Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ja som dnes nestihol na ebay aukciu :/ odislo to len o 5eur viac ako som ponukal, za 655 eur :/

predaval chalan, ktory si prestavit auto na rally trocha a zbytok nepotrebuje z RC verzie..

obsahovalo:

Complete GPS Navigation from Peugeot 207 RC

- LCD Unit including mount

- Navigation Unit including GSM phone

- JBL Speakers

- JBL Subwoofer and Amplifier in trunk

- Cables and GPS antenna

Odesláno

Optiway sa vzťahuje na auto v takom stave, v akom vyšlo z výrobného pásu. Treba skúsiť ísť reklamovať trebárs výkyvy napätia a sledovať reakciu servisu pri pohľade na iné ako pôvodné autorádio... ;)

Jednoducho, ak by si niekto dal tú námahu a vymenil by pôvodný displej A za displej C alebo za farebný displej C alebo za veľkú navigáciu WIP NAV a časom sa to pokazí, tak môže ísť reklamovať akurát tak displej A...

Guest mischko11
Odesláno
Optiway sa vzťahuje na auto v takom stave, v akom vyšlo z výrobného pásu. Treba skúsiť ísť reklamovať trebárs výkyvy napätia a sledovať reakciu servisu pri pohľade na iné ako pôvodné autorádio... ;)

Jednoducho, ak by si niekto dal tú námahu a vymenil by pôvodný displej A za displej C alebo za farebný displej C alebo za veľkú navigáciu WIP NAV a časom sa to pokazí, tak môže ísť reklamovať akurát tak displej A...

nemoze pokial ho nema zalozeny .......

Odesláno

som len pokladal za svoju povinnosť takéto upozornenie napísať, keďže sa každý deň presviedčam o tom, že majstrami sveta v klamstve a (po prevalení pravdy) následnej arogancii sú Slováci... :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...