lacek206 Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 Pekné, pekné !!! A čo 508-ma, nechcel si radšej taký sedan ? Predsa je tam už novšia technológia... Citovat
Y2K Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 bohuzial viem o benzine v 407c...alebo teda o nebenzine ale aspon teda 2,7 HdI Citovat
Vlado-77 Odesláno 3. leden 2012 Autor Odesláno 3. leden 2012 ZoSo – bola tam ale strhli ju predajcovia. Ja som s autom odchadzal uz bez folii. Tie boli vsade. Aj na palubnej doske aj dverach atd. Y2K – nemas co zavidiet. Prvu 407 co mi ukradli som kupil cash ked som sa vratil zo zahranicia na tuto som si musel uz aj poziciavat. -Preco ti to auto nic nehovori? Lebo mas coupe a vela deti? Motor ani farba ine neboli. Tu som nasiel vsetko co som chcel. Nie velky motor, ale chcel som trosku silnejsi nez som mal. Toto auto to idealne splnilo lebo ma takisto 2.0Hdi a vykon ma trochu vacsi nez som mal. Zena je zatazena na ciernu, co beriem, lebo cierne 407 vyzeraju cool ale striebornu som mal a chcel opat lebo ju povazujem za najpraktickejsiu (asi najmenej vidno bordel a skrabance) Marcel00 – asi mas pravdu. Ale v 407vlakne som chcel pokracovat v info co som uz pisal skor ale nechcel som zas zadrbavat fotkami vsetko. Bral som to, ze lepsie na to sedi specialne vlakno „nase kary“. Ale vcelku mas mozno recht. Lacek206 – najprv som riesli 508. Bol som aj na jazde aj na 2.0HDi (140k)sedan, aj na 1.6THP(156k) SW. Na palubnej doske fakt vidno pokrok v technologii ale podvozok ma trochu sklamal. Na 508ke ma tak dobry podvozok ako 407ka asi len 508GT ale ta je s cenou tak vysoko, ze ja na nu nedovidim. Vrchol bol komentar mojej polovicky, ktora zahlasila po jazde na 508 ze proti 407 jej pripada sedenie vzadu v 508 ako na zachode. Takze ani vzadu to asi nie je to prave orechove. Auto je to super, to bez debaty. Ale akosi som cakal viac od nastupcu 407. Citovat
Agrafik Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 To taky vidím jako problém co pak. Když už si na něco zvyknu,tak od nástupce čekám víc. Pak se ani nedivím ,že jsi na základě zkušenoszí zvolil 407. Zajímalo by mě srovnání 607/508? Proč tam nedávají AMVAR? Citovat
kevinlaca Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 Gratulujem k novemu autu... Prajem vela stastnych km. Citovat
hipisko Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 ja som sice nesiel 508 ale sedel som v nej u predajcu a rozhodne mi 508 nepripada byt pohodlnejsia ako 407. V 407 mam viac miesta na prave koleno a viac sa mi aj paci dekoracia materialu palubovky, na 508 je to taka seda imitacia gumy. 508 ma lepsie bocne vedenie, ale bojim sa, ze by ma to viac tlacilo na dlhej ceste. Manualna prevodovka mi tiez nesadla, mala velku volu dolava a doprava, tj zaradil som jednotku a paka sa akoby bola na pruzine vratila akoby na miesto trojky. Takze ak som chcel zaradit dvojku, tak som len jednoducho nezatiahol dozadu ako u inych prevodoviek, ale musel som tlacit paku aj k sebe aby som nezaradil stvorku. Ale toto neviem porovnat s 407, kedze mam automat. Citovat
Judes Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 Vlado palubnú dosku máš celú v koži alebo len tú časť okolo budíkov? Citovat
Marcel00 Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 ty nemas co ? ale zase mas farebny display:D:D:D Citovat
Judes Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 Škoda a displej, aj Vlado má farebný [upravil dne 4/1/12 23:46 od Judes] Citovat
Vlado-77 Odesláno 5. leden 2012 Autor Odesláno 5. leden 2012 ako marcel pisal je kozena okolo budikov aj pred spolujazdcom. neviem ci ma byt koza este aj niekde inde, ale budiky a spolujazdec to ma kozene. mne sa tam pacia najviac tie listy vo dverach na caluneni. nie je to drevo ani ten grafit ako som mal (to sa mi pacilo) ale je to taka imitacia ocele alebo co. nemozem si akurat zvyknut na gombiky na otvaranie okien a bezpecnostny pas. (vsetko je akosi velmi vzadu ) Citovat
negrbob Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 Pekne auto preju spoustu bezproblemovych kilometru. Jinak ta vypln ve dverich je podle me 99% hlinik. A co se tyce knofliku a pasu tak stim bojuju kazdy den opravdu je to moc vzadu. Cekam kdy si jednou zlomim ruku. Nicmene jsem se dozvedel ze v tom jen blbe sedim ze v tom mam skoro lezet pak je vse perfektne na dosah. Akorat to pak nevidim pres bricho ven :-D Citovat
stefano Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 ZoSo – bola tam ale strhli ju predajcovia. Ja som s autom odchadzal uz bez folii. Tie boli vsade. Aj na palubnej doske aj dverach atd. Y2K – nemas co zavidiet. Prvu 407 co mi ukradli som kupil cash ked som sa vratil zo zahranicia na tuto som si musel uz aj poziciavat. -Preco ti to auto nic nehovori? Lebo mas coupe a vela deti? Motor ani farba ine neboli. Tu som nasiel vsetko co som chcel. Nie velky motor, ale chcel som trosku silnejsi nez som mal. Toto auto to idealne splnilo lebo ma takisto 2.0Hdi a vykon ma trochu vacsi nez som mal. Zena je zatazena na ciernu, co beriem, lebo cierne 407 vyzeraju cool ale striebornu som mal a chcel opat lebo ju povazujem za najpraktickejsiu (asi najmenej vidno bordel a skrabance) Marcel00 – asi mas pravdu. Ale v 407vlakne som chcel pokracovat v info co som uz pisal skor ale nechcel som zas zadrbavat fotkami vsetko. Bral som to, ze lepsie na to sedi specialne vlakno „nase kary“. Ale vcelku mas mozno recht. Lacek206 – najprv som riesli 508. Bol som aj na jazde aj na 2.0HDi (140k)sedan, aj na 1.6THP(156k) SW. Na palubnej doske fakt vidno pokrok v technologii ale podvozok ma trochu sklamal. Na 508ke ma tak dobry podvozok ako 407ka asi len 508GT ale ta je s cenou tak vysoko, ze ja na nu nedovidim. Vrchol bol komentar mojej polovicky, ktora zahlasila po jazde na 508 ze proti 407 jej pripada sedenie vzadu v 508 ako na zachode. Takze ani vzadu to asi nie je to prave orechove. Auto je to super, to bez debaty. Ale akosi som cakal viac od nastupcu 407. No neviem ako to myslela, lebo podľa mňa majú zadné sedadlá v P407 a P508 rovnaký tvar, ale ak to porovnávala s P407 Coupe, tak to súhlasím, ale veď to sa porovnávať ani nedá, lebo Coupe mali vždy iné inak tvarované všetky sedadlá. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.