Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Rozobrata tapacira, prestriekany zamok aj ked je zaliaty ale je tam taka mini dierka skadial to preslo, nastriekane do zamku a do medzier klucky silikonovy olej v spreji, vsetko funguje na 100percent... :papa

• O 3 měsíce později...
Odesláno

dodo a to jsi olej donitř sříkal když jsi měl zámek v ruce venku ? Tapec jsem měl dole ale k tomu zámku byl dost špatnej přístup a celej byl přikrytej plastem nedošáhl jsem ani na konektor abych to rozpojil a prostříkl konektor.

[upravil dne 16/5/12 20:31 od bart.lbc]

Odesláno

nemal som vonku zamok... kamos ma taky sprej z hadickou (hadicka ako wd40) taky biely maglajz a ten striekol do toho zamku, za tapacirom v lavo, zamok je v takom ciernom kryte ale je tam dierka taka mini kadial to prestriekol dnu... a potom este aj do klucovej dierky nastriekal... :papa

Odesláno

Som napisal ze ten sprej ma hadicku ako WD-cko a nenapisal som tam ze som dal WD-cko, tak sitaj poriadne!

A je tam original sprej na taketo veci! ne obycajny lacny silikon, ale nemienim to vysvetlovat, kedze je to uplne zbytocne!! :bojim

Odesláno

Já čtu dobře, nahoře se radí WD a ty radíš silikon. Pokud je to sprej na zámky ( který ale podle mě silikon neobsahuje ) tak nemám výhrady. Pokud je to \"neobyčejný\" silikon tak je to nesmysl. Ano rozhýbáte zatuhlý zámek, ale zároveň do něj nachytáte prach a opotřebení je pak velmi rychlé a už neřešitelné. Musí to být prostě suché mazání. Třeba origo sprej FAB vypadá tekutě, ale to je jen zdání, ta kapalina rychle vyprchá.

Odesláno

dnes jsem zjistil, že zavada nebude nejspíš mechanickým problémem ale spíš elektrický. Neví někdo jakým způsobem funguje zámek - např. HonzoZ, Přemo ? Jestli se dá skoušečkou odskoušet impulz pro zámek co vydá DO. a nebo jestli je to náký datový povel. Díky za odpovědi. Pokud auto zamknu a nechám okna dole a auto obejdu ke spolujezci otevřu klikou zevnitř odemkne se strana i u řidiče z toho usuzuju že bude zámek ok a jakoby jen nedostal signál o odemčení nebo zamčení od DO.

[upravil dne 10/11/12 07:42 od bart.lbc]

• O 2 týdny později...
  • O 9 měsíců později...
Odesláno

problem s odomykanim

Caute

Potreboval by som poradit ohladom poruchy otvarania auta,jedna sa o dvere vodiča.Auto ide v pohode zamknut,problem nastava pri odomykani dialkovym klucom,kedy po stlaceni čudlika odomykania, sa auto odomkne a v momente zamkne.Pri manualnom otvarni klucom v zamku ide vsetko v poriadku.Porucha sa prejavuje obcas aj pri zabuchnuti dveri vodica,kedy zacnu vo vetkych dverach cvakat zamky az kym sa auto po 4-5 cvaknuti samo neuzamkne.To iste sa mi stava aj ked stlacim čudlik na uzamnknutie auta z vnutra.Zamok som prestriekal kde sa dalo aj po zhodeni tapaciru.Diki za kazdy napomocny navrh

Odesláno

Nechodí ti motorek v zámku bude to tam zaoxidované(někdy jo někdy ne), stejně tak jako jsem to měl já. Pokud ti to jde klíčem normálně tak to znamená, že ti mikrospínače uvnitř zámku chodí dobře a ty hneš klíčem uvnitř mechanicky i z motorkem ale protože se ti motorek nehne tak ti to pomoci dálky nesepne ty mikrospínače v zámku. Oprava: Vyměnit zámek cena 2600,-v Peugeotu, nebo na vrakáči cca za 1000,- a nebo rozebrat zámek, jde to špatně ale jde to a sundat motorek (pokud není motorek v háji vodou mě se točil) a očistit konektory na kterých je motorek nasazený, nebo to taky může být už v konektoru zámku a nebo ještě ve spoji dveří a sloupku ale tam jsem měl konektory úplně ok.

Odesláno

diki,bol som u znameho v servise , motorcek je K.O. , tak momentalne mam cvaknute 2 droty kym tam nedam novy,central mi takto ide v poriadku,akurat pri manualnom otvarani mi otvori akurat vodicove dvere a druha vec nezaznamena takto otvorenie dveri ale na docasne riesenie to staci :roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...