punkac Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 hehehe, prosí o zamknutí vlákna na 4nuly fóru a už se chce chlubit bytem..... Ten má zájmů Třeba je to převtělenej Chuck Norris Citovat
elton Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 Pěkné počtení k raní kávičce, ale ke konci mi to už mi to připadlo jako hon na čarodějnice:( Citovat
Roman Bazi Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 Tož nemám slov. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
Guest StibTo Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 mě to spíš přijde že tamní komunita je banda \"vtipálků\" co se chytne každé příležitosti udělat ze solidního vlákna odpad .. no,už to tam žije vlastním životem,nechal bych je při tom Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 Hele bando... Zamyslete se nad sebou, ano? :D :D Citovat
gronholmm Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 hYena - a zeptám se když si prodával tu Audi, řekl si skutečně kupci, co všechno bude potřebovat opravit a proč se toho vlastně zbavuješ - protože pokud ne, tak si se opět dopustil TČ. Citovat
withoutcopyright Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 Kupec o všem věděl, byl semnou v servise! Citovat
Guest StibTo Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 A to je zajímavé,a to kupci nevadilo že realita je ÚPLNĚ jiná než píšeš v inzerátu například na Bazoši ale jistě i jinde ? Tak to jsi asi měl štěstí a sehnal ještě většího vola než jsi sám Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 Jo :D Určite :D A určite máš od toho i doklad Ale nechec se ti ho fotit Lebo ho máš v aute A to je v podzemnim parkovisťi kam se dostaneš jen na kartičku Navíc máš dosť starostí s hypotekou, a ješte i čekáš rodinu Plne to chápeme A preto vlastne si pisal aj do inzeratu ze je to top stav po GO motora, bez akejkolvek chyby, aby si potom kupcovi povedal, co je vše nahovno A určite to nekdo koupil za cca 80 tis. Kč s takhle rozdelanym motorem :D Ty seš samá sranda Citovat
pyrone Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 fuuu tak to je uz aj na mna vela... do dnesneho rana som na toto ani nechcel reagovat ale teraz uz musim. withoutcopyright: wocotikurvajde? Citovat
withoutcopyright Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 Nevím kdo, ale vím, že kdo tu bydlí mi to parkoviště potvrdil, ale to je mi jedno, co ty si myslíš... [upravil dne 16/1/12 09:35 od withoutcopyright] Citovat
withoutcopyright Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 fuuu tak to je uz aj na mna vela... do dnesneho rana som na toto ani nechcel reagovat ale teraz uz musim. withoutcopyright: wocotikurvajde? Nauč se psát.... O nic mi nejde, o co jde vám? O CO JDE VÁM? Citovat
Guest StibTo Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 fuuu tak to je uz aj na mna vela... do dnesneho rana som na toto ani nechcel reagovat ale teraz uz musim. withoutcopyright: wocotikurvajde? :D Citovat
pyrone Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 withoutcopyright: pocuj junior, ja som bol tiez mlady a tiez som robil <>viny... ale toto uz je vela aj na chapavych ludi... niekto z nacelnikov: LOCKINTE TO PROSIIIIIIIIIM Citovat
Guest StibTo Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 lzes lzes lzes a prolzes se az do kriminalu ... doufej,ze tam za Tebou nekdo bude chodit na navstevu, treba Tvoje stara s deckama Citovat
pyrone Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 stibto: to akoze ja? kua ale on by naozaj mal mat specialnu sekciu... Citovat
Guest StibTo Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 stibto: to akoze ja? kua ale on by naozaj mal mat specialnu sekciu... NE ! on Měl jsem citovat,promiň Já bych to nelockoval,aspiruje to na jedno z nejvtipnějších vláken v poslední době Citovat
withoutcopyright Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 stibto: to akoze ja? kua ale on by naozaj mal mat specialnu sekciu... NE ! on Měl jsem citovat,promiň Já bych to nelockoval,aspiruje to na jedno z nejvtipnějších vláken v poslední době Pohoň si bradu a dej mi pokoj pražáku. Citovat
withoutcopyright Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 withoutcopyright: pocuj junior, ja som bol tiez mlady a tiez som robil <>viny... ale toto uz je vela aj na chapavych ludi... niekto z nacelnikov: LOCKINTE TO PROSIIIIIIIIIM A o co jde tobě? Nemáš co říct tak chceš LOCK? Ubožák.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.