Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ještě pro upřesnění , je to asus Eee PC4 G a je už tam skoro plný ten jeho \"velký\" 4G SDD disk...ale mám tam hozenou 8G SD kartu jako další pamět....pořád to na mě řve že je na disku C málo místa....má to vliv?

Odesláno

No na tu hlášku asi ne, ale na chod XP asi jo...

Restartartuj to, mačkej F8, nahoď Nouzový režim a spusť instalaci v nouzovým režimu... Každopádně se to na začátku rozbaluje, tkaže jeslti tam nemáš místo tak se to nenaistaluje.

Odesláno

Ahááááááá, tak to jsem asi doma:aut Ten balík se ti asi nerozbalí, protože nemáš místo:myslim

To je taky nápad na mobilní telefon s klávesnicí instalovat XPéčka :D

Odesláno

Ten balík, se po kliknutí rozbalí na \"C\" do nějakého dočasného umístění a z něj se pak instaluje, takže pokud tam nemáš tak 700-1000MB volného místa, tak se to nenainstaluje:myslim:nevim

Odesláno

Tak prostě nějakou složku z programy které přímo nesouvisejí s Windows přehoď dočasně na flashku. Pokud s epamatuju tak samotný má cca 300MB a Na rozbalení potřebuje 2x tolik...

Odesláno

Co s tím?

No buď to uvolnit místo, dát tam SP3 a bádat nad problémem dál - pokud ho ta SP3 neopraví a nebo se na to vykašlat a nedávat netbook do režimu spánku :myslim

Odesláno

To je asi jediný řešení jak tenhle notebook provozovat a nezbláznit se :D:D:D, Je to varianta Linuxu s rozhraním podobným Windows. Pokud je to na Net tak je to poměrně ideální.

Odesláno

Tak asi nic......no hodím to našemu IT v práci.........něco bych ješte zkurvil...... mám mu říct at uvolní místo na SD kartu a udělá aktualizaci na SP3 ????

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...