Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

na LFY snimac vacky neni, jen zmineny snimac otacek na setrvacniku, to ze je psanej v katalogu Kelly nic neznamena, tam je napsano ruznych blbosti :)

Odesláno

to fery-doslo mi :D, to je dobre o jednu drahu blbost menej

to sowwwa tak to by potom asi nastartoval ne?keby mal iskru , ked palivo mu vstrekuje

[Edited on 16/1/12 16:15 by krtek 2]

Odesláno

tak prečital som si problem OK406 a da sa tak povedať že tak isto nepočujem čerpadlo po otočení kľúča to znamena že sa skusim pozrieť na ten snímač otáčok a premerať ho ..dám vediet ako som pochodil

Odesláno

nejde mi jedno do hlavy a to ze si pisal ze ti to vstrekuje palivo keby ze ten snimac je ko tak by ti nemalo vstrekovanie ist si myslim ale nic vyskusaj a daj vediet

[Edited on 16/1/12 21:03 by krtek 2]

Odesláno

no tak som ho konečne vybral to bolo umenie pristup ako k peniazom ... a bol totálne zasratý od bordelu ,tak som ho benzinom vyčistil a vyzerá ako novy len merák si musim isť zajtra čeknúť od kamoša ...zatial neviem či je ozaj funkčný ,dúfam v to kedže bol taký zanesený tak nedával tie spravne hodnoty a preto to nechce chytiť

Odesláno

tak ked ho mam vonku tak ho napichnem na konektor a zmeriam ,a ešte by ma zaujimala jedna vec kto ma skusenosti s tou rampou čo je na sviečkach ,pretože ona je v celku. strašne som chcel zistit čo je vo vnutri ale bola zanitovana ,odvrtal som to a vnutro je zaliate nema niekto daku foto ako by to malo vypadať nech porovnam ..dik

Odesláno

to je nerozoberatelne je to zaliate nejakym epoxidom koli tomu ze je tam vysoke napetie a aby to bolo dobre odizolovane proti kostre aby sa tam nedostala ani vlhkost inak by to prerazalo na kostru nekde tu na fore je fotka niekto ju oppravoval tak ze vydlabal ten epoxid a nalial tam potom novy ale kto to robil uz nepametam

Odesláno

po dlhej snahe a vela hodinach stravenych pri motore som zistil : snimač otáčok som naspäť založil už čistý a normalne chytil .nejde to bohvieako ako ma ale ide aj čerpadlo ,zdá sa mi že to ide na 3 valce postupne som odpajal vstrekovače no ale ani jeden mi nepovedal že je to ten valec ktory nejde

Odesláno

to je tym snimacom si myslim kamosovi toto robilo na bmw raz akoby na tri valce nemalo vykon motor sa triasol raz dobre isiel tak striedavo vymenil sa a odvtedy to ide super a co sio nameral na snimaci? a naco si tu rampu zapal rozoberal:bojim

[Edited on 17/1/12 14:32 by krtek 2]

Odesláno

mam malicku prasklinu na zaciatku dlhu asi centimeter že by to bolo až tak závažné ? na snímači hodnoty do 400 skakalo to ale myslim že ten zatial vylučujem lebo po vyčisteni ostal ozaj ako nový a aj chytilo takže problem bol v ňom ale mam pocit že aj v tej rampe nieje všetko v poriadku a sviečky odpaluju všetky ale aj tak ide dako divne

Odesláno

aj ja mam tam prasklinu viac jak cm a ide mi to v poho ono zalezi na jakom mieste je ci je dostatocne siroka a tak ci sa tam dostane vlhkost ale na skusku si zozen druhu

Odesláno

takto bol som sa teraz previest a začal sa po chvili hriať teplota pred naštartovanim ukazala 70 ?? a zachvilu bolo 110 cize predpokladam že teplotne čidlo zmetkuje lebo ani ventilator nazaplo a inokedy pri takejto teplote (jazda v meste) jednoznacne zaplo a chladilo druha vec otáčky su zaujimave pridam a o 2sec padnu na volnobeh ...hm:myslim

Odesláno

to čidlo musi byt suche auto mam 5 dni v teplej garaži + všetky konektory som vysušil a vystriekal kontoxom a otacky že na neutrali pridam a padnu o 2sec na optimum okolo 900 a drzia sa ,pri jazde ide ako divy na 4 valce

Odesláno

budik bere udaj (hodnotu odporu) z modreho teplotneho cidla myslim zelene je pre RJ trebalo by to premerat jaku hodnotu odporu dava pri roznych teplotach (skutocnych teplotach vody) a premerat i kable trasu do budiku clovece ty si to auto utopil

Odesláno

jasne že utopil ..brachu ale aj naštartoval ,teraz neskoncim kym nepojde na 100% nechcel som tomu autu zle ale spravil som to najhorsie co som mohol ... niesom blizko od konca , ale toto forum mi velmi pomohlo to musim uznať :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...