Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

...já se na tento přívěsek zeptal když sem byl na servise a paní u pokladny se na mne v celku s ůdivem podívala a odpověděla,...Ne pane, na 607 se taková cingrlátka opravdu neprodávají,aspo ně u nás ,....peugeot Zlín,... Jinak dost drahá sranda oprava klíče na 607,..souhlasím s P607Olda,...

Odesláno

Musím zjistit, jak ho tam strkám já.

V každém případě - ženě jsem koupil krásný přívěsek 1007 (moc číslic a ty nuly jsou strašně těžké:D) a kloub se vylomil. Takže 500 Kč a 120 km do obchodu, pro nový obal.

Taky asi záleží, které byl generace - po výměně jsem viděl, že ten nový má mohutnější provedení okolo osičky otáčení.

Odesláno

No to bys tam pak nemohl dát ani další klíče. Já mám na klíčích ještě klíč od Constructa a od střešního nosiče. Ale že by to klíči nějak vadilo se mi nezdá. Ale kdyžtak mám ještě jeden fungláč.

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Po několikaletých zkušenostech jsem přívěsky vyhodil. Zatěžují a později zničí kloub, kde se klíč zavírá.

mám podobný názor, je to k ničemu,lze i vidět, že někdo má na stejném kroužku i dvacet jiných klíčů:o,

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...