DanculD Odesláno 18. leden 2012 Odesláno 18. leden 2012 DanculD: to si mu nemal hovorit o vstrekoch a turbe ved nezaspi (mimochodom podla toho ako mam zcitane forum tak viac problemov riesia ludia z 2.0 nez 1.6.... tak myslim ze tie 1.6 niesu az take nepodarene jak si niekto mysli) [upravil dne 18/1/12 23:15 od dodo407sw] Nemyslel som to tak, ze 1.6HDi su horsie, podla mna su porovnatelne so vsetkymi HDi-ckami (aj ked Straki sa vyjadril, ze niesu az take skvele). Skor som to myslel vseobecne, ze pri HDi sa mu moze posrat daleko viac veci (vstreky, cerpadlo, turbo, dvojhmota), ktore su ovela drahsie ako nejake dosticky alebo kotuce. Citovat
falkom Odesláno 18. leden 2012 Autor Odesláno 18. leden 2012 dakujem za diskusiu a poradi mi niekto ake dosticky kupit a ci kupit radsej originalne dosticky? alebo co a ako ... PS: vstreky a dalsie nechcem radsej riesit leo fakt nezaspim a kurnik neviem preco mi tak malo brzdy vydrzali ... dosticky a nechcem si znicit aj kotuce inak v jednom servise ze mi vyfrezuju kotuce oplati sa to ci kupit nove ak budu poskodene? Citovat
Judes Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 Tie kotúče budeš musieť najprv premerať či aj po sústružení budú mať ešte minimálnu povolenú hrúbku 24mm (predný brzdový kotúč) a 26mm má nový. Citovat
dodo407sw Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 FALKOM: ved mas hore asi 5krat napisane.... kotuce + dosticky ATE..... comu este nerozumies?????? :myslim Citovat
falkom Odesláno 19. leden 2012 Autor Odesláno 19. leden 2012 cize FERODO PREMIER / TRW je priamo dodavatel do Peogeotu 407? jel epsi ako ATE vyrobca? rozhodol som sa ze zatial vymenim len dosticky a potom aj brzdne kotuce len neviem ktore s tych znaciek kupit alebo ci ist do autorizovaneho servisu dnes to chcem objednat Citovat
patko79 Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 už toľko nešpiritizuj, ber ATE alebo TRW, ktoré lacnejšie zoženieš Citovat
Judes Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 Hocikde ich kúpiš budeš ich mať lacnejšie ako v Peugeote. Dával som doštičky TRW a kotúče Open Patrts, nájdeš to tu. Citovat
RadoH8 Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 http://www.autobazar.eu/sk/sportove-brzdy-ebc-id3188374.html Citovat
Joozino Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 ja ked som bol na stk, tak mi pozeral brzdy.. a hovoril ze su ako nove, tak asi predomnou majitel menil, chvala bohu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.