Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Tome: kdybys mi sehnal odkud ji sehnal tak bych ji bral ja nejlevnejsi nasel za 500 a to uz se mi zda jako vstupni investice hodne...je to tahle?

[upravil dne 23/1/12 17:19 od PouLa]

jj, je to ona, kupoval jí ale za 269 Kč a měl k ní ještě pár nástavců navíc (asi nějáká akce ) :)

Osobně si myslím, že by sis mohl vystačit s těma nástavcema, co u toho jsou ;)

Odesláno

je jich tam asi pet tech nastavcu...tak ji mozna objednam...tzn ze ty cudliky \"roztavim\" vytahnu to..potahnu...pak zase nandam a roztavim zpatky aby to drzelo?

Odesláno

Yes! :super přesně tak, ale opatrně...mimochodem, ta horkovzduška se ti vyplatí, protože až budeš tvarovat u 206ky koženku na tapecy, tak je dobrý to nahřát a pořádně vytvarovat ;)

• O 2 týdny později...
Odesláno

mam dotaz :) je potreba pri sundavani tapecu stahnout okynko nebo se stahovat nemusi..nekde sem cetl ze jo, jinde se o tom zase nezminovali tak jenom abych neudelal nejakou chybicku :) par veci uz mam potazenych tak pak az budu mit i dvere tak zkusim nejak popsat a dat foto

Odesláno

Já jsem to osobně nestahoval, když sem to sundaval kvůli muzice ;)

Akorát si dávej pozor na ty plastový příchytky, co to drží - dají se snadno ulomit...Jde to dobře odcvaknout šroubovákem ;)

Odesláno

dikes :) ja sem koukal do knizky jak na to :) tak tam strkal kartu aby zjistil kde jsou a pak teda plochym sroubovakem pujdou ven? uz vidim jak jich pulku v tyhle zime ulamu

[upravil dne 1/2/12 09:14 od PouLa]

Odesláno

ja som tie zatavene spoje dorezal nozikom, po ocaluneni to zapadlo do seba a potom som to zalepil pistolou na tavne tycinky... zatial to drzi v pohode, vo dverach to aj tak fixuju cupliky a sroby, tieto spoje su skor namahane pri manipulacii... mam repro zapojene na zosilovac a skor zacnu rezonovat ine veci v interieri ako dvere. Dvere su vytlmene, este planujem priestor medzi dverami a tapacirom vyplnit ans penou...

Zopar obrazkov:

Jeden tapacir som zacal oskrabavat skrabkou, druhy drotenou kefou... po skrabke zostavali stopy, ktore isli tazko dole, drotenou kefou to ide lahko...

img01.jpg

img02.jpg

img03.jpg

img04.jpg

img05.jpg

img06.jpg

Odesláno

tak to je luxus :) jak sel ten textil dolu ? (myslim ze sem na jinem foru cetl ze to snad lepily na puvodni tapec.. ? ) ..

jake jsi pouzil lepidlo ?

a na kolik vyjde takova kozenka ? diky :papa

Odesláno

dakujem :) textil isiel dolu lahko, odliepal sa uz sam, takze som bol viacmenej nuteny to cele robit... vacsi problem je dat dole ten molitan, bola z toho hnusna lepkava hmota, drotenou kefou to islo pomerne lahko... kazdpodane nechytat ani neskusat skriabat skrabkou, zostavaju tam flaky, ktore idu tazko dole...

kozenka je tato : http://www.sega.sk/index.php?Page=999&vyraz=CV92511%20%20kr%C3%A1%C4%BEovsk%C3%A1%20modr%C3%A1%20pru%C5%BEn%C3%A1%20po%C5%A5ahov%C3%A1%20ko%C5%BEenka

1 ks mi stacil na 2 dvere, este aj kusky zostali.

Oplati sa kupit autokozenku, je pruznejsia a mala by vydrzat teplotne vykyvy. lepil som chemoprenom extrem, nanasal valcekom... dolezite je dodrzat postup, nechat dobre odvetrat a dobre popritlacat, pri chemoprene je pre pevnost dolezitejsia sila stlacenia ako cas... otazka je co ako sa to bude spravat cez leto, pripadne po par rokoch... robil som to koncom minuleho roka takze to este uvidim, na nete som cital protichodne informacie ohladom chemoprenu.

ak sa to bude odliepat, pojde to dole a budem lepit dvjozlozkovym lepidlom a teplovzduskou tak ako sa ma... aj tak su tam chybycky krasy a uz mam v hlave kombinaciu s ciernou :)

Odesláno

inak 306 myslim ze posledny facelift uz nemali ten molitan, len latku priamo na plaste, tam si viem predstavit lepenie priamo na nu... ak je tam prilepeny molitan, musi ist prec

Odesláno

muzu potvrdit ze to co zustane po tom sundani ty latky je neco neskutecnyho na sundani..drzi to hrozne..sundaval sem to skoro 30 minut a to to byli jen dvirka od odkladaci skrinky..tenhle vikend me cekaj dvere..uvidim jestli oboje a nebo jen jedny..

• O 4 roky později...
Guest deaddream
Odesláno

normálne droôtena kefa jar a vo vani som to dal dole a nelepí to 

materiál koženka ale prešívana kvôli tvaru na 406 coupe 

,strop to už  je level Hard to lepidli neišlo dole a material stropu nie je plast ale nejaká lepenka,dá sa to odstránit teplovzduškou

,lepidlo sa zohreje a vsiakne do stropu potom už len nalepit 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...