Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím. Potřebuju poradit. Jezdím, jezdím a najednou jsem dojel. Zjistil jsem, že mi došla nafta. Po natankování opět vše v pohodě, ale zpět k problému.

Rozdělal jsem palubní desku, že bude prasklá žárovka, ale vše ok. Tak koukám po kabelech a záhada nalezena. Nevedou mi žádné kabely k žárovce na rezervu (k hladovému oku).

Tak se chci zeptat, jak musejí být kabely zapojeny, respektivě kam musejí být nataženy, nejlépe foto, případně detailní popis by byl super, abych si natahal kabely a rozchodil si to \"zlé, hladové oko\"

Zatim díky za odpovědi:)

[upravil dne 9/1/12 14:15 od moli9]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Rezerva mi začínala svítit 8+ litrů před dojetím. Na to se dalo dojet skoro odkukoli do Prahy.

Pokud ti nesvítí, vysápej palubku + natáhni si nové dráty.

Předně bych ale zkontroloval pojistky.

P.S.: Jednou mi začala rezerva svítit asi 650 km před dojetím (1000 km) Holt Peugeot - koho by to překvapilo, že ? :roker

P.S.S.: Pokud máš wágn s počítadlem km, doporučuji nulovat (po plné nádrži) - jak se hodnata \"menšího\" blíží k 900 km, doporučuji natankovat opět plnou a vynulovat. :)

[upravil dne 1/3/12 21:17 od vix]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...