bubakkaja Odesláno 7. leden 2012 Odesláno 7. leden 2012 Panove mam na dilne c8ku a menili se na motoru pistni krouzky vstriky a nejake kraviny.Motor byl venku,nedelal jsem to ja ale kolega.Dali jsme motor zpatky a od te doby nejde naftove cerpadlo v nadrzi a auto tudiz nechce chytit.Na diag nejde nacist n ic jine nez aut.prevodovka.Nevite nekdo kde je nejaka pojistka neb o neco aby vnitrek auta komunikoval se vsim ostatnim.Jo jeste jde nacist bufík. Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. leden 2012 Odesláno 7. leden 2012 nacitas to celkovym testem? zkus ten motor vzit pres jednotlive pocitace Citovat
Návštěvník Odesláno 7. leden 2012 Odesláno 7. leden 2012 Měl jsem tady C8 a taky nešla načíst lexií. PP to načetl bez problémů. Citovat
bubakkaja Odesláno 7. leden 2012 Autor Odesláno 7. leden 2012 Zkousim i celkovy test i jednotlive.PP jsem to nezkousel. Jo a predtim nez sel motor ven sel nacist normalne. Citovat
Wensdy Odesláno 7. leden 2012 Odesláno 7. leden 2012 bubakkaja: Kdyby krom jiného byl problém i s tím čerpadlem tak mám jedno nepoužité na prodej. Nechal bych ho za rozumný peníze. Kdyžtak se ozvi. Citovat
Ferry Odesláno 7. leden 2012 Odesláno 7. leden 2012 no tak nejspis jste zapomneli zapojit nejaky konektor, ne ? Citovat
bubakkaja Odesláno 7. leden 2012 Autor Odesláno 7. leden 2012 Cerpadlo v nadrzi je taky nove.Prave ze dyz se na motor podivam ze predu tak vpravo svazek jde do pocitace a vlevo do krabicky kde je +12v a to je zapojene.Je mi jasne ze neco je asi nezapojene ale ted co?Jak jsem psal delal to kolega a ja to po nem dodelavam.Jel na dovolenou a uz si nepamatuje.On tam dal motor a elektriku a ja jen dodelaval podtlaky y kraviny kolem-Vyfuk atd. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.