Ducatista Odesláno 31. prosinec 2011 Odesláno 31. prosinec 2011 Chlapi, poraďte mi prosím, jestli jde v domácích podmínkách demontovat vstřikovače u tohoto motoru. Po čipnutí mi Straki doporučil je poslat na vyčištění a seřízení, protože jeden z nich dává trochu víc paliva. Straki říkal že u tohoto motoru jde demontáž jednoduše. Dnes jsme se do toho s kámošem, co tomu rozumí podstatně víc jak já pustili, bohužel jsme pak skončili na tom, že jsme neměli ten speciální imbus č.7, kterej má vevnitř ještě vybrání jakoby dutinu na další šestihran. Dnes večer jsem tu víc jak hodinu pátral v hledání v podobných tématech a narazil na hrůzostrašný scénáře, jako je řezání vstřikovačů, demontáž hlavy, hydraulický udělátka na demontáž vstřiků atd... To jdou opravdu tak špatně vytáhnout, i kdyby se mi podařilo speciálním klíčem odmontovat ty postranní šrouby okolo vstřiku? Mám to teda odvýst radši do servisu nebo po sehnání nějakýho spešl klíče se toho nebát a zkusit je vytáhnout? Auto má na 99% 127 000 km. A ještě jeden dotaz, v historii jsem narazil, že tu někteří psali, že vstřiky se musí očíslovat - je to tak nebo je jedno na jaké pozice je po vyčištění zpětně namontuju? Díky Citovat
bubakkaja Odesláno 31. prosinec 2011 Odesláno 31. prosinec 2011 No clovece pred 2 tydnama jsem je sundaval z 2.0 16v hdi takze totozny motor a musel jsm na to pouzit hydraulicky vytahovak a privarit sroub ke vstriku a asi 10x se utrhl ale nakonec povolil zmetek,i na sve 2.2 hfi to slo tezko ale slo.Ale nekdy muzou jit i pekne kamos to delal na 2.2 a sly mu v rukach.Takze tezko rict. Citovat
marko306 Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 S tým zlým vyťahovaním to zväčša platí pre 807 lebo tam na ne zateká voda. Na iných autá by mohli ísť teoreticky dobre dole, ale nie je to záruka. Treba skúsiť a uvidíš potom. Citovat
bubakkaja Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 Prave ze ne jen 807 na moji sly taky hodne spatne. Citovat
Dančák Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 Vyndával jsem zatim jen vstřiky u P406 2.0hdi 80kw a nějaké šli hůře, ale po chvilce vyklání, popotahování a opatrného páčení se nakonec v pohodě vyndali, u 406 2.2hdi jsem je ještě nevyndával, protože jsem zatím naštěstí neměl důvod:)klep klep Citovat
Ducatista Odesláno 2. leden 2012 Autor Odesláno 2. leden 2012 Zítra jsem domluvenej se známým co má vrakoviště, že se k němu zajedu kouknout na motor 2,2 HDi co tam zrovna má na díly a pochytám snad od něj pár rad - říkal, že zrovna na tom motoru šly vstřiky pěkně rukou. A poradí někdo jestli ty vstřiky musím číslovat nebo je pak může vrátit a klidne mezi sebou proházet? Citovat
Dančák Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 Když jsme v servise vyndávali vstřikovače tak sme je vždy číslovali a poté dávali na stejné místo kde byli předtím, jestli je to nutnost nevím protože jsem se o to až tak nezajímal, dělal jsem to co mi bylo řečeno zkušenějšíma a měnily se i jejich podložky kvůli těsnosti, a myslím že to neni žádnej problém očíslovat a dát zpět tam kde byli, prohodit je můžeš vždycky, ale jejich původní umístění už asi nezjistíš..... Citovat
Marcel00 Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 na povodne miesto preto lebo su kodovane. museli by sa diagnostikou naparovat na spravny valec. Citovat
Ducatista Odesláno 2. leden 2012 Autor Odesláno 2. leden 2012 a ty podložky si mám jít objednat do Peugeotu? Citovat
straki007 Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 na povodne miesto preto lebo su kodovane. museli by sa diagnostikou naparovat na spravny valec. Vedle jak ta jedle:D:D:D Citovat
straki007 Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 a ty podložky si mám jít objednat do Peugeotu? Pokud davas vstriky do TP spolu tak dostanes je zpatky s podlozkama. A vstrik si znacit nemusis. Kam ho do valce das tam budou. Citovat
Marcel00 Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 na povodne miesto preto lebo su kodovane. museli by sa diagnostikou naparovat na spravny valec. Vedle jak ta jedle:D:D:D ha ha ha ... no takto mi bola informacia podana, tak ju podavam dalej... ci ? ze ked nedam vstrekovace na povodne miesto, tak ich budem musiet diagnostikou opatovne nastavit.... tak iny zrozumitelny dovod nevidim. ALE jedine ze konkretne jeho motora sa to netyka (teraz pozeram starsi rocnik z podpisu)... tyka sa to iba tych novsich, pripadne tych co maju delphi... toto by som chapal. no ok, teda... myslel som to ako vseobecnu informaciu. Dokonca aj v TP kladno mi to bolo povedane a este niekto mi to povedal takze asi toto si myslel ze som \"vedle jak ta jedle\"... [upravil dne 3/1/12 09:38 od Marcel00] Citovat
Ducatista Odesláno 3. leden 2012 Autor Odesláno 3. leden 2012 a ty podložky si mám jít objednat do Peugeotu? Pokud davas vstriky do TP spolu tak dostanes je zpatky s podlozkama. A vstrik si znacit nemusis. Kam ho do valce das tam budou. Jojo, jsem u nich domluvenej - tam kdes mi to doporučil. Jen ty vstřiky dostat ven... snad to klapne. Citovat
straki007 Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 Jo pujdou ti venku hezky.......nemej obavy. Citovat
Ducatista Odesláno 7. leden 2012 Autor Odesláno 7. leden 2012 Jo pujdou ti venku hezky.......nemej obavy. Tak kámoš sehnal ten klíč na ty matky vedle vstřiků a byla to otázka cca 15 min krásně šly ven, jen se jemně podebraly zespod a rukou vykývaly ven. Jen u jednoho z nich mi v motoru zůstala ta měděná podložka a nejde ven. Snad se podaří ji z tama nějak vydolovat. Jen mě překvapilo jak moc byly namatlaný vazelínou nebo co to je. Poradíte mi, jestli to mám opět namazat a vlastně čím? Obyč. vazelína nebo je to nějaká speciální? Citovat
Stosun Odesláno 7. leden 2012 Odesláno 7. leden 2012 Sakra,dobrá práce:super,že bych taky koukl:) [upravil dne 7/1/12 09:12 od Stosun] Citovat
Qcko Odesláno 7. leden 2012 Odesláno 7. leden 2012 Ducatista: vazelina tam bola asi preto ze niekto predtym ich uz mal vonku a namazal ich, cim tebe ulahcil pracu ... potom napis svoje dojmy z auta po vycisteni vstrekov Citovat
Ducatista Odesláno 7. leden 2012 Autor Odesláno 7. leden 2012 No jako mě nepřišlo že by to špatně jelo nebo dělalo nějakej bordel, tohle dělám jen díky tomu, že Straki na diag viděl že jeden z nich dává víc paliva než další 3. Ale samozřejmě napíšu, taky jsem zvědavej jestli poznám nějakej rozdíl. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.