406_lover Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 Ahoj, měl bych na vás prosbu. Mám P406 sedan 1996 a stalo se mi, že když zamykám centrálem, ale i klíčkem, tak zámek \"cvakne\" dvakrát (zamkne a hned odemkne). To stejné dělá i DO. Když to udělám několikrát, tak nakonec dveře cvaknou jen jednou a zůstanou uzavřeny. Je problém v centrální jednotce nebo v čem. Už se to někomu stalo ??? Díky všem za rady. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 Udělalo to až dnes?? nebo i dříve, jde o to že to mohl spusobit mráz Citovat
406_lover Odesláno 16. leden 2012 Autor Odesláno 16. leden 2012 Začalo to o víkendu. Je pravda že mrzlo. Jen mi je divné, že nakonec se zamkne Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 Se to po pár pohnutí zámku uvolní, zkus promazat zámky, myslim mechaniku uvnitř dveří, když to udělalo mě, stačilo otočit zamkem klíčem a povolilo to hned. Nebo ještě jedna možnost, že ti nedosednou uplně dveře, ale to by se to zamklo až po znovuotevření a zavření dveří, jisty je asi že to nedělají dveře řidiče protože nepomohlo otočení klíčem [upravil dne 16/1/12 21:51 od Radek Hurvajz] Citovat
Ferry Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 zatuhlej zamek, nesepne se uvnitr zamku koncovy spinac, ktery RJ rekne, ze je zamceno, RJ pak hned odemkne dneska zrovna vlakno na stejne tema zde Citovat
406_lover Odesláno 16. leden 2012 Autor Odesláno 16. leden 2012 A nebo špatný zámek. Úplnou náhodou jsem totiž zjistil, že se po chvilce sám odemkne. Ještě že jsem to zjistil doma na dvoře a ne na parkovišti ve městě. Když jsem to zkusil zamknout přes zámek u spolujezdce, tak to bylo oka (jedno klapnutí, jak to má být). DO je určitě napojen na dveře řidiče, takže tam je stejný problém. Zkusím to promáznout a uvidím. Díky za pomoc. Všem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.