Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vážení kolegové. Nemohli byste mi prosím poradit, jak z tohoto motoru nejrychleji a nejsnadněji vymontovat startér?

Je tam hrozný přístup. Díky za vaše rady.

post-38450-14109621627836_thumb.jpg

Odesláno

Pod sací potrubí se dostávat nepotřebuješ, startér je uchycen 3 imbus šrouby k přírubě převodovky. Tam stačí sundat nějaké hadice, přesně bych to ale musel vidět naživo, tyhle auta jsem naposled viděl před hodně dávnou dobou.

Odesláno

Ve výsledku zjistíš že je nejjednoduší sundat si to sání. Ze spodu to jde taky ale je to hrozný. A nejsou tam jen 3 imbusy ten starter má držák i na zadní straně.

Odesláno

Vodu nemusíš vypuštět, akorát povoliš paku spojky, která je přišroubovaná na převodovce aby si se dostal k třetímu šroubu startéru. Startér drží celkem pět šroubu. Tři z pravé strany a dva z levé.

[upravil dne 4/1/12 17:24 od Karel]

Odesláno

Když jsem vyndaval startér tak jsem si hadice nesundaval povolil jsem imbusy na pravej straně sání a šáh jsem pod sání tam povolil matku na starteru co drží plusovej kabel a heště odpojil hadici a vytáhl jsem starter, a starter jsem vytahoval jak je alternátor ten jsem musel sundat.

Odesláno

Když jsem vyndával starter tak jsem demontoval celé sání ,vyndal vzduch. filtr,jámu nemám a ze spodu se ktomu nedostanu horem to šlo i líp.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...