Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mne to robí to isté, nie však na voľnobehu ale pri zábere na nižších otáčkach, aj to nie vždy. Akoby to niekedy chytilo rezonanciu a niekedy nie. A nie je to také typické klepanie ako kov na kov alebo plast, skôr také drnčanie. Už som všetky plasty prekontroloval od vrchu a stále nič. Musím ešte na zdvihák,či to nie je niečo odspodku.

Odesláno

Ahojte tak já mám také problém se zvukama z motorového prostoru. Mám 1.6 HDI r.v. 05 Koupil jsem ho od taťky a takže vím jistě že mám pohých 65tis km . ;o)

Můj problém - na volnoběh cvrkání jak od cvrčků po vyšlápnutí spojky klid. Je to taky ten setrvák co myslíte? :myslim

Dík za názory a postřehy

Odesláno
Mě to děla taky něco podobneho při rozjižděni kolem 1500 jakoby zadrnčel plast ale při ubrani plynu nebo přidani vic tak to přestane,na volnoběh nic

blbé, že nám to toľkým robí a nevieme, čo to je:blicismajlik

Odesláno

sry, skutočne závažná chyba s tou citáciou. :roll

teraz k veci, jazdili sme s tým a skúšali navodiť stav, kedy to presne začne robiť a kedy nie, ale je to stále náhoda, proste niekedy to zadrnčí a niekedy nie:grr

Odesláno

no proti pravidlům fóra to je.... takže závažná nezávažná, dá se tím udělát pěknej bor**l..

tak to určitě není setrvák ... mě zase štvou vibrace odněkud od ovládání rolety panarama, někdy to tam hnusně drnčí :grr .. ale co už, nevím jeslti to stojí za pátrání.. každopádně drnčení od motoru nemusí být nevinné... :myslim

Odesláno

Niečo podobné sa tu už riešilo len sa mi to nedarí nájsť a bolo to práve o takomto čudnom búchaní niekde peri motore a bolo to povolené uchytenie výfuku.

• O 10 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...