Edison Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 Tak to vůbec nevím co mzslíš. V klasickém Word pracuji běžně s dokumentz s více jak 50ti stranami, ale tadz jde o aplikaci která se dříve nazývala Outlook Expres a byl součástí WIN XP, ale protože to bylo zadarmo tak na to vlétl úřad pro hospodářskou soutěž (v USA) a Microsoft to musel přestat dávat do systému. Ostatní aplikace nepoužívám, tedz kromě střihu videa. A také je ani neistaluji. Používám ten e-mailový SW abych měl oddělenou soukromou a firemní poštu (tu mám v Outlooku)Říkám POŘÁDNĚ. Ano, napsat ve woru 100 stgran jak na stroji není problém. Ale jak se začnou používat makra, automatizace, víc, než dva styly... tak to začne bobtnat, až se hroutit... Já mám obě pošty v outlooku. A taky oddělený. Dokonce i několik různých tlf seznamů, každý synchronizovaný s jiným přístrojem... Ale vše dostupné z jednoho místa. Nevidím nejmenší důvod pro instalaci několika serepetiček pro jediný účel. Citovat
Edison Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 ten SW e-mail je naprosto v pohodě, jen se ti nebude sychronizovat třeba s mobilemA to by mi docela vadilo. Citovat
MotoMoto Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 To mě také, nic ale nebrání koupit office 2010 Citovat
Edison Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 No ba... taky se věnuji používání plnohodnotným programům. A word a excel mezi ně patří jen z části. Citovat
matii Odesláno 9. leden 2012 Autor Odesláno 9. leden 2012 Díky za pomoc boys, ten windows live mail fachčí bez problémů. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.