Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 306 1.6 65kW XR z Ria de Žambéra - Na Cyclonech s Hankook Ventus Prime3, 18let spolu, boj s korozí...

Recommended Posts

Odesláno

Špatně je to, že je to benzín :D Kámoš má P306break 1,8 a jezdí defakto podobně jak já, ale za 11-12l/100km.

Napadá mě, no spíš jsem zjistil ze svých záznamů, že na svíčkách mám téměř 68tis. km. Je to hodně nebo akorát? Přes léto jezdím za těch 7,5 - 8l , dálkový lehce pod 7. :myslim

Odesláno

To jsou ty benziny tak rozežrané? :o:D

Dle příručky je kombi spotřeba u 1,6tky 6,9l a u 1,8 8,2l.

Ale já jezdím pod papírovou spotřebou, ta je 5,3. :D

Odesláno

Vzácný úkaz byl údaj 4,3 na spotřebě :D Já jsem nikdy neměl problém dosáhnout papírových hodnot :D

Ale 9,5 je trochu mimo ;)

Odesláno

I to by se mohlo stát :D Uvidíme, co ta spotřeba bude dělat, jak s těma svíčkama? :mad:

Dnes se ke mě dostaly fotky z našeho Silvestra, takhle v noci kamarádi zdobili Pažouta. :D

post-39796-14109634920875_thumb.jpg

• O 3 týdny později...
Odesláno

Dlouho byl klid. :bacha Pískání zmizelo. Včera večer při -5stupních jsem jel a po rozjezdu z křižovatky jsem slyšel takové dření a do pedálu spojky se přenášelo takové vrnění. Nechal jsem poté auto nastartované před barákem na volnoběh a šlapal jsem spojku. Tak divně to ševelilo jako když je chycené ložisko. :myslim Spojka zabírá tak v horní části svého chodu. Najel jsem poté asi 50km a zvuk se občas ozval znovu. Co tomu je? Chycené ložisko, přítlačák? Díky, budu tomu teď věnovat více pozornosti. :papa

Odesláno

Ještě jeden dotaz dneska, sundal jsem kolo, protože při brzdění tam něco šíleně dřelo. Opadala akorát rez z obvodu kotouče a jinak nic. Když jsem roztáhl prasátko, tak se kotouč točí volně. Jaká je minimální tloušťka kotouče? Má 18,7mm a na deskách je tak 5mm \"masa\". :papa

Odesláno

Ok, díky Milane. Kouknu kolik stojí kotouče a desky u Jardy. Zítra s tím zajedu po práci do servisu, ať na to kouknou a řeknou, zda to \"dření\" je přítlačák nebo ne. Dle mého je, protože, když vyšlápnu spojku, tak to stichne, pustím spojku a je slyšet jak to \"dře\". :roll

Odesláno

Takže je to jasné, komplet brzdy na předku, spojka a svíčky. :roll Byly plný všechny zvedáky v servise, ale nejspíš jsem ztratil destičku z vnitřní strany. :bojim A na spojce řve ložisko. :bacha

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...