Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já na tuhle příležitost čekal celej rok,pač jsi kdysy ve vlákně,kde jsem se ptal,jestli ten starej a plešatej jsi ty,tak jsi odpověděl že jo ,že jsi starej dědek a ptal jsi se, čemu se divím :D :D :D:P :P .. stromeček si ozdobim!! :D

Odesláno
když budeš sedět doma na prdeli tak žadnou Maničku neulovíš . Víš co ten na videu musí mít nápanic?:D
A kdo ti řčekl že chci lovit Máničku, jsi vedla jak ta jedle:D

Já na tuhle příležitost čekal celej rok,pač jsi kdysy ve vlákně,kde jsem se ptal,jestli ten starej a plešatej jsi ty,tak jsi odpověděl že jo ,že jsi starej dědek a ptal jsi se, čemu se divím :D :D :D:P :P .. stromeček si ozdobim!! :D
Joo to byla ta sešlost důchodců někde z webu, to bylo drsný vlákno:D

[upravil dne 29/12/11 23:25 od Radek Hurvajz]

Odesláno
když budeš sedět doma na prdeli tak žadnou Maničku neulovíš . Víš co ten na videu musí mít nápanic?:D
A kdo ti řčekl že chci lovit Máničku, jsi vedla jak ta jedle:D

Joo to byla ta sešlost důchodců někde z webu, to bylo drsný vlákno:D

[upravil dne 29/12/11 23:25 od Radek Hurvajz]

tak Boženku nebo Andulku :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...