Ferry Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 asi jsi chtel napsat ABS brake system defective nejaka chyba na ABS, muze to byt spatne cidlo, praskly ozubeny krouzek na poloose, vice napovi diagnostika Citovat
dawra Odesláno 12. leden 2012 Autor Odesláno 12. leden 2012 Ne. Právě že nechtěl. Čumím na to jak puk. A nejde nastartovat, jen občas a auto nemá výkon a pohasínaj světla. Nechápu. Citovat
HonzaZ Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 Nemáš náhodou ESP s ASR? Jaké auto, motor? Nejlépe VIN. Citovat
Ferry Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 hmm tak to spis ukazuje spatne displej. FBS trake nic neznamena a zamenitelnost F za A a t za b je vcelku velka. jak je na tom akumulator? neodesel nahodou takhle? nebo ukostreni, od akumulatoru vedou dva kostrici draty, jeden silnej vede na motor a je pripevnen na prirube mezi motorem a prevodovkou, druhej slabsi drat je prisroubovan ke kastli hned vedle kastliku s akumulatorem, tam casto vznika vlivem koroze velky prechodovy odpor a spatne ukostreni je na svete, elektrika v aute pak dokaze delat doslova divy, zpetne proudy rozsvecuji svetla, blbne imobilizer, nejde nastartovat, rucicky budiku litaji jak zbesile ... tak podle VIN mas auto vyrobene 20. zari 2001 a jedna se o motor DW10ATED bez FAP, to si muzes napsat do podpisu, at je priste hned vedet, o jake auto se jedna [upravil dne 12/1/12 11:39 od Ferry] Citovat
dawra Odesláno 12. leden 2012 Autor Odesláno 12. leden 2012 No právě jsem v práci a mám odpoledne odjet Pak chci nechat přeměřit baterku. Myslím si že to bude ona, ale raděj sem se zeptal. Snad to bude jen ona Citovat
HonzaZ Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 Takže ESP nemáš. Přikláněl bych se k názoru Ferryho. Zkontroluj kostry a pojistky. Citovat
Ferry Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 a nevis, jestli neni ta baterka nahodou jeste puvodni ? To by byla urcite KO je schopna odejit z niceho nic, mel jsem ve 406 8let starou puvodni baterku, prijel jsem a druhy den uz neodjel. Zkus si pujcit jinou baterku od kolegy nebo propojit startovacimi kabely s jinym autem Citovat
dawra Odesláno 12. leden 2012 Autor Odesláno 12. leden 2012 Dokonce to večer předtím napsalo battery charger level low nebo tak nějak. Citovat
Ferry Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 hmm, tak pak je to jasny, ale v tom pripade muze byt na vine taky alternator, mohl prestat dobijet a baterku si jen vytriskal do mrte a ted klekla. kazdpadne, zkus tam dat nabitou baterku, nastartovat a zmerit na ni napeti, melo by byt kolem 14.4V rozhodne ne mene nez 14V, pak by byl spatny alternator (bud odesel regulator, buzeni nebo uhliky) Citovat
dawra Odesláno 12. leden 2012 Autor Odesláno 12. leden 2012 Tak jak mi vynechávaj proužky na displeji tak je to nakone abs brake system defected. Je to altíkem. Baterka do mrtva a pak se vypne i abs a hlásí chybu. Dal jsem novou baterku a změřil dobíjení a 10.78V. Pak jsem jel cca 10 km a začalo to na 5 km dobíjet. Tak to asi budou uhlíky. Zítra jedu do servisu a na repas altíku. Díky za pomoc. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.