Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 306 1.6 65kW XR z Ria de Žambéra - Na Cyclonech s Hankook Ventus Prime3, 18let spolu, boj s korozí...

Recommended Posts

Odesláno

Zítra to zkusím, po tomhle přiznání s tím nemůžu na sraz. :D

Ještě jedna věc, zjistil jsem, že mi nehraje reprák v řidičových dveřích. Budu muset na to kouknout. :roll

Odesláno

Nálepka je od pátku dole. Cestou na Klouzání se rozehrál i reprák. ;) Cestou jsem bral N95 v UO za 35,90 a spotřeba vyšla na závratných a teď pozor, 10,1l/100km. :o Načež jsem najel od tankování, na sraze a cestou domů 250km a vyjel jsem lehounce přes 1/4 nádrže. Což dělá 6-6,5l/100km. :mrk To už by šlo.

Odesláno

To snad ne, když já jezdím fakt teď jen 3km do práce a z práce, 4km na barák a domů a po městě. Kloudně to neohřeju. Teď na sraz jsem auto po dlouhý době zase protáhl a bylo to znát. Po 250km rafička těsně za vyjetou 1/4 nádrže snad značí to, že se nic neděje a celé zimní spotřeby jsou jen dílem zimy, krátkých jízd a zimních gum. :myslim

Fotečky ze Zimního klouzání:

První s Hamroněm u Hamrů nad Sázavou

post-39796-14109635848884_thumb.jpg post-39796-14109635849267_thumb.jpg

Druhá s téměř dvojčetem, které jsem odchytl a majitel zase mě. :D

[upravil dne 2/3/14 19:41 od radim.1008]

[upravil dne 9/3/14 20:30 od radim.1008]

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Tak jsem byl dnes pro benzín. Žamberk Benzina N95 36,20Kč/l. Spotřeba vyšla po 610km na 8,7l/100km. V nájezdu je 250km a Zimní klouzání, jinak moje klasika. :D

Odesláno

Kotouče jsem dělal společně s deskama a spojkou v lednu. Dával jsem Bremba, a dle stavu před mytím, defakto nepráší tolik, jako Valea, co tam byla před tím.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...