Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

-Jane ze nat tym ani nerozmyslaj. To drazkovane sklo ma funkciu ze lame svetelny luc podla potreby a na cirych to robi zas tvarovana parabola. Ked das na H4 cire skla bude to svietit ako vreckova baterka ( bude ti vykreslovat kruh )

-Dizajnovo je to ovela lepsie ale vo svietivosti asi trochu horsie.

Ale ked zapnes dialkove tak to bude ovela lepsie ako pri H4, pretoze pri H7 sa tlmene nevypinaju ked svietis dialkovymi

Ja teraz rozmyslam v com su H7+H1 lepsie ako H7+H7??

Na obrazkoch sa mi zda akoby mali H7+H1 kvalitnejsie, take lesklejsie paraboly a teda by mali aj lepsie svietit...

Mozem mat pravdu?

[upravil dne 27.12.2011 18:28 od JuloI]

[upravil dne 27.12.2011 18:31 od JuloI]

Odesláno

mno nejprve se podívej jake más konektory ke svetlum,je dost mozne ze to bdues mit jako já...konektory na H4 a konektory na H7+H7(H1).....v tom pripade si kup urco svetla na H7..sviti to lip.sam to mam..jen je potřeba pořádne je sestelovat....:aut

Odesláno

mam konektory H4 :) ale redukce s relatkem tady už jedny postavený mám navíc,takže to bych vyřešil svícení obouch žárovek :)

Odesláno

Ja som mal TYC. Dal som ich nastavit a povedali mi ze sa nedaju. Ze uz su nadoraz a ste by potrebovali s nimi pohnut. Ale horise bolo ze po polroku sa mi zacali rozpadavat konektory na ziarovkach ( aj na taj malej 5w5 )

Proste vyrabaju to z nekvalitneho a tenkeho plastu.

Oproti Valeo sa nemozu porovnavat. Tolko moja skusenost s tymto vyrobcom...

Ked uz tak asi Depo je kvalitnejsie

Ja by som bral H7+H1 ale ta cena je dost velka.

[upravil dne 31.12.2011 15:38 od JuloI]

[upravil dne 31.12.2011 15:38 od JuloI]

Odesláno

tiez neviem ci je to len inak nafotene alebo je medzi kvalitou tych parabol taky rozdiel...

TYC vyzeraju ze maju jasnejsie, cirejsie paraboly ako DEPO

A tiez H7+H1 od valeo vyzeraju ze su lepsie ako H7+H7.

Ale je to len fotkami alebo je to tak aj v skutocnosti ze niektore maju kvalitnejsie postriebrene paraboly ako druhe?

Odesláno

Řekl bych, že ty světla budou to samý...je to náhrada za origo, takže odlišnosti budou minimalizovaný - můj názor. Jen rozdíl v kvalitě fotky a podmínek při focení, nic víc, nic míň :P

Odesláno

Jeslti Depo nebo TYC je jedno, kvalita zpracování je stejně dobrá ( tedy spíš stjeně špatná proti origo ), svítivost je taky proti origo horší. Nicméně vzhledově to zvenku poznat moc není. Zevnitř už je třeba ten černý plast nic moc na 1. pohled. Já bych u hlavních světel koupil origo použité.

Odesláno
mužu hodit H7+H1 na místo původních H7+H7??? teď si nejsem jistej jak to tam je tak se ptám. Díííky za odpovědi

Môžeš, len H4 za H7+H7 alebo H7+H1 nie ! inak áno tvôj prípad hej ;) konektor je rovnaký iba H4 má inakší :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...