Dadadavid Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 Toto video je věnováno všem starším členůp P-C,Hlavně pro Hurvajze,je to dobrej Chlap!! ... Má za úkol vám dokázat,že na pohyb nikdy není pozdě :D :P http://www.loupak.cz/video/umeni-a-respekt/8813-deda-jede-jak-vzteklej [upravil dne 29/12/11 23:19 od Dadadavid] Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 když budeš sedět doma na prdeli tak žadnou Maničku neulovíš . Víš co ten na videu musí mít nápanic? Citovat
Dadadavid Odesláno 29. prosinec 2011 Autor Odesláno 29. prosinec 2011 Já na tuhle příležitost čekal celej rok,pač jsi kdysy ve vlákně,kde jsem se ptal,jestli ten starej a plešatej jsi ty,tak jsi odpověděl že jo ,že jsi starej dědek a ptal jsi se, čemu se divím :D :P .. stromeček si ozdobim!! Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 když budeš sedět doma na prdeli tak žadnou Maničku neulovíš . Víš co ten na videu musí mít nápanic? A kdo ti řčekl že chci lovit Máničku, jsi vedla jak ta jedle:D Já na tuhle příležitost čekal celej rok,pač jsi kdysy ve vlákně,kde jsem se ptal,jestli ten starej a plešatej jsi ty,tak jsi odpověděl že jo ,že jsi starej dědek a ptal jsi se, čemu se divím :D :P .. stromeček si ozdobim!! Joo to byla ta sešlost důchodců někde z webu, to bylo drsný vlákno:D [upravil dne 29/12/11 23:25 od Radek Hurvajz] Citovat
punkac Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 když budeš sedět doma na prdeli tak žadnou Maničku neulovíš . Víš co ten na videu musí mít nápanic? A kdo ti řčekl že chci lovit Máničku, jsi vedla jak ta jedle:D Já na tuhle příležitost čekal celej rok,pač jsi kdysy ve vlákně,kde jsem se ptal,jestli ten starej a plešatej jsi ty,tak jsi odpověděl že jo ,že jsi starej dědek a ptal jsi se, čemu se divím :D :P .. stromeček si ozdobim!! Joo to byla ta sešlost důchodců někde z webu, to bylo drsný vlákno:D [upravil dne 29/12/11 23:25 od Radek Hurvajz] tak Boženku nebo Andulku Citovat
Dadadavid Odesláno 29. prosinec 2011 Autor Odesláno 29. prosinec 2011 Ale to se musíš snažit,jestli chceš na víc,než na Máničku..Koukni jak válím já http://www.loupak.cz/video/umeni-a-respekt/8799-borec-tanecni-show-2 Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 RH: tak to jen doufám, žes nezačal chodit před školu s bonbonama Citovat
Dadadavid Odesláno 29. prosinec 2011 Autor Odesláno 29. prosinec 2011 To víš ,že začal,a jak se při tom tváří??? No,já ho vyfotil,tady ho máte Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 :D:D Ty vole ten je hustej. Citovat
vendelinek Odesláno 30. prosinec 2011 Odesláno 30. prosinec 2011 Jj,taky mi to kdysi takle šlo,dneska bych asi měl z nohou vánočku:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.