MJSytic Odesláno 17. leden 2012 Odesláno 17. leden 2012 Zdravíčko pánové a dámy. Chtěl bych vás poprosit o radu, jak vložit na stránky kontaktní formulář. Našel jsem si tento návod, ale stále se mi nedaří to zprovoznit Jsem programátor amátér-začátečník, takže vlastně nejsem programátor:aut:D Soubor kontakt.php mám uložený ve stejném adresáři, jako soubor stránky, ale na stránce se mi formulář nezobrazí (kód do stránky jsem vložil podle návodu). Zkoušel jsem i zoufale přepsat cestu z \"./kontakt.php\" na cestu, kde je soubor skutečně uložen, ale i tak nic:( Citovat
Marcel00 Odesláno 20. leden 2012 Odesláno 20. leden 2012 podporuje hostingovy server php scripty? Citovat
AnotherOne Odesláno 20. leden 2012 Odesláno 20. leden 2012 Na mieste kde má byť viditeľný formulár sa niečo zobrazí? Pozor na veľkosť písmen v názvoch súborov. Citovat
MJSytic Odesláno 20. leden 2012 Autor Odesláno 20. leden 2012 Stránky běží na ic.cz - nevím jestli to má podporu Formulář se mi vůbec nezobrazí Ale neběží mi to ani v PC - když mám ty stránky v PC, tak by to jít mělo, ne? Citovat
AnotherOne Odesláno 20. leden 2012 Odesláno 20. leden 2012 V PC ti to nepôjde, PHP skript nebude interpretovaný. ic.cz má stránky v php takže ísť by to malo. Nerob to cez include do pôvodnej stránky, ale vlož rovno celý ten skript. [upravil dne 20.1.2012 13:20 od AnotherOne] Citovat
MJSytic Odesláno 20. leden 2012 Autor Odesláno 20. leden 2012 OK, díky, vyzkouším až budu doma Citovat
AnotherOne Odesláno 20. leden 2012 Odesláno 20. leden 2012 Ešte pozor, tá pôvodná stránka už v sebe môže máť <?php, potom ten skript skús vložiť bez prvého a posledného riadku. Citovat
MJSytic Odesláno 20. leden 2012 Autor Odesláno 20. leden 2012 Jsem prostě dřevák http://www.zednictvi-sadrokarton.ic.cz/testAAA.htm Citovat
Marcel00 Odesláno 20. leden 2012 Odesláno 20. leden 2012 lenze ty to nemozes dat ako koncovku htm ale ako php a tak nahrat na ten server... skus to prehodit aby bol link v takomto tvare na http://www.zednictvi-sadrokarton.ic.cz/testAAA.php a diky za tip, hned som to vyuzil, aspon som nemusel spekulovat nad tym [upravil dne 21/1/12 00:26 od Marcel00] Citovat
MJSytic Odesláno 21. leden 2012 Autor Odesláno 21. leden 2012 Jo tááááááááákhle to teda musím udělat Já jsem právě myslel, že bych ten formulář vložil přímo do stránky, ale to mi nejde. Takže to udělám tak, že na stránku dám odkaz na formulář, který se otevře v novém okně Tak schválně to jdu vyzkoušet ... Citovat
MJSytic Odesláno 21. leden 2012 Autor Odesláno 21. leden 2012 Tak huž to šlape Moc děkuju za pomoc Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.