Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Som tu novy a pišem po prvy krat. Dnes rano som skotroloval olej a chladiacu kap.,tej bolo trochu pod ryskou MAX tak som dolial ani nie deci destilky,zabuchol kapotu a odchadzam z autom .Presiel som asi 6 km stale sa mi daco nepozdavalo,pridem domu otvorim kapotu a na nadobke nieje uzaver , nadobka prazdna .Teraz neviem ci mam vypustit co tam zostalo a naliat novu ,alebo nejak ist do servisu nech tam daju orig. aj zo uzaverom ten som nenasiel.Stalo sa to aj inemu?

mam 207e 54kw

Odesláno

Skoc si radeji do servisu a at ti to doleji oni.

A hned si tam kup zatku.

Musi se tam dolejt nemrzka ktera je predepsana.

A je docela divne proc nemas vodu teda........to by nemelo vylitat vse venku.

Odesláno

Dakujem

Ja neviem ci vytieklo vsetko,do servisu mam 40km a bez uzaveru by som asi nechcel ist .Ze by som skocil s kolegom ,ja by som si doma uz dolial

Odesláno

Když jsem byl předloni na garančce, tak mi technik špatně utáhl víčko. Ze servisu jsem dojel v pohodě (asi 25 km), popojíždění do práce (10 km) to taky vydrželo, ale když jsem jel dál, tak asi po 50 km mi voda vycachtala a rozsvítila se mi kontrolka. Na nejbližší benzině jsem dolil vodu i nemrznoucí směs, utáhl víčko a pak už to zase bylo v poho. Naštěstí to bylo v zimě, v létě bych neujel asi ani 10 km.

Když koupíš víčko a doliješ směs ve správném poměru, mělo by to být OK.

PS: ty máš 207 sedan???

Guest mischko11
Odesláno

v servisu tam davaju origo modru uz nariedenu kvapalinu do -35 ,cislo dielu je 9735K0 balenie 5L alebo 2L ,cislo uzavera je 1306E4 alebo nove cislo (novy obly uzaver ) 1306J5

Guest mischko11
Odesláno

ehm bacha v niektorych krajinach je 206+ predstavovana pod nazvom 207 compact aj ked to nevyzera ako nasa 207 ale skor ako nasa 206+

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...