Buback Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 Dobre rano, vcera mi asi definitivne zdechla baterka a po neskutecnem hledani jsem se dozvedel ze mam v aute alternator na 150A. Co se mi zda trosku moc na benzinak. Tak sem se chtel optat jakou baterku do toho mam nacpat??? Stara je cela cerna bez jakychkoliv udaju, asi jeste z vyroby (03/2003) teda nemel sem cas ji poradne prozkoumat kvuli casu. Diky moc [Edited on 29/12/11 04:58 by Buback] Citovat
Buback Odesláno 30. prosinec 2011 Autor Odesláno 30. prosinec 2011 Super, diky moc Tak dneska sem ji vytahl ven a hodil na nabijecku a aspon jsem zjistil co je zac.... nejaka \"ECO\" znacka 50Ah, datum sem nenasel no asi pujde ven za nejkou 62Ah, esce se musim podivat co se tady da sehnat. Citovat
MrVain Odesláno 1. leden 2012 Odesláno 1. leden 2012 Daj si pozor na rozmer aby tam vošla, aj na výšku ak bude nizka bude Ti vypadávať ten plusovy konektor, ale dá sa to podložiť Po mojich skusenostiach v prací kde mame 43 trolejbusov a kompletnu evidenciu baterii sa nám zatial najlepšie osvedčili baterie Banner Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.