vendelinek Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 tak nevim,lidi už nevědí co s roupama:D Citovat
automale Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 trosku divne ponimanie offroadu - aneb - offroad pre bezmozgy Citovat
Péťa Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 Mě to nepřijde o nic horší než sprinty apod. Ale co nechápu jsou ty lidi okolo. Nikdo by nestihnul utéct, kdyby se to auto vyřítilo na něj. Citovat
vendelinek Odesláno 9. leden 2012 Autor Odesláno 9. leden 2012 nejen vyřítilo,ale ty kameny s temadle kolama museji lítat docela rychle a na všechny strany Citovat
FrantaCV Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 Mě to nepřijde o nic horší než sprinty apod. Ale co nechápu jsou ty lidi okolo. Nikdo by nestihnul utéct, kdyby se to auto vyřítilo na něj. A ten řidič taky, helma žádná ochrana koromě pavučiny trubek \"0\". Dostat šutrem vystřeleným od kola, tak jde rovnou do penálu. A o nějakém přístupu k přírodě asi nemá smysl vůbec hovořit. Citovat
Dadadavid Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 Jo to ukazovali podobný v topgearu,lidi si to stavěj sami a je to schopný jet přes vodu Citovat
punkac Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 tohle za mě ne, kurvit zbytečně les?:bojim:bojim Citovat
c.WO.k Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 nejlepší byl konec jak ulomil kolo jinak ne že bych byl nějakej expert na to,ale přišlo mi že jezdil dost bez mozku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.