Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

P508SW výbava access:

telefon Samsung Galaxy S připojen přes buetooth - spárováno, volat a přijímat hovory jde, ale adresáře (directiory) se mi nezobrazí

u P407SW bylo vše v pohodě

co mám blbě nastaveno?

Odesláno

Já to mám následovně :

Calls list : zobrazují se mi buď jména, nebo u neznámých jen čísla

Directory : nezobrazuje se nic, položka není ani prosvícená

Při příchozím hovoru se zobrazí pouze číslo i když v Calls listu je u kontaktu zobrazeno jméno.:fnuk

Písničky hrajou normálně i když je mám na SD.

Kontakty mám taky na SIM plus v telefonu. Telefon HTC Desire.

Odesláno

pkr> taky directory nemám ani prosvícené, u 407SW jsem se po rozkliknutí dostal na kontakty v telefonu

na telefonu jsem nic neměnil, ale u 508SW se do kontaktů nedostanu:fnuk

Odesláno

V telefonu mám aktuální soft, tak jedině jestli by šlo aktualizovat soft HF v autě. Pak by to možná spolu komunikovalo líp.

Ale nevím, jestli to lze a jak. Třeba se najde někdo, kdo poradí co s tím.

Odesláno

Nápodobně, i když asi líp než vy...

Kontakty mám na mail serveru GoogleApps:

1. synchronizace přes Exchange Active Sync = kontakty se nesynchronizují

2. synchronizace přes GMail = kontakty jsou OK. Přesto se mi stane, že někdo volá a vidím jeho číslo místo jména, přestože v Call Listu i Directory ten kontakt je v pořádku.

Vypadá to na chybičku v BT sw v autě. Možná bude záplata...

• O 2 měsíce později...
Odesláno

...

Při příchozím hovoru se zobrazí pouze číslo i když v Calls listu je u kontaktu zobrazeno jméno.:fnuk

Nalezeno.

Telefonní číslo u kontkatu musí být ve tvaru +420xxxxxxxxx.

NESMÍ obsahovat mezery, takže třeba +420 xxxxxxxxx sice v Directory vidíš se jménem, ale příchozí volání je jen číslo.

Dal jsem si tu práci a všechny mé kontakty sjednotil. Teď již vidím volajícího korektně.

SW v autě 2.2, ale stejně to dělalo i u předchozích verz. Problém FW neopravuje, uživatel si musí pomoct sám...

Odesláno

stejně jako kolega PKR - mám HTC Desire ale HD což je vcelku jedno a prostě občas mi to blbne... nenalezne čísla v seznamu, volaná čísla apod... někdy nechce ani párovát... jde o to že jak člověk přepíná třeba jako já mezi přehráváním USB, CD a Rádio tak mezitim je i přehrávání přes BT a když nejsem moc rychlej tak se načtou skladby z mobilu ale nehraje to a to rádio se napáruje jen na hraní písniček ale né na telefonování, tak je potřeba najet do management bluetooth a odpárovat media player a napárovat jen telephone a mělo by to být ok... a mezitim ještě vypnout motor a auto zamknout a odemknout aby se natvrdo vyplo rádio včetně bluetooth a to samí udělat i s bluetooth na telefonu vypnout a zapnout a pak by to už mělo chodit ;-)... jinak já kontakty uložený v telefonu na SIM 0 a písničky karta a vše OK ;-)

• O 2 měsíce později...
Odesláno
je potřeba najet do management bluetooth a odpárovat media player a napárovat jen telephone a mělo by to být ok... a mezitim ještě vypnout motor a auto zamknout a odemknout aby se natvrdo vyplo rádio včetně bluetooth a to samí udělat i s bluetooth na telefonu vypnout a zapnout a pak by to už mělo chodit ;-)...

Nechapem kde robim chybu, ale ked nastavim, ze chcem parovat len hands-free (aj v menu to mam tak navolene) tak mi sparuje aj audio...:(. da sa to prosim nejako zrusit? resetnut? pretoze prvy krat som dal sparovat all (telefon aj audio) a teraz som chcel len telefon sparovat a ono si to veselo paruje aj audio...samozrejme skusil som vymazal stare sparovane zariadenie, restartoval som telefon, restarotval som system v aute...a stale to iste..:(:(

Vdaka za vase postrehy...

Problem vyrieseny.... treba nastavit v setup-e bluetooth v telefone aby sa paroval len hands-free a nie aj audio...

[Edited on 7.7.2012 22:34 by PeugeotHDi]

• O 3 měsíce později...
Odesláno

ahoj. Mně se zase několikrát za hodinu odpojí a zase připojí tlf. Blbý je, že to udělá i v průběhu hovoru, tak je to dost nepříjemný. V jiných autech nemám problém. Nevím, jestli to nemůže být starším typem tlf, kterej mám. teda, měnit by se mně ho nechtělo... Nevíte někdo..?

Odesláno

je to vec mobilu s tymi kontaktami DIRECTORY...

odporucam nakopirovat kontakty do HF BT auta

mam tiez Galaxy Duos a na nasej P308 to blbne, raz mi to DIRECTORY nacita raz nie...

na P407 to ide bezchybne...

neverim ze nejake zaplaty budu na HF sady v aute...

skor to vyriesi FW mobilu... co mobil to problem...

Odesláno

Tak mám novýho Samsunga a neodpojuje se=problém vyřešen. I kontakty se zobrazují správně, ale musel jsem je přehrát

z obou simkaret do telefonu, protože před tím se mi zobrazovaly jen ty z preferované karty. Jedinej malilinkatej problém-stav baterky se načte až tak po deseti minutách, ale to je víceméně kosmetická vada...

• O 3 týdny později...
Odesláno

Ak chcete, aby vam display v aute zobrazoval mena prichadzjucich hovorov, tak musi byt nakopirovany tel. zoznam v internej pamati auta a to v tvare +421xxx.

V telefone (mam Samsung Galaxy S) musia byt kontakty len v pamati telefonu nahrane (nie na SIM karte), tym padom nemam ziadne problemy s BT telefonovanim v aute...

Odesláno

Vie niekto ako zmeniť formát ulozenia tlf čísiel v iPhone tak aby sa pri prepise do pamäte RT6 nevyskytovali medzery? Ručná úprava v RT6 je pri pár stovkách čísiel riadna onania!!! :mad:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...