Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Marcej jemu tie odpory čo sú v tom spínači nepomôžu nakoľko ten spínač pod plynovým pedálom nemá.

tomik1987 tie odpory čo som dával sú v tom vlákne čo si našiel (aj odfotené).

Odesláno

pomozu, moze nasimulovat pritomnost toho spinaca pod pedalom a tym padom moze vypinat obmedzovac aspon packou. ten spinac pod pedalom byt fyzicky nemusi, staci ked je na konektore pinoch pri plyn pedali potrebny odpor a tym padom auto oklame ze tam ten spinac akoze ma...

barbarstvo ale fungovat to bude...

[upravil dne 16/8/13 00:08 od Marcel00]

Odesláno

Ja som myslel na tie čo sa popisujú v tom spínači pod pedálom, nakoľko ho nemá nič by stým nenarobil.

V tomto prípade bude potrebné pohľadať kábliky čo by viedli ku spínaču pod pedálom a na tie dať ten odpor, na páčke to fungovať bude ak to bude mať aj správne v dia povolené.

Bol si rýchlajší ;) je to tak ako si to popísal, oklame auto ale bude fungovať.

[upravil dne 16/8/13 00:15 od Judes]

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Ahojte, vysvetlíte mi na čo na tempomate slúžia tlačítka Cruise a Pause?

A aký význam má vlastne limiter? Viem, že nepovolí prekročiť navolenú rýchlosť, až pri plyne na podlahe sa vypne, ale načo to inak je? Ved ked si v meste navolím 50, tak pojdem 50 a ked budem chcieť zrýchliť, tak aj v jednom prípade sa to dá, ale stačí pridať len jemne a aj v druhom prípade sa to dá, len tomu dám riadne bomby:D

Ten spínač na plyne je nejako viditeľný? Chcem si dať tempomat a neviem akú pačku si mám kupiť ... neviem či som predtým tempomat mal, ale asi nie a teda tam to tlačítko na plyne asi nebude a tak mi je limiter skôr na prítaž, ako na úžitok ... len si to chcem preveriť.

Ďakujem

Odesláno

Ahoj, prostě kup páčku která pro tebe bude nejvýhodnější (buď s omezovačem, nebo bez něj). Je jedno zda bude s omezovačem nebo ne. Omezovač fungovat nebude, když nemáš bezpečnostní spínač na spodku šlapky pedálu plynu.

Odesláno

:D diki Honzo, obe packy su za rovnaku cenu 30€ a preto chcem vediet ktoru, lebo citim vnutorny nepokoj ked mam v aute veci, ktore nefunguju a ked bude packa s limiterom a ten nebude fungovat, tak budem nespokojny :D

preto potrebujem vediet ako ten spinac vyzera, ze ci ho mam aj ja :-)

[upravil dne 16/11/13 13:37 od Balachar]

Odesláno

Sešlápni lehce plyn na doraz a potom ještě přišlápni. Pokud cítíš cvaknutí, tak je tam spínač. Samozřejmě při vypnutém motoru:D

[upravil dne 16/11/13 15:01 od HonzaZ]

Odesláno

Vie mi niekto poradiť, čo všetko musím odmontovať, keď budem chcieť v pohode nastoknúť tú páčku? Myslel som, že len tú malú obdlžníkovú krytku, ale tá páčka je z profilu také zetko, takže to bude chcieť demontovať viac vecí ...

Odesláno

Musíš vyšroubovat zespoda krytu volantu dva šrouby, oddělit vrchní a spodní část, vyndat krytku v krytu, vytáhnout záslepku z COMu, zasunout a zacvaknout páčku. Opačným postupem složit kryt, sešroubovat a hotovo. Pak už jen povolit na dia a jezdit;)

Odesláno

Paráda :-) ... a ešte otázka :D Od akého stupňa vám funguje ten tempomat? Zorbazuje sa vám aj na displayi? ... hladám o tom niečo celý večer a našiel som len k 206,307 a 406 a tam s tým majú kadejaké komplikácie ... nezobrazuje im to display, ked to zobrazuje, tak nefunguje tempomat, treba nejaký dvojitý spínač na brzde atd...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...