tanned88 Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 Zdravím, mám ještě takový jeden malý dotaz. Známej má 206 CC a nesvítí mu ovládací prvky klimatizace: Já si nejsem jistý, zda to vůbec svítit má ale přijde mi blbost aby to nesvítilo. Nemá někdo příručku od tohoto vozu? Že bych se podíval, jaká pojistka je od toho panelu? Děkuji moc. Citovat
tanned88 Odesláno 3. leden 2012 Autor Odesláno 3. leden 2012 Teď jsem právě koukal, že ten panel se demontuje v celku, takže to nebude mít pojistky, ale fakt si nejsem jistej, zda má svítit. Citovat
pito.za Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 Ked zapnes svetla tak maju svietit a znizi sa intenzita toho displeja.Svietia mu tlacitka na radiu? Citovat
tanned88 Odesláno 3. leden 2012 Autor Odesláno 3. leden 2012 Tlačítka na radiu svítí, intenzitu displaye jsem nezkoumal... Citovat
pito.za Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 Mala by sa znizit intenzita a zasvietit tlacitka. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.