Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

hehehe, prosí o zamknutí vlákna na 4nuly fóru a už se chce chlubit bytem..... Ten má zájmů

Třeba je to převtělenej Chuck Norris

Odesláno

mě to spíš přijde že tamní komunita je banda \"vtipálků\" co se chytne každé příležitosti udělat ze solidního vlákna odpad .. no,už to tam žije vlastním životem,nechal bych je při tom

Odesláno

hYena - a zeptám se když si prodával tu Audi, řekl si skutečně kupci, co všechno bude potřebovat opravit a proč se toho vlastně zbavuješ - protože pokud ne, tak si se opět dopustil TČ.

Odesláno

A to je zajímavé,a to kupci nevadilo že realita je ÚPLNĚ jiná než píšeš v inzerátu například na Bazoši ale jistě i jinde ? :) Tak to jsi asi měl štěstí a sehnal ještě většího vola než jsi sám :)

Odesláno

Jo :D :D Určite :D :D

A určite máš od toho i doklad :D Ale nechec se ti ho fotit :D Lebo ho máš v aute :D A to je v podzemnim parkovisťi kam se dostaneš jen na kartičku :D Navíc máš dosť starostí s hypotekou, a ješte i čekáš rodinu :D Plne to chápeme :D

A preto vlastne si pisal aj do inzeratu ze je to top stav po GO motora, bez akejkolvek chyby, aby si potom kupcovi povedal, co je vše nahovno :D

A určite to nekdo koupil za cca 80 tis. Kč s takhle rozdelanym motorem :D :D Ty seš samá sranda :D

Odesláno
fuuu tak to je uz aj na mna vela... do dnesneho rana som na toto ani nechcel reagovat ale teraz uz musim.

withoutcopyright: wocotikurvajde?

:D :D

Odesláno

withoutcopyright: pocuj junior, ja som bol tiez mlady a tiez som robil <>viny... ale toto uz je vela aj na chapavych ludi...

niekto z nacelnikov: LOCKINTE TO PROSIIIIIIIIIM

Odesláno

lzes lzes lzes a prolzes se az do kriminalu ... doufej,ze tam za Tebou nekdo bude chodit na navstevu, treba Tvoje stara s deckama

Odesláno
stibto: to akoze ja? :fnuk

kua ale on by naozaj mal mat specialnu sekciu...

NE ! on :);) Měl jsem citovat,promiň

Já bych to nelockoval,aspiruje to na jedno z nejvtipnějších vláken v poslední době :D

Odesláno
stibto: to akoze ja? :fnuk

kua ale on by naozaj mal mat specialnu sekciu...

NE ! on :);) Měl jsem citovat,promiň

Já bych to nelockoval,aspiruje to na jedno z nejvtipnějších vláken v poslední době :D

Pohoň si bradu a dej mi pokoj pražáku.

Odesláno
withoutcopyright: pocuj junior, ja som bol tiez mlady a tiez som robil <>viny... ale toto uz je vela aj na chapavych ludi...

niekto z nacelnikov: LOCKINTE TO PROSIIIIIIIIIM

A o co jde tobě? Nemáš co říct tak chceš LOCK? Ubožák..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...