anthraX306 Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 a to jsem si myslel že pirelli celkem vydrží , no a ty continental michelin ..to uz je pro mne jina cenova relace Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 Tak to celkom nechapem ... U nas su Pirelli P7 drahšie ako Continental SportContact alebo PremiumContact ... A su aj drahsie ako Bridgestone Potenza ci Turanza ... A spadaju u nas do cca tej cenovej kategorie, co si sem hodil ... Citovat
anthraX306 Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 v mem rozmeru jsou drazsi treba i goodyeary Citovat
Agrafik Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 Mezi náma, kdo jezdí s autem na hraně tak, že využívá mezních vlastností pneumatik a vozu. Pak si myslím, že tak velký rozdíl mezi pneu nebude. Vyzkoušel už jsem docela dost značek a rozdíl jsem nepoznal, kromě hlučnosti. PS: např. bravuris2 se mi nezdají vůbec špatné. Citovat
anthraX306 Odesláno 11. březen 2012 Odesláno 11. březen 2012 no tak už vím proč byly tak levné ty pirelli P7 ..protože to byly ležáky z roku 2005 takže hledám dál a má tu někdo zkušenost se značkou semperit ? u nás v servisu jsou prý hodně prodávané http://pneumatiky.heureka.cz/semperit-speed-life-205-50-r17-93w/ Citovat
shark734 Odesláno 11. březen 2012 Odesláno 11. březen 2012 pirelli su dost hlucne aj zimne aj letne Citovat
davidekcz Odesláno 11. březen 2012 Odesláno 11. březen 2012 Nemyslim si, ze by pirellky byly vic hlucnejsi. mel jsem je na vice autech a rozhodně nepatrily mezi ty hlucny Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 11. březen 2012 Odesláno 11. březen 2012 Mezi náma, kdo jezdí s autem na hraně tak, že využívá mezních vlastností pneumatik a vozu. Pak si myslím, že tak velký rozdíl mezi pneu nebude. Vyzkoušel už jsem docela dost značek a rozdíl jsem nepoznal, kromě hlučnosti. PS: např. bravuris2 se mi nezdají vůbec špatné. Ono tak nemusis jazdit, aby taka situacia nastala Tj ked ti skoci decko do cesty, a ty zatlacis brzdu na podlahu, zacne pracovat ABS, tak vtedy napriklad sa kvalita pneumatiky prejavi Alebo ked sa nahle musis za dazda vyhnut nejakej prekazke ... Vtedy na pneumatikach zalezi ... To len ako poznamka, nehovorim, ze mam nahodene vsade najkvalitnejsie pneu, ale teraz na mazdu idem kupit Bridgestony Turanzi, mal som s nimi velmi dobre skusenosti, aj znami na passate, su za rozumnu cenu, a hotovo ... Na Punto sa budu kupovat nove Barumi, lebo predsalen je to auto menej vyuzivane, vetsinou len v meste ... Citovat
švejk Odesláno 11. březen 2012 Odesláno 11. březen 2012 Co se letnich pneu tyce, vdycky jsem jezdil na michelinech a az do letoska jsem si myslel, ze na nich i zustanu. Nicmene se mi dostala nabidka na temer nove dunlopy za moc peknou cenu... a to se neodmita ) Nicmene pokud bys chtel 215/55/16, tak ti muzu za pomerne peknou cenu nabidnout celou sadu. (taky jezdili na 406, stary model) Citovat
anthraX306 Odesláno 11. březen 2012 Odesláno 11. březen 2012 tak chci se držet toho co mam v TP Citovat
anthraX306 Odesláno 12. březen 2012 Odesláno 12. březen 2012 tak jsem vzal ty semperity snad budou dobry, maji u slusnej vzorek a je to, cituji - Semperit je dceřinná značka společnosti Continental. Semperit je původně rakouský výrobce s dlouhou tradicí. uvidíme pak dam recenzi Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 12. březen 2012 Odesláno 12. březen 2012 Semperity su taky stred Ale dcera continentalu sou i matador To neznamena, ze sa kvalitou rovnaju. V kazdom pripade je to taka pohodova zlata stredna cesta Citovat
michalhorky Odesláno 24. březen 2015 Odesláno 24. březen 2015 Nový článek o letních pneumatikách vyšel v magazínu Autotrip.cz, test letních pneumatik v roce 2015. Citovat
Milhausekkk Odesláno 27. březen 2015 Odesláno 27. březen 2015 (upraveno) Já jezdil Dunlop Fastresponse 205/55/R16 91V, bohužel dosloužily a tak za 14 dní přezouvám elektrony na Dunlop Blueresponse, tak doufám že budu stejně spokojený Upraveno 27. březen 2015 uživatelem Milhausekkk Citovat
celda1970 Odesláno 8. září 2015 Odesláno 8. září 2015 :myslim Jaký letní pneu 205/55 R16 91? s ochranou disku...??? Narazil jsem na Hankook ventus prime 2....má někdo..?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.