Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Guest misina25
Odesláno

TAk ja taky přidávám jedno velké díííííky za dnešní zrušení FAPu a EGRu. Rychlá a precizní práce:super. Čekámě výměna rozvodů a kontrola vstřiků tak už vým kam pojedu díky moc strkimu007:papa

Odesláno

Tímto chci taky poděkovat za FAPoff a Chip..... Kdby byli všichni jako on..:D

Teď chápu význam \"Když TURBO tlačí ČTYŘI válce STAČÍ\".....:)

[upravil dne 6/3/13 13:10 od zidd]

• O 3 týdny později...
Odesláno

timto bych chtel opet podekovat straki007 za dobrou praci rozlitl se mi na 307 2,0hdi setrvak dvouhmota nevydrzela strakiho chip :D:D a rozsekala snimac otacek auto nepojizdne dovezl jsem auto do chomutova a straki udelal spojku ale auto nechtelo bezet straki zjistil ze ten urazeny snimac odpalil obvod v ridici jednotce tu rozebral a spravil usetril mi mnoho penez a moc mu dekuji za jeho sluzby je profik

Odesláno

táák včera straki007 navštívil Banskú Bystricu... síce sme ho tam čakali hneď na 4 autách ale zvládol to úplne že super.. naraz nám robil dve autá a všetci sme spokojní.. síce ma ten môj FAP prekvapil ale aspoň mám s ním pokoj a dnes som ho už aj vybral.. takže všetci ďakujeme a dúfam že sa stretneme o dva týždne...:papa

Odesláno

Tak Straki obrovske diky za opravu mazla, mnoho uzitecnych rad, vypnuti EGRu, FAPu a zprovozneni DO. Skvela prace, diky moc za ochotu a vynalozeny cas. Jeste jednou diky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...