Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

měl bych na vás prosbu.

Mám P406 sedan 1996 a stalo se mi, že když zamykám centrálem, ale i klíčkem, tak zámek \"cvakne\" dvakrát (zamkne a hned odemkne).

To stejné dělá i DO. Když to udělám několikrát, tak nakonec dveře cvaknou jen jednou a zůstanou uzavřeny.

Je problém v centrální jednotce nebo v čem. Už se to někomu stalo ???

Díky všem za rady. :D

Odesláno

Se to po pár pohnutí zámku uvolní, zkus promazat zámky, myslim mechaniku uvnitř dveří, když to udělalo mě, stačilo otočit zamkem klíčem a povolilo to hned. Nebo ještě jedna možnost, že ti nedosednou uplně dveře, ale to by se to zamklo až po znovuotevření a zavření dveří, jisty je asi že to nedělají dveře řidiče protože nepomohlo otočení klíčem

[upravil dne 16/1/12 21:51 od Radek Hurvajz]

Odesláno

zatuhlej zamek, nesepne se uvnitr zamku koncovy spinac, ktery RJ rekne, ze je zamceno, RJ pak hned odemkne

dneska zrovna vlakno na stejne tema zde

Odesláno

A nebo špatný zámek. Úplnou náhodou jsem totiž zjistil, že se po chvilce sám odemkne. Ještě že jsem to zjistil doma na dvoře a ne na parkovišti ve městě. :aut

Když jsem to zkusil zamknout přes zámek u spolujezdce, tak to bylo oka (jedno klapnutí, jak to má být).

DO je určitě napojen na dveře řidiče, takže tam je stejný problém.

Zkusím to promáznout a uvidím.

Díky za pomoc. Všem :cool:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...