Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Panove mam na dilne c8ku a menili se na motoru pistni krouzky vstriky a nejake kraviny.Motor byl venku,nedelal jsem to ja ale kolega.Dali jsme motor zpatky a od te doby nejde naftove cerpadlo v nadrzi a auto tudiz nechce chytit.Na diag nejde nacist n ic jine nez aut.prevodovka.Nevite nekdo kde je nejaka pojistka neb o neco aby vnitrek auta komunikoval se vsim ostatnim.Jo jeste jde nacist bufík.

Návštěvník
Odesláno

Měl jsem tady C8 a taky nešla načíst lexií. PP to načetl bez problémů.

Odesláno

bubakkaja:

Kdyby krom jiného byl problém i s tím čerpadlem tak mám jedno nepoužité na prodej. Nechal bych ho za rozumný peníze. Kdyžtak se ozvi.

Odesláno

Cerpadlo v nadrzi je taky nove.Prave ze dyz se na motor podivam ze predu tak vpravo svazek jde do pocitace a vlevo do krabicky kde je +12v a to je zapojene.Je mi jasne ze neco je asi nezapojene ale ted co?Jak jsem psal delal to kolega a ja to po nem dodelavam.Jel na dovolenou a uz si nepamatuje.On tam dal motor a elektriku a ja jen dodelaval podtlaky y kraviny kolem-Vyfuk atd.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...