strizek Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 Zdravím všechny, známej dovezl z německa 406 hdi a našel jsem mu v motoru tuhle krabičku. Byla zapojená vedle filterboxu ve žlutém konektoru... Po vyjmutí z vozu se neprojevily žádné změny v jízdních vlastnostech.. Tak jsem si to nechal. Chvilku jsem pátral a myslím si, že je to powerbox a že to ten němec měl zapojený do špatného konektoru... Tak jsem si to zapojil do svého 406hdi na jiný žlutý konektor, který jde od tlakového spínače na rampě - dole u olejového filtru... Přijde mi že to lépe jede i méně žere, ale je to pouze subjektivní... takže mám na všechny pár dotazů... a: co by to mohlo být b: jestli to někdo víte na 100procent c: na co je tam ten přepínač ? a kam se to připojuje ? na horní kabely a nebo na dolní kabely... a co je ten vrchní konektor... vede to někam za motor... díky [upravil dne 10/1/12 08:06 od strizek] Citovat
Marcel00 Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 hokus pokus... to si len tak hocico napichnes do auta na konektor aky pasuje ? fakt odvaha... Citovat
vendelinek Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 máš docela blbej nadpis,zkus si to přepsat a opravit,admini todle nemaj rádi a mažou,nějakou chvilku už tady seš tak bys to mohl vědít Citovat
strizek Odesláno 10. leden 2012 Autor Odesláno 10. leden 2012 no má to tři dráty - napájení, zem a data... Oba konektory na to pasují, evidentně datová čidla... a neboj, napřed jsem s tím laboroval u toho vraku z německa Citovat
vendelinek Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 no a je to,ani to nebolelo:super:D Citovat
straki007 Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 Tak super. A nachipovano. Ted uz jenom cekat na TOTO Citovat
strizek Odesláno 10. leden 2012 Autor Odesláno 10. leden 2012 to si nemyslím... vždy záleží na stylu jízdy a k tomuto nedojde jen tak hned. Minimálně by byly vidět nějaké příznaky, jako hulení z výfuku atp... Rozhodně nedupu na plyn jako magor... ! Citovat
straki007 Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 Jojo. To nedupe nikdo. Byla to jenom moje rada.nic vic....... Citovat
strizek Odesláno 10. leden 2012 Autor Odesláno 10. leden 2012 imho je v tom mikroprocesor a hodně součástek okolo. Nebylo to asi nic levného - nějaký šit s odporem atp... Hlavně proto se ptám, kam se to připojuje a jak se to nastavuje. víte někdo něco k tématu ? Například kam vede ten horní konektor ?? podle mě je to spodní snímač otáček Citovat
strizek Odesláno 10. leden 2012 Autor Odesláno 10. leden 2012 straki - no, už jsem taky pár propálených pístů viděl - většinou z důvodu kapajícího a netěsného vstřiku... a nebo brutálního čipu a stylu jízdy (i když znám spoustu lidí co s tím jezdí jako na střelnici a po rozebrání motoru písty jako nové) Citovat
straki007 Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 Jeeejda. Staci kdyz ti napisu ze to vede ke snimaci tlaku na railu? Pokud jsi uz videl diry v pistech diky nespravnemu chipu atp tak vis co ta krabicka dela....... Citovat
Ferry Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 dalo by se rict: \"nechci vykon zadarmo\" Citovat
strizek Odesláno 10. leden 2012 Autor Odesláno 10. leden 2012 no ke snímači na railu vede ten spodní konektor (je žlutý a je u olejového filtru...) ten vím na co je... Ale kam vede ten horní konektor - ten co je vedle trubky s váhou vzduchu..... dráty od něj jdou někam za motor.... Citovat
Marcel00 Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 evidentne ta laka vidina chiptuningu zadarmo... je tu vela o tom popisane, ale vyhodu som tu veru na fore nenasiel... len same zapory, alebo placebo pocity si evidentne rozhodnuty to \"nachipovat\" to je vidiet drzim palce. co sa konektora tyka, strakiho odpoved ti nestaci? ci ? Citovat
strizek Odesláno 10. leden 2012 Autor Odesláno 10. leden 2012 chjo... takže znova: v autě jsou dvě místa kde jsou tyto žluté konektory.... Jeden je na jakési prodlužce od Railu - vede z tlakového spínače dolu kolem olejového filtru - tam je ten rozpojovací konektor a pak to jde dál do svazku k jednotce - viz foto 4. Ten vím na co je druhý úplně stejný, akorát jiné barvy drátů (a tam to měl ten němec napíchnuté) je vedle filterboxu a trubky s váhou vzduchu - foto 3. Dráty vedou kamsi za motor dozadu dolu ! na druhé straně opět do svazku směrem k jednotce. Takže to těžko bude k tlakovému spínači na railu. Proto mi ta odpověď nestačí... co se týče čipování, mám dvě jednotky, jednu s profi čipem a jednu původní... Teď je tam ta bez čipu abych vyzkoušel k čemu je ta krabička ... Takže mi nejde o propalování a nepropalování pístů a diskuze kolem nezodpovědnosti atp... jen kdo ví, prosím odpoví. K čemu a kam vede ten horní konektor s kabelem za motor. Setkal se někdo s takovou krabičkou a ví jak ji použít, případně kde najít výrobce... díky všem Citovat
straki007 Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 chjo.....:D Predpokladam(nemam VIN) ze tam mas jeste starou pocitacku s 88 pinovym konektorem a mas tam klimatizaci. Pokud ano tak ten zluty konektor je pro snimac teploty vody pro klimu a ECU. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.