Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

1.chcem vas poprosiť ake predne brzdne doštičky idu na môj peugeot 407 Je tam rozdiel vo vyrobnej serii ? mam roč 2008 a ake su najlepsie mam 3,5 rocne auto

2.A kde sa daju kupit a ake by ste mi doporucili ktore su najlepsie? neaky odkaz na spoľahlivy e-shop

3.auto sigalizacia mi uz dlhsie siganlizuje a bojim sa aby som neznicil aj brzdne obloženie kedy asi zacina kriticke opotrebovanie ?

4.Ešte sa chcem spytat koľko vydrzia tie stare mam najazdenych 71 000 km a este mi nepipaju pri kazdom brzdeni

v servise mi povedali ze mi brzdny kotuč vybrusia pri vymene nie je lepsie kupit novy brzdny kotuč?

Odesláno

je tu o tom kopu popisane... hladaj... vacsina odporuci asi ATE, aj ja ich mam, maximalna spokojnost... kupoval som z ceskeho eshopu, vysli ma najlacnejsie (automedik.cz)

Kup nove dosticky aj kotuce.... na brzdoch nesetri!! :):papa

Odesláno
je tu o tom kopu popisane... hladaj... vacsina odporuci asi ATE, aj ja ich mam, maximalna spokojnost... kupoval som z ceskeho eshopu, vysli ma najlacnejsie (automedik.cz)

Kup nove dosticky aj kotuce.... na brzdoch nesetri!! :):papa

Ďakujem hladal som na fore ale konkretne som nenasiel a tiež potrebujem slovensky e-shop a aky typ mam kupit aby som zle nekupil rozmery ci oznacenie brzdnych dosticiek ale dakujem za radu a to chces povedat ze napriek tomu ze mam 4 roc. auto od nova mam menit aj brzdne oblozenie?

Odesláno
záleží na tom, ako dávaš brzdám \"zabrať\" Ja som pri 130000 km menil iba doštičky a brzdenie:papa

úplne v pohode

a to si mal nove auto? ja som prvy a jediny sofer brzdy si setrim, no nevydrzali viac ako 72 000 km :bojim ale asi budem musiet menit aj brzdne oblozenie hoci v servise mi povedali ze mi ho vyfrezuju oplati sa to?

Odesláno

dodo407sw ma pravdu co sa tika tich cien ja idem tiež menit na jar ked budem menit klolesa kupujem to po castiach teda začal som a v auto kelly tie iste kotuče predne stoja o 500 kč viac ako kde kupil on :myslim značku Ate ešte že som ich tam nezobral

Odesláno

no nedalo mi to a pozrel som a porovnal auto kelly--kotuče zad.1757 kč pred.2063 kč :D automedik zad 1224 pred. 1501 kč V autokelly daš 3820 kč a v automedik 2725 ked som to dobre zratal je to s dph a neviem poštovne ale 1000 kč to nebude ide o značku ATE Ked sa to zoberie čo ušetríš ( me ) tak maš ( me ) na deščičky

Odesláno

To falkom: zalezi v akom stave ten kotuc je. Ak nieje moc zodraty, tak staci iba trochu zarovnat. Ake je uz na hrane alebo su na nom velke nerovnosti (drazky), tak kup radsej novy aby si po par kilometroch znovu nemenil dosky aj kotuce.

Odesláno

tak zistil som ceny v autorizovaneho servisu v Michalovciach maju teraz akciu 20 % na nahradne dieli a 1% % na pracu a tu su ceny originálnych nahradnych dielov :

brzdove kotuce 180 EUR po zlave 145 EUR

predne brzdne dosticky 110 eur po zlave 88 EUR

praca 26 Eur s 10 % zlavou ..

inak kde sa vyrabaju tie originalne diely robia to subdodavatelia? ci sa stale oplati kupit inde a dat urbit inde oni ani nefrezuju brzdne dosticky len ich menia a

no a inak ktora znacka je najlepsia na brzdne dosticky?

Odesláno

take sprostosti riesis... kto to vyroba?? kde sa oplati kupit?? nefrezuju brzdne dosticky???

ved mas napisane moznosti a ty stale svoje dookola...ved ide o invesiciu do auta v hodnote do 200Eur... nechcem vidiet tvoj prispevok ked ti odijde FAP alebo zotrvacnik :bojim:papa

Odesláno
take sprostosti riesis... kto to vyroba?? kde sa oplati kupit?? nefrezuju brzdne dosticky???

ved mas napisane moznosti a ty stale svoje dookola...ved ide o invesiciu do auta v hodnote do 200Eur... nechcem vidiet tvoj prispevok ked ti odijde FAP alebo zotrvacnik :bojim:papa

dakujem za tvoj nazor a pri FAB sa môzes tesit, lebo ja ho chcem dat uplne prec :D a to sa veru budem dost pytat ako s nim nalozit ainak co je zotrvacnik ked uz sme pri tom ? :PP:super

[Edited on 18/1/12 16:49 by falkom]

Odesláno
záleží na tom, ako dávaš brzdám \"zabrať\" Ja som pri 130000 km menil iba doštičky a brzdenie:papa

úplne v pohode

a to si mal nove auto? ja som prvy a jediny sofer brzdy si setrim, no nevydrzali viac ako 72 000 km :bojim ale asi budem musiet menit aj brzdne oblozenie hoci v servise mi povedali ze mi ho vyfrezuju oplati sa to?

To si ich mal z blata?

Ja som kúpil auto pri 102 000 km, doštičky boli vtedy cca 5mm a kotúče úplne v pohode, bez drážok (a to ho jazdila žena, ktorá si ho ešte pri predaji aj posledný raz vyfotila a aj slzičku upustila:aut ) Doštičky vydržali do myslím že 134 000 km, menil som ich pred zimou, kotúče som vôbec neriešil, kámoš ich len premeral a že 70 000 zvládnu v pohode.

Inak dnes si nemôžeš byť už ničím istý ani pri značke bŕzd. Videl som videjko, kde doštičky doslova horeli pri brzdení a celý kontajner bŕzd ATE pochádzal z číny:blicismajlik

[upravil dne 18/1/12 17:26 od patko79]

Odesláno

úplne v pohode

a mas to video tak potom aku znacku odporucate??? mam vtom riadny chaos teraz no ja brzdy setril a aj tak vela nevdrzali :myslim FERODO ci ATE ?

To si ich mal z blata?

Ja som kúpil auto pri 102 000 km, doštičky boli vtedy cca 5mm a kotúče úplne v pohode, bez drážok (a to ho jazdila žena, ktorá si ho ešte pri predaji aj posledný raz vyfotila a aj slzičku upustila:aut ) Doštičky vydržali do myslím že 134 000 km, menil som ich pred zimou, kotúče som vôbec neriešil, kámoš ich len premeral a že 70 000 zvládnu v pohode.

Inak dnes si nemôžeš byť už ničím istý ani pri značke bŕzd. Videl som videjko, kde doštičky doslova horeli pri brzdení a celý kontajner bŕzd ATE pochádzal z číny:blicismajlik

[upravil dne 18/1/12 17:26 od patko79]

Odesláno
FAP nie FAB!! prec ho dava 90percent ludi ked mu dojde zivotnost,takze aj ja pojdem FAP off a zotrvacnik (dvojhmota) je \"sucast\" spojky.. :papa

a kedy odchadza zotrvacnik (dvojhmota) ? a ako to zistim ze s tym je problem s tym som este nestretol :myslim

Odesláno

Ja mám tiež 1,6HDi a menil som kotúče spolu s doštičkami až pri cca 140tis.km...a dal som tam to, čo je od prvovýroby, teda TRW a nepozorujem žiadne problémy (medzičasom ďalších cca 15tis.km)

Skús na rozvody@gmail.com alebo 0903508240

Odesláno

Co sa tyka zotrvaku, tak pouzi hladanie, je tu toho na mraky. Popri tom si este precitaj o vstrekovacoch a turbach na 1.6HDi. Jo, hlavne si nachystaj toaletak ak by si nahodou pri citani pustil do gati :D.

Odesláno

DanculD: to si mu nemal hovorit o vstrekoch a turbe :D ved nezaspi :D (mimochodom podla toho ako mam zcitane forum tak viac problemov riesia ludia z 2.0 nez 1.6.... tak myslim ze tie 1.6 niesu az take nepodarene jak si niekto mysli)

Falkom: neries co sa moze stat!! ak sa to stane potom budes riesit.. :papa

[upravil dne 18/1/12 23:15 od dodo407sw]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...