straki007 Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 Jeeej. Jednoduse proto ze vim ze Protec neni(resp.nebyl k sehanni) TEC2000 je druhovyroba Protecu. To jsem zas napsal neco...... Citovat
Marcel00 Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 prespekuloval asi... lebo nie tec 2000, nie pro-tec 2000 hgermany, ale nakoniec pro-tec 2000 USA... mi to pride smiesne kus... nic v zlom... prdet na cely *TEC*... TP kladno pripadne ina overena a spolahliva firma a je to vyriesene tieto zazracne vodicky proste nic neriesia... len tahaju peniaze z vackov beznych ludi... Citovat
adam.bogocz Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 ti chceš říct, že straki dělá reklamu nebo lže o tom že to pomohlo? Citovat
Marcel00 Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 ja nechcem povedat nic, toboz nie ze straki lze !!!!! to by som si nedovolil. ja som vyjadril vlastny nazor. ja TECu a podobnym cisticom a aditivam do paliva neverim. TEC som skusil, mi to nedalo to je pravda... hodnoty vstrekov na DIA PP2000 odsledovane a menili sa pocas TEC-ovania, ale stejne to skoncilo o tyzden tak ze som ich vybral a poslal do Kladna. Potom prisla skutocna a citelna zmena. vot vsjo... nikde som nepisal ze lze, tak prosimta opatrne Citovat
pyrone Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 marcel posli mi SZ kontakt na firmicku v Kladne. v blizkej buducnosti budem aj ja uz riesit vstreky... edit: tu si to posielal? http://www.diesel-tp.cz/html/Kontakty [upravil dne 5/1/12 10:19 od pyrone] Citovat
adam.bogocz Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 já to netvrdím...jen jsem se na to zeptal já si osobně taky myslím že opravit zázračně vstřik nějakým přípravkem půjde horko těžko, ale rozpustit hnus z oleje, spláchnout motorový prostor... nemyslím že zrovna na to je třeba zázrak, jen nějaká chemikálie co to spláchne( určitě né dokonale, ale nějak jo).. Citovat
Marcel00 Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 marcel posli mi SZ kontakt na firmicku v Kladne. v blizkej buducnosti budem aj ja uz riesit vstreky... edit: tu si to posielal? http://www.diesel-tp.cz/html/Kontakty [upravil dne 5/1/12 10:19 od pyrone] ano presne tam na odporucanie strakiho maximalna spokojnost Citovat
Marcel00 Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 já to netvrdím...jen jsem se na to zeptal já si osobně taky myslím že opravit zázračně vstřik nějakým přípravkem půjde horko těžko, ale rozpustit hnus z oleje, spláchnout motorový prostor... nemyslím že zrovna na to je třeba zázrak, jen nějaká chemikálie co to spláchne( určitě né dokonale, ale nějak jo).. a ako? v spalovacej komore ? to vyhori okamzite moze to rozpustit nejaky bordel vo vstreku a palivovej sustave, usadeniny siry z nafty a ine detergenty a aditiva pouzivane na cerpackach, pripadne nekvalitne pozostatky pri vyrobe nafty. tu by som sa bol ochotny priklonit... ciastocnu pomoc pripustam, no i tak sa stotoznujem so strakim ze radsej vstreky vybrat a dat vycistit na stolicu. Citovat
straki007 Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 Ja sem napisu posledni nazor asi. Kdyz jsem si kupoval ten Protec tak TEC2000 tady jeste nebyl. Koupil jsem si to pro vlastni potrebu a jedine do sveho auta. Kdyz vysel TEC2000 tady tak jsem zacal zakaznikum cistit motory u vymeny samozrejme TECem2000. Funguje urcite taky.Nevim jak dobre , ale pomaha.Kdyz se tam naleje novy olej tak nekdy je opravdu problem najit hladinu na merce jak je ten olej cisty. Do sveho auta davam jeste zbytek Protecu.Pak pujdu do TECu2000 taky Pokud se najde kamenny obchod na Protec tak do neho urcite pujdu. Citovat
Marcel00 Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 pani ja sa Vam omluvam, az teraz som postrehol ze hovorime o vyplachu motora a nie o cisteni vstrekov bezi tu na TEC podobne vlakno kde je rec o vstrekoch... no moje prispevky tu napisane hovoria o cisteni vstrekov nie vyplachu motora... hanbim sa a obcas sa aj učeň tesár utne pardon, no i tak si myslim ze moj nazor nieje zly Citovat
adam.bogocz Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 já si říkal že tam píšeš o spalovacím prostoru a pod ... no co už... no káždopádně si ten Protec koupím a udělám výplach toho motoru před výměnou uvidíme jestli mi začne všude cákat olej nebo jestli se něco zlepší doufám že to druhé :-P Citovat
adam.bogocz Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 tak to mi moc nepřeješ ....no uvidi se Citovat
Marcel00 Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 to bol moj nazor a obava, nie prianie tebe prajem maximalnu spokojnost s Tvojim tatosom... daj vediet ako si dopadol... Citovat
Mike407 Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 Kdysi jsem si nechal u své motorky v rámci servisního intervalu vyčistit a seřídit karburátory. Do té doby celkem šlapala jak hodinky. Ale potom se najednou začala \"uchlastávat\", při teplém motoru byl obrovský problém nastartovat a na volnoběh motor chcípal. Příčina byla v tom, že při čištění karburátorů použili čistící přípravek, který sice rozpustil usazeniny, ale tím také odstranili i usazeniny okolo sedel jehlových ventilů, které už tam v tu chvíli fungovaly jako těsnění. Nakonec to vyřešila výměna těsnících kroužků za nové. Nicméně věřím, že kdyby se na to nesahalo, všechno by fungovalo bez problémů dál i bez té následné výměny... Trochu jsem tím odbočil, ale jen jsem chtěl napsat, že né vždy je odstranění usazenin nutně výhra. Pokud auto šlape jak má a neproplachovalo se to od samého začátku, asi bych se na to raději vykašlal... Citovat
Marcel00 Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 keby si tie usadeniny odstranoval parvidelne tak by nebol problem. vid vyplachy motorov s tarych skodovkach a problem s karbonom. ono problem je ked sa to nerobi pravidelne. ked to dlhodobo zanedbavas a potom chces rychlo napravit tak je vzdy problem... plati to aj v zivote Citovat
Lví-ček Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 Straki promin: Z jednoho blbého dotazu jak proplach funguje je tu 1000 příspěvků a roztržek. To jsem fakt nechtěl. Jen mě to zajímalo, protože testuji v práci olejová čerpadla do aut. Citovat
Marcel00 Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 tomu sa hovori cielena a vystizna diskusia uz by to chcelo len zmenit nazov vlakna... Citovat
straki007 Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 Ale vzdyt absolutne o nic nejde. Mne vubec nic nevadi.Akorat cucim jak nekderi jedinci dokazou rozvest pro mne trapnou debatu:aut A ted budou urcite pokracovat...........v cem je debata trapna.ze jo:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.