Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim pánové.

Mám takovou blbost,ale trochu mě trápí.Rosí mi a prokapává výpustný šroub chladiče.Víc dotáhnou nejde.Pokud si pamatuji,tak je plastový v plastovém závitu,že? Tedy žádně těsnění tam origo není.

[upravil dne 10/1/12 20:04 od SV 24]

Odesláno

myslím,že nějaké těsnění tam být musí, třeba O kroužek, nebo na dosedací ploše, nemůže těsnit jen plast na plast, možná je plast chladiče prasklý dotahováním a kape to:myslim

Odesláno

kluci nechci zakládat další téma.Nevíte jak vyměnit gufero na vačče na přední hlavě V6 123kw? Musim sundat komplet rozdělovač a pak ho jen vymáčknout?

Odesláno

Pak s tymto asi moc neporadim,ale ked som menil gufera na motorke,tak stacilo spravit miesto(odmontovat) pak so srobovakom nejak \"vyripat\" stare gufero ,namazat a nalisovat nove gufero....

Takze teoreticky si pisal spravne,staci zhodit rozdelovac a ak mas dost miesta a vies stare gufero nejak \"vyripat\"......pak nahodit nove gufero....

Odesláno

pokud je to ještě aktuální ...

dle obrázku sundat vše až ke guferu (7); upozorňuju, že je poškozený jeden šroub na palci

post-32965-1410962178754_thumb.jpg

ohledně vytažení gufera: zkusil bych do něj natočit dva vruty v ose vačky a za ty ho vytrhnout ven.

jinak už je měněné (5/2007), ale po půl roce to bylo to samé, takže jsem rezignoval . . . :bacha

musela by se přeleštit hřídel nebo zajistit aby těsnící břit gufera dosedal v jiném místě (podložit ho o pár desetin) je-li to možné :roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...