Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 306 1.6 65kW XR z Ria de Žambéra - Na Cyclonech s Hankook Ventus Prime3, 18let spolu, boj s korozí...

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem byl dnes nucen se otočit do servisu. Brzdy na autě, převodovka venku :( Nepasuje spojka :myslim Vzal jsem si starou a novou sebou a po telefonu porovnával s Jardou (badisakem). Nakonec se ukázalo, že chyba není snad ani na jedné straně, ale na straně výrobce a chybném obsahu balení. Uvidíme zítra, až k němu pojedu co vymyslíme. :myslim

Jak tam visí. :roll

post-39796-14109635351987_thumb.jpg

[upravil dne 3/2/14 18:09 od radim.1008]

Odesláno
:D Tak to mě nenapadlo. :D Stará spojka 18 zubů, nová 24 zubů. Problém číslo jedna. Kontrola po telefonu a na krabici kód pro spojku s 18zuby, kontrola čísla na samotné lamele, zase 18zubů, ale na lamele je střed s 24zuby. :myslim Na zítra je objednaná nová Sachs a Luk, tak snad jedna bude ta pravá. :D
Odesláno

radim.1008 : to znám,když jsem dělal tlumiče s uložením atd. tak ve správný krabičce jsem měl uložení na 306 a divil jsem se že tam nejde na coupe :D

Odesláno

Já zase objednal sadu spojky na moje HDi a pak mi volá servisák, že tam nejde ložisko, všechno ostatní pasuje. Tak jsem rychle letěl do AK a koupil správné ložisko. :D

Odesláno

Dnes jsem byl reklamovat spojku. Jarda objednal znovu Sachse a zrovna i Luk na dnešek a opět byla v krabici od Sachse špatná s 24zuby a ukazoval mi i jejich katalog a tam mají pod tím obj. číslem napsáno 18zubů :myslim Otevřeli jsme i od Luku a ta byla ta pravá. Takže jsem vzal tu. :D

Vedle stará pro porovnání.

post-39796-14109635408007_thumb.jpg

[upravil dne 4/2/14 19:09 od radim.1008]

Odesláno

Tak auto ze servisu doma. Vyměněna spojka LUK, kotouče a desky na předku Brembo, svíčky NGK a olej v převodovce. ;)

Drhnutí při brždění způsobovalo odloupnuté obložení z desky. :roll

Odesláno

Ty brzdy, to je síla, tos drhnul už o železo? Že se nestydíš :D

Co to máš za kabel u pojistkovky u motoru? Já tam nic takového nemám.

Odesláno

Milane, vůbec nevím, co je to za kabel. :D Jj brzdil jsem, ale jenom cestou domů a do servisu. Normálně jsem obložení ztratil za jízdy a vím i kde. :D

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak snad po zimě jsem dnes umyl auto. Včera proběhlo gruntování uvnitř. Abychom nedělali na klouzání ostudu. :D Doufám, že se nebude klouzat jako loni. :aut

post-39796-14109635761094_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...