Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vsechny

Mam problem. Na aute co jsem koupil mi postupne odesly zamky u dveri. Oteviral jsem auto vzdy manualne klickem. hlavni klic jsem k nemu nedostal jen druhej a tak ani nevim jestli ten central co tam je je na dalkove ovladani.

Tak ted kdyz uz poradne nejde auto odemknout chci vymenit zamky, a to vcetne toho abych si k tomu dodelal DO. mam tu celou elektroinstalci ze stejneho auta a potreboval bych vedet kde najdu prijimac na DO. Zamky jsme uz vyndal. Popr najde se nekdo kdo by mi to nastavil v RJ aby to fungovalo na DO

Diky predem

Odesláno

tezko radit, kdyz nevime rok vyroby

ale vsechny centraly u 406 byly na DO

bud na infracervene (u stropniho svetla je takova cerna \"pyramidka\" pod kterou je prijimac) nebo radiove vysokofrekvencni.

zapojeni se lisi u stareho a noveho modelu, nejjednodussi dodelani DO je pripojeni nejakeho univerzalniho DO, coz obnasi zapojeni asi 5 dratu

co vlastne ti na tech zamcich nefunguje ? nelze otocit klicem ve dverich ? zevnitr centralni zamykani funguje ?

Odesláno

rv 2000 novej model

zamky se jako protaceji. Jako ze ten klic nezabira. musim ten klic treba nekolikrat obratit a pak se to chytne. ted to 2 dny funguje skoro na poprve ale ty dny predtim jsem auto odemykal treba 5 min...

Odesláno

Tohle promazani je dobra myslenka. to bych udelal ale kdyz tady mam rovnou jine zamky tak bude snazsi je prehodit ale potrebuju to tak aby fungovalo DO

• O 2 týdny později...
Odesláno

Mohu se zeptat kde bych mel najit prijimac u toho vysokofrekvenciho? sice je tam i pyramidka, ale po rozebrani pod ni nic neni, jen duta dira ... a mokro :) ale dalkac nejde, a nevim jestli je v zrcatku nebo jinde :/

Odesláno

Tiez sa nam stavalo, ze kluc sa tocil dookola. Cez vikend som mal rozobratu tu cast zamku, kde strkas kluc. Da sa to rozobrat na 3 casti. Je tam taka zapadka so strunkou. To treba vycistit a namazat. Po vycisteni to funguje paradne. Stavalo sa nam, ze nam aj zablokovalo zamky dveri, ked nefungoval central, ale po rozchodeni je to uz v poriadku. Bolo treba vybrat riadiacu jednotku centralu a preletovat tam 1 kontakt.

[upravil dne 24/1/12 17:38 od peterr87]

• O 3 týdny později...
Odesláno

Ferry: ee, to je u mlady, 406 rv 1995, do provozu 1996, ma sice na stresnim panelu ten polopruhledny piramidovy nesmysl, ale pod nim je pusto, tj nema infra, ale ma uz radio, a nemam vubec poneti kde to ma prijimac :/ to je jediny co potrebuju zjistit, abych ho nasel/promeril/vymenil/opravil ...

Odesláno

prijimac je cerna krabicka s bilym konektorem za kastlikem spolujezdce, rozmery cca 6x2.5x12cm

u toho staryho modelu je treba sehnat komplet dvojice: elektronika vysilace v klicku+krabicka prijimace, je to sparovano a neda se k tomu naparovat jinej vysilac

[upravil dne 10/2/12 08:48 od Ferry]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...