koblih69 Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 Zajeď na diagnostiku, jinak nezjistíš která větev to je. Citovat
aaamilan Odesláno 29. prosinec 2011 Autor Odesláno 29. prosinec 2011 20min. práce:D A co stím kroužkem pod volantem dělat? Vyměnit, nebo vyčistit? zase mi ti to dens zablikalo, když jsem jel do práce. Ale když jsem auto chcípnul a znovu nastartoval, tak to bylo zase dobrý. Citovat
aaamilan Odesláno 12. leden 2012 Autor Odesláno 12. leden 2012 Ahoj, tak jsem sehnal jiný kroužek pod volant a má to i ovládání na rádio. Můžete mi poradit kam ten konektor mám zapojit? Citovat
aaamilan Odesláno 12. leden 2012 Autor Odesláno 12. leden 2012 Tak to jsem pochopil, ale druhý konec. Nenašel jsem nikde protikus. Jinak kroužek jsem vyměnil, a stále mě to bliká a po chvilce to začne znovu svítit. Tak to kroužkem asi nebude. Nebo jsou špatný obadva:-( Citovat
Cviklík Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 A to mělo ovladani na volantu to tvoje?Jestli ne tak tam ten konektor asi nebude to je logicke. Citovat
rkolac Odesláno 5. duben 2012 Odesláno 5. duben 2012 Tak dneska mne auto nějak překvapilo,po roce co s ním jezdím mne dnes přestal blikat pytel,z ničeho nic.Možná je to počasím,myslím že zítra nebo po víkendu to zase začne,to je divné ne!!!!!:myslimfunguje jak má,otočím klíčkem,rozsvítí se,start,a po chvilce zhasne Citovat
Návštěvník Odesláno 6. duben 2012 Odesláno 6. duben 2012 zdravim na kolik tě vyšel ten kroužek?? Citovat
Cviklík Odesláno 6. duben 2012 Odesláno 6. duben 2012 zdravim na kolik tě vyšel ten kroužek?? Máš ho špatný? Citovat
WES Odesláno 14. březen 2013 Odesláno 14. březen 2013 Mi se taky jednoho dne rozsvítila kontrolka air bagu, a nikdo nemohl zjistit co tomu je. Tehdy jsem to kvůli STK vyřešil odpojením kontrolky v palubce. Po dlouhé době, když jsem náhodou rozbíral volant kvůli ovládání rádia, po vyndání air bagu jsem zjistil spadnutý oranžový konektor. To byla celá závada. Citovat
Návštěvník Odesláno 14. březen 2013 Odesláno 14. březen 2013 Zdravím,jj v tom konektoru to většinou byvá špatný kontakt....Rozpojit a namazat vazelinu na kontakty a na čas je klid !!Je pod volantem pod plastovým krytem oranžový kablik pruhovany a to je on.Pozor dělat bez zapleho kličku! [upravil dne 14/3/13 18:08 od JarekB] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.