Marcel00 Odesláno 15. srpen 2013 Odesláno 15. srpen 2013 je to pekne popisane v sekcii p407, je tam aj foto navod, ked pockas urcite ti to niekto pohlada a link ti sem vlozi... Citovat
Marcel00 Odesláno 15. srpen 2013 Odesláno 15. srpen 2013 ano, mas to tam popisane tak ze pochopis ako to funguje. mas tam aj tie odpory ktore tam maju byt a ako maju byt zapojene. Citovat
Judes Odesláno 15. srpen 2013 Odesláno 15. srpen 2013 Marcej jemu tie odpory čo sú v tom spínači nepomôžu nakoľko ten spínač pod plynovým pedálom nemá. tomik1987 tie odpory čo som dával sú v tom vlákne čo si našiel (aj odfotené). Citovat
Marcel00 Odesláno 15. srpen 2013 Odesláno 15. srpen 2013 pomozu, moze nasimulovat pritomnost toho spinaca pod pedalom a tym padom moze vypinat obmedzovac aspon packou. ten spinac pod pedalom byt fyzicky nemusi, staci ked je na konektore pinoch pri plyn pedali potrebny odpor a tym padom auto oklame ze tam ten spinac akoze ma... barbarstvo ale fungovat to bude... [upravil dne 16/8/13 00:08 od Marcel00] Citovat
Judes Odesláno 15. srpen 2013 Odesláno 15. srpen 2013 Ja som myslel na tie čo sa popisujú v tom spínači pod pedálom, nakoľko ho nemá nič by stým nenarobil. V tomto prípade bude potrebné pohľadať kábliky čo by viedli ku spínaču pod pedálom a na tie dať ten odpor, na páčke to fungovať bude ak to bude mať aj správne v dia povolené. Bol si rýchlajší je to tak ako si to popísal, oklame auto ale bude fungovať. [upravil dne 16/8/13 00:15 od Judes] Citovat
Marcel00 Odesláno 15. srpen 2013 Odesláno 15. srpen 2013 ano ved o tom vravim... odpory dat priamo na kabelaz. naco spinac. ale ako vravim, barbarstvo a sialene... k jednej hned jasnej veci aspon 6 komentov... zvykli sme si... Citovat
Marcel00 Odesláno 15. srpen 2013 Odesláno 15. srpen 2013 mna kym dobehnes, tak mas co robit... ale to by si sa musel cele dni flakat ako ja Citovat
Lukas.407 Odesláno 20. srpen 2013 Odesláno 20. srpen 2013 Mel jsem prislibeno nastaveni tempomatu, ale nejak to nevychazi. Pokud by nekdo v okoli Kutne Hora umel, tak at da vedet. Diky Citovat
HonzaZ Odesláno 20. srpen 2013 Odesláno 20. srpen 2013 Kdyby jsi měl cestu do Prahy, tak není problém;) Citovat
koblih69 Odesláno 20. srpen 2013 Odesláno 20. srpen 2013 Dneska jsem byl v Kolíně, včera jsem byl v Kolíně. Klidně jsi mohl zajet. A hádej kde budu zítra.... správně úplně jinde Citovat
Balachar Odesláno 15. listopad 2013 Odesláno 15. listopad 2013 Ahojte, vysvetlíte mi na čo na tempomate slúžia tlačítka Cruise a Pause? A aký význam má vlastne limiter? Viem, že nepovolí prekročiť navolenú rýchlosť, až pri plyne na podlahe sa vypne, ale načo to inak je? Ved ked si v meste navolím 50, tak pojdem 50 a ked budem chcieť zrýchliť, tak aj v jednom prípade sa to dá, ale stačí pridať len jemne a aj v druhom prípade sa to dá, len tomu dám riadne bomby:D Ten spínač na plyne je nejako viditeľný? Chcem si dať tempomat a neviem akú pačku si mám kupiť ... neviem či som predtým tempomat mal, ale asi nie a teda tam to tlačítko na plyne asi nebude a tak mi je limiter skôr na prítaž, ako na úžitok ... len si to chcem preveriť. Ďakujem Citovat
HonzaZ Odesláno 15. listopad 2013 Odesláno 15. listopad 2013 Ahoj, prostě kup páčku která pro tebe bude nejvýhodnější (buď s omezovačem, nebo bez něj). Je jedno zda bude s omezovačem nebo ne. Omezovač fungovat nebude, když nemáš bezpečnostní spínač na spodku šlapky pedálu plynu. Citovat
Balachar Odesláno 16. listopad 2013 Odesláno 16. listopad 2013 diki Honzo, obe packy su za rovnaku cenu 30€ a preto chcem vediet ktoru, lebo citim vnutorny nepokoj ked mam v aute veci, ktore nefunguju a ked bude packa s limiterom a ten nebude fungovat, tak budem nespokojny preto potrebujem vediet ako ten spinac vyzera, ze ci ho mam aj ja :-) [upravil dne 16/11/13 13:37 od Balachar] Citovat
HonzaZ Odesláno 16. listopad 2013 Odesláno 16. listopad 2013 Sešlápni lehce plyn na doraz a potom ještě přišlápni. Pokud cítíš cvaknutí, tak je tam spínač. Samozřejmě při vypnutém motoru:D [upravil dne 16/11/13 15:01 od HonzaZ] Citovat
Balachar Odesláno 16. listopad 2013 Odesláno 16. listopad 2013 :D:D ... čítam tvoj príspevok a už premýšľam na ktorej rovinke to spravím, až som došiel na koniec riadku ... :D:D Citovat
Balachar Odesláno 16. listopad 2013 Odesláno 16. listopad 2013 Vie mi niekto poradiť, čo všetko musím odmontovať, keď budem chcieť v pohode nastoknúť tú páčku? Myslel som, že len tú malú obdlžníkovú krytku, ale tá páčka je z profilu také zetko, takže to bude chcieť demontovať viac vecí ... Citovat
HonzaZ Odesláno 16. listopad 2013 Odesláno 16. listopad 2013 Musíš vyšroubovat zespoda krytu volantu dva šrouby, oddělit vrchní a spodní část, vyndat krytku v krytu, vytáhnout záslepku z COMu, zasunout a zacvaknout páčku. Opačným postupem složit kryt, sešroubovat a hotovo. Pak už jen povolit na dia a jezdit;) Citovat
Balachar Odesláno 16. listopad 2013 Odesláno 16. listopad 2013 Paráda :-) ... a ešte otázka Od akého stupňa vám funguje ten tempomat? Zorbazuje sa vám aj na displayi? ... hladám o tom niečo celý večer a našiel som len k 206,307 a 406 a tam s tým majú kadejaké komplikácie ... nezobrazuje im to display, ked to zobrazuje, tak nefunguje tempomat, treba nejaký dvojitý spínač na brzde atd... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.