kveton Odesláno 12. leden 2012 Autor Odesláno 12. leden 2012 tak jednoduše to nezjistim, ta trubka ja u motoru zahlá směrem k ojnici a to drát nedostanu na dno motoru, jedině asi oddělat ten červenej plech s tim přepadem a kouknout se ale taky bych asi tipnul, že to fouká netěsností vzduch dovnitř a plive to ven, koneckonců, byl od kamaráda zadarmo ještě mě napadlo, zkusim ten přepad ucpat rukou a zkusim jakej je tam tlak, pokud to fouká netěsností, tak by tlak měl bejt asi velkej, jinak skoro žádnej, že? [upravil dne 12/1/2012 23:09 od kveton] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 Tak normalně by to mělo foukat asi jako u motoru auta pokud otevřeš víčko oleje, pokud to tam bude ale tlakovat je možný že se to tam cpe přes kroužky, takže výbrus a pisty + kroužky, ovšem pokud to někdo udělá, jestli není jednodušší tam šoupnout jinej kompresor z naklaďáku, ovšem ale vzduchem chlazený Mam tu 2 pistovej ZIL, ale chlazený vodou, s tim se asi nikdo dělat nebude [upravil dne 12/1/12 23:43 od Radek Hurvajz] Citovat
kveton Odesláno 12. leden 2012 Autor Odesláno 12. leden 2012 výbrus dělat nebudu, to se nevyplatí, jedině jinej, ale vodu taky nee Nebo to nechám, zas tak často vzduch nepotřebuju, tak by mi to mohlo stačit Citovat
h4wk3y Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 tyhle kompresory se na aukru prodavaj za par korun - nektere i treba nove ze zasob, myslim, ze generalka by se hodne nevyplatila... jsou to ruzne kompresory ze starych nakladaku ci traktoru.... Sam doma mam zas 2 fungl nove chladarske kompresory... Presto jsem poridil tovarni jednobuch Orlik a jsem vysmatej... Jen prosimte, koukam, ze redukcni ventil je pouzit z nejakychhodin z tlakove bomby.. nemohl bys prosim na budiku vycist, z ceho to jsou hodiny? jestli z kycliku, acetylenu, ci ceho? Diky Citovat
crazybiker Odesláno 13. leden 2012 Odesláno 13. leden 2012 Mozno ti to pomoze, ten srob je kontrolny srob. Inac to zere celkom slusne olej, ale je to celkom malinky a sikovny a hlavne tichy kompresor. Mne to natlaci v poho 11bar(slo by aj dalej) Po vymene piestnych kruzkov, pred tym to mal lakernik, lakoval s tym diely auta(cele auto to neznese,ale blatnik,naraznik a pod sa s tym da celkom slusne spravit) Citovat
koblih69 Odesláno 13. leden 2012 Odesláno 13. leden 2012 Sundej hlavu a podívej se v jakém stavu jsou kroužky ( měří se vůle v zámku ) . Pokud seženeš náhradní tak bych to jen překroužkoval. Pokud nebude denně v provozu tak to nějakou dobu vydrží. Citovat
kveton Odesláno 13. leden 2012 Autor Odesláno 13. leden 2012 super, ten můj je dost podobnej, ale tuhle stranu mam zakrytou, leda oddělat a pod tim to asi bude, až bude čas, tak to zkusim Citovat
kveton Odesláno 13. leden 2012 Autor Odesláno 13. leden 2012 Sundej hlavu a podívej se v jakém stavu jsou kroužky ( měří se vůle v zámku ) . Pokud seženeš náhradní tak bych to jen překroužkoval. Pokud nebude denně v provozu tak to nějakou dobu vydrží. to by šlo, ale neni tam nějaký těsnění pod hlavou? Citovat
koblih69 Odesláno 13. leden 2012 Odesláno 13. leden 2012 To nevím, pokud tam bude tak spíš hliník, papír by tam nevydržel a to se dá v nouzi vystřihnout třeba z víčka od zavařovačky ( myslím to tenké ) nebo koupit podobný průměr na nějakou Jawu, to je za pár korun. Citovat
kveton Odesláno 13. leden 2012 Autor Odesláno 13. leden 2012 oki, díky, zkusim nejdřív jak to fouká, kolik je tam oleje a pak zkusim shodit hlavu a mrknout na kroužky Citovat
h4wk3y Odesláno 15. leden 2012 Odesláno 15. leden 2012 prosim prosim, z ceho tam je ten redukcak? diky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.