec akurat ma taky jeden nedostatok ze ked je auto mokre alebo spinave tak ma ignoruje a je treba ho otvorit dialkovym. Ale aby som tolko nechvalil za tych 10 500km co mam nabehanych som si vsimol aj zopar drobnosti ktore dokazu (aspon mna) tak trosku rozculit. Jedna z tychto veci su stierace, su ozaj na prd aspon tie moje. Nestieraju len rozotieraju spinu po okne jedine ked je dostatok vody tak to ide lepsie, bohuzial ostrekovace uz pri cca 70tke ostrekuju len dolnu cast okna a ta horna polovica ostane len rozotreta takze vyhlad je niekedy naozaj zaujimavy (cize prd vidno) Ked je tej vody dost tak to utrie celkom slusne ale aj tak to sem tam vynechava cize stierace naozaj prd platne. SKusim ich po tejto zime vymenit a uvidime. Dalsia vec je zahmlievanie bocnych okien. Akonahle je vonku trosku vyssia vlhkost hned su z vnutra zarosene. Vyriesil som to tak ze som automatiku prepol na ofukovanie hornymi vyduchmi a celneho skla. Dalsia vec je neidentifikovatelne vrzganie v zadnej casti pocas jazdy, skusal som to zistit odkial to ide ale nenasiel som nic co by nebolo pevne alebo podobne a pritom som presiel celu zadnu cast s skusal pohnut vsetkym co tam je. Ked na to pridem tak vam dam vediet co to bolo. Co sa mi este tak trosku nepaci je ze prevodovka sa snazi udrzat otacky v co najnizsich cislach a casto sa stava ze podtaca motor a priliz skoro preradzuje na vyssi stupen a najviac ked to prave netreba a chystam s obehovat. Potom to trva zase kym podradi a auto doslova vystreli. Preto som to niekedy zvykol korigovat \"motylikom\" pod volantom a podradim rucne. Vtedy to caka na to kedy manualne preradim na vyssi stupen a nepreraduje samo. Inak je to raketa, na dialnici a ani na okreskach nemam problem obehnut 2 - 3 kamiony za sebou a to maximalne bezpecne :roker Inak je prevodovka naozaj luxusna, preraduje lahodne bez akehokolvek skubnutia ako pri inych automatocha a o robotoch ani nehovoriac. Mam moznost porovnavat s Mondeom v rovnakej motorizacii ale v manuali a to je ozaj rozdiel. Pri preradovani v Mondeu a hlavne pri sviznejsej jazde je to skubanie naozaj neprijemne az mi je z toho niekedy naozaj neprijemne. Ale v Peugeote je to jedna lahodka. Naozaj odporucam pri takejto motorizacii automat je to neporovnatelne. Co sa tyka porovnania jazdnych vlastnosti oboch aut tak je to podla mna neporovnatelne oba su naozaj velmi dobre a podla mojho nazoru uz nieje mondeo taky king co sa tyka jazdnych vlastnosti. Prugeot mu je naozaj vazna konkurencia. Tie natacacie Bi-xenony su tiez velmi dobre cestu osvetluju naozaj vynikajuco. Co sa tyka elektrickej brzdy raz sa mi stalo ze nechcela povolit ani cez ten ovladac co je na palubovke, ale pripisujem to tej ukrutnej zime a snehovym zavejom pri -25 stupnoch. Trebalo trosku presviecat jemnym pobuchanim a po dalsom pokuse uz povolili ako mali. Takze co sa auta tyka kazdy den mi dokzauje ze to bola naozaj dobre rozhodnutie a kazdemu ho mozem len odporucat. :potlesk:super Dufam ze som sa priliz neorzpisal a nenudil vas :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...