Milos_K Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 Zdravim vsechny Mam problem. Na aute co jsem koupil mi postupne odesly zamky u dveri. Oteviral jsem auto vzdy manualne klickem. hlavni klic jsem k nemu nedostal jen druhej a tak ani nevim jestli ten central co tam je je na dalkove ovladani. Tak ted kdyz uz poradne nejde auto odemknout chci vymenit zamky, a to vcetne toho abych si k tomu dodelal DO. mam tu celou elektroinstalci ze stejneho auta a potreboval bych vedet kde najdu prijimac na DO. Zamky jsme uz vyndal. Popr najde se nekdo kdo by mi to nastavil v RJ aby to fungovalo na DO Diky predem Citovat
Ferry Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 tezko radit, kdyz nevime rok vyroby ale vsechny centraly u 406 byly na DO bud na infracervene (u stropniho svetla je takova cerna \"pyramidka\" pod kterou je prijimac) nebo radiove vysokofrekvencni. zapojeni se lisi u stareho a noveho modelu, nejjednodussi dodelani DO je pripojeni nejakeho univerzalniho DO, coz obnasi zapojeni asi 5 dratu co vlastne ti na tech zamcich nefunguje ? nelze otocit klicem ve dverich ? zevnitr centralni zamykani funguje ? Citovat
Milos_K Odesláno 4. leden 2012 Autor Odesláno 4. leden 2012 rv 2000 novej model zamky se jako protaceji. Jako ze ten klic nezabira. musim ten klic treba nekolikrat obratit a pak se to chytne. ted to 2 dny funguje skoro na poprve ale ty dny predtim jsem auto odemykal treba 5 min... Citovat
Durii Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 nastriekaj do nich nejaky spray ... ja som tam strekol WD 40 ale to nepomohlo tak potom som dal nieco na uvolnovanie srobov a uz to fachci Citovat
Ferry Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 ale fuj, do zamku patri jen olej na zamky, zadne WD nebo neco jineho, to akorat ten zamek znici. chce to napr. toto http://www.fab.cz/katalog/detail/868 Kazdopadne je lepsi vyndat komplet vlozky ze zamku, vyprat je v benzinu a pak namazat, budou zase fungovat a nebudou se protacet. Citovat
Durii Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 no jo .. nevedel som .. ale uz to ide a to je hlavne Citovat
Milos_K Odesláno 4. leden 2012 Autor Odesláno 4. leden 2012 Tohle promazani je dobra myslenka. to bych udelal ale kdyz tady mam rovnou jine zamky tak bude snazsi je prehodit ale potrebuju to tak aby fungovalo DO Citovat
Ferry Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 hod mi do SZ VIN kod auta, mrknu, jaky system DO tam vubec mas Citovat
Berkoff Odesláno 17. leden 2012 Odesláno 17. leden 2012 Mohu se zeptat kde bych mel najit prijimac u toho vysokofrekvenciho? sice je tam i pyramidka, ale po rozebrani pod ni nic neni, jen duta dira ... a mokro ale dalkac nejde, a nevim jestli je v zrcatku nebo jinde :/ Citovat
peterr87 Odesláno 24. leden 2012 Odesláno 24. leden 2012 Tiez sa nam stavalo, ze kluc sa tocil dookola. Cez vikend som mal rozobratu tu cast zamku, kde strkas kluc. Da sa to rozobrat na 3 casti. Je tam taka zapadka so strunkou. To treba vycistit a namazat. Po vycisteni to funguje paradne. Stavalo sa nam, ze nam aj zablokovalo zamky dveri, ked nefungoval central, ale po rozchodeni je to uz v poriadku. Bolo treba vybrat riadiacu jednotku centralu a preletovat tam 1 kontakt. [upravil dne 24/1/12 17:38 od peterr87] Citovat
Ferry Odesláno 24. leden 2012 Odesláno 24. leden 2012 to Berkhoff, to mas na tej 406 2002 ? to uz je MUX? tam je to myslim nejak spojeny s packama pod volantem Citovat
Berkoff Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 Ferry: ee, to je u mlady, 406 rv 1995, do provozu 1996, ma sice na stresnim panelu ten polopruhledny piramidovy nesmysl, ale pod nim je pusto, tj nema infra, ale ma uz radio, a nemam vubec poneti kde to ma prijimac :/ to je jediny co potrebuju zjistit, abych ho nasel/promeril/vymenil/opravil ... Citovat
Ferry Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 prijimac je cerna krabicka s bilym konektorem za kastlikem spolujezdce, rozmery cca 6x2.5x12cm u toho staryho modelu je treba sehnat komplet dvojice: elektronika vysilace v klicku+krabicka prijimace, je to sparovano a neda se k tomu naparovat jinej vysilac [upravil dne 10/2/12 08:48 od Ferry] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.