Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak jednoduše to nezjistim, ta trubka ja u motoru zahlá směrem k ojnici a to drát nedostanu na dno motoru, jedině asi oddělat ten červenej plech s tim přepadem a kouknout se

ale taky bych asi tipnul, že to fouká netěsností vzduch dovnitř a plive to ven, koneckonců, byl od kamaráda zadarmo :)

ještě mě napadlo, zkusim ten přepad ucpat rukou a zkusim jakej je tam tlak, pokud to fouká netěsností, tak by tlak měl bejt asi velkej, jinak skoro žádnej, že?

[upravil dne 12/1/2012 23:09 od kveton]

Odesláno

Tak normalně by to mělo foukat asi jako u motoru auta pokud otevřeš víčko oleje, pokud to tam bude ale tlakovat je možný že se to tam cpe přes kroužky, takže výbrus a pisty + kroužky, ovšem pokud to někdo udělá, jestli není jednodušší tam šoupnout jinej kompresor z naklaďáku, ovšem ale vzduchem chlazený

Mam tu 2 pistovej ZIL, ale chlazený vodou, s tim se asi nikdo dělat nebude

[upravil dne 12/1/12 23:43 od Radek Hurvajz]

Odesláno

výbrus dělat nebudu, to se nevyplatí, jedině jinej, ale vodu taky nee :)

Nebo to nechám, zas tak často vzduch nepotřebuju, tak by mi to mohlo stačit

Odesláno

tyhle kompresory se na aukru prodavaj za par korun - nektere i treba nove ze zasob, myslim, ze generalka by se hodne nevyplatila...

jsou to ruzne kompresory ze starych nakladaku ci traktoru....

Sam doma mam zas 2 fungl nove chladarske kompresory... Presto jsem poridil tovarni jednobuch Orlik a jsem vysmatej...

Jen prosimte, koukam, ze redukcni ventil je pouzit z nejakychhodin z tlakove bomby.. nemohl bys prosim na budiku vycist, z ceho to jsou hodiny? jestli z kycliku, acetylenu, ci ceho?

Diky

Odesláno

snmek449.jpg

Mozno ti to pomoze, ten srob je kontrolny srob. Inac to zere celkom slusne olej, ale je to celkom malinky a sikovny a hlavne tichy kompresor. Mne to natlaci v poho 11bar(slo by aj dalej) Po vymene piestnych kruzkov, pred tym to mal lakernik, lakoval s tym diely auta(cele auto to neznese,ale blatnik,naraznik a pod sa s tym da celkom slusne spravit)

Odesláno

Sundej hlavu a podívej se v jakém stavu jsou kroužky ( měří se vůle v zámku ) . Pokud seženeš náhradní tak bych to jen překroužkoval. Pokud nebude denně v provozu tak to nějakou dobu vydrží.

Odesláno
Sundej hlavu a podívej se v jakém stavu jsou kroužky ( měří se vůle v zámku ) . Pokud seženeš náhradní tak bych to jen překroužkoval. Pokud nebude denně v provozu tak to nějakou dobu vydrží.

to by šlo, ale neni tam nějaký těsnění pod hlavou? :)

Odesláno

To nevím, pokud tam bude tak spíš hliník, papír by tam nevydržel a to se dá v nouzi vystřihnout třeba z víčka od zavařovačky ( myslím to tenké ) nebo koupit podobný průměr na nějakou Jawu, to je za pár korun.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...