Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
prespekuloval asi... lebo nie tec 2000, nie pro-tec 2000 hgermany, ale nakoniec pro-tec 2000 USA... :bojim mi to pride smiesne kus... nic v zlom...

prdet na cely *TEC*... TP kladno pripadne ina overena a spolahliva firma a je to vyriesene :super

tieto zazracne vodicky proste nic neriesia... len tahaju peniaze z vackov beznych ludi...

Odesláno

ja nechcem povedat nic, toboz nie ze straki lze !!!!! :bojim to by som si nedovolil.

ja som vyjadril vlastny nazor. ja TECu a podobnym cisticom a aditivam do paliva neverim.

TEC som skusil, mi to nedalo to je pravda... hodnoty vstrekov na DIA PP2000 odsledovane

a menili sa pocas TEC-ovania, ale stejne to skoncilo o tyzden tak ze som ich vybral a poslal

do Kladna. Potom prisla skutocna a citelna zmena.

vot vsjo... nikde som nepisal ze lze, tak prosimta opatrne ;)

Odesláno

já to netvrdím...jen jsem se na to zeptal ;) já si osobně taky myslím že opravit zázračně vstřik nějakým přípravkem půjde horko těžko, ale rozpustit hnus z oleje, spláchnout motorový prostor... nemyslím že zrovna na to je třeba zázrak, jen nějaká chemikálie co to spláchne( určitě né dokonale, ale nějak jo).. :)

Odesláno
já to netvrdím...jen jsem se na to zeptal ;) já si osobně taky myslím že opravit zázračně vstřik nějakým přípravkem půjde horko těžko, ale rozpustit hnus z oleje, spláchnout motorový prostor... nemyslím že zrovna na to je třeba zázrak, jen nějaká chemikálie co to spláchne( určitě né dokonale, ale nějak jo).. :)

a ako? v spalovacej komore ? to vyhori okamzite

moze to rozpustit nejaky bordel vo vstreku a palivovej sustave, usadeniny siry z nafty a ine detergenty a aditiva pouzivane na cerpackach, pripadne nekvalitne pozostatky pri vyrobe nafty.

tu by som sa bol ochotny priklonit... ciastocnu pomoc pripustam, no i tak sa stotoznujem so strakim ze radsej vstreky vybrat a dat vycistit na stolicu.

Odesláno

Ja sem napisu posledni nazor asi.

Kdyz jsem si kupoval ten Protec tak TEC2000 tady jeste nebyl.

Koupil jsem si to pro vlastni potrebu a jedine do sveho auta.

Kdyz vysel TEC2000 tady tak jsem zacal zakaznikum cistit motory u vymeny samozrejme TECem2000.

Funguje urcite taky.Nevim jak dobre , ale pomaha.Kdyz se tam naleje novy olej tak nekdy je opravdu problem najit hladinu na merce jak je ten olej cisty.

Do sveho auta davam jeste zbytek Protecu.Pak pujdu do TECu2000 taky

Pokud se najde kamenny obchod na Protec tak do neho urcite pujdu.

Odesláno

pani ja sa Vam omluvam, az teraz som postrehol ze hovorime o vyplachu motora a nie o cisteni vstrekov :mad:

bezi tu na TEC podobne vlakno kde je rec o vstrekoch... no moje prispevky tu napisane hovoria o cisteni vstrekov nie vyplachu motora...

hanbim sa a obcas sa aj učeň tesár utne :D

pardon, no i tak si myslim ze moj nazor nieje zly :D

Odesláno

já si říkal že tam píšeš o spalovacím prostoru a pod :D ... no co už... no káždopádně si ten Protec koupím a udělám výplach toho motoru před výměnou :) uvidíme jestli mi začne všude cákat olej nebo jestli se něco zlepší :D doufám že to druhé :-P

Odesláno

Kdysi jsem si nechal u své motorky v rámci servisního intervalu vyčistit a seřídit karburátory. Do té doby celkem šlapala jak hodinky. Ale potom se najednou začala \"uchlastávat\", při teplém motoru byl obrovský problém nastartovat a na volnoběh motor chcípal. Příčina byla v tom, že při čištění karburátorů použili čistící přípravek, který sice rozpustil usazeniny, ale tím také odstranili i usazeniny okolo sedel jehlových ventilů, které už tam v tu chvíli fungovaly jako těsnění. Nakonec to vyřešila výměna těsnících kroužků za nové. Nicméně věřím, že kdyby se na to nesahalo, všechno by fungovalo bez problémů dál i bez té následné výměny... Trochu jsem tím odbočil, ale jen jsem chtěl napsat, že né vždy je odstranění usazenin nutně výhra. Pokud auto šlape jak má a neproplachovalo se to od samého začátku, asi bych se na to raději vykašlal...;)

Odesláno

keby si tie usadeniny odstranoval parvidelne tak by nebol problem. :)

vid vyplachy motorov s tarych skodovkach a problem s karbonom.

ono problem je ked sa to nerobi pravidelne.

ked to dlhodobo zanedbavas a potom chces rychlo napravit tak je vzdy problem...

plati to aj v zivote :D

Odesláno

Straki promin:

Z jednoho blbého dotazu jak proplach funguje je tu 1000 příspěvků a roztržek. To jsem fakt nechtěl. Jen mě to zajímalo, protože testuji v práci olejová čerpadla do aut.

:papa:)

Odesláno

Ale vzdyt absolutne o nic nejde.

Mne vubec nic nevadi.Akorat cucim jak nekderi jedinci dokazou rozvest pro mne trapnou debatu:aut

A ted budou urcite pokracovat...........v cem je debata trapna.ze jo:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...