Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 306 1.6 65kW XR z Ria de Žambéra - Na Cyclonech s Hankook Ventus Prime3, 18let spolu, boj s korozí...

Recommended Posts

Odesláno

Taky se mi ten sníh moc nelíbil. Ale, co v bazaru naděláš. :nevim Jinak puchýř na LZ lemu, odloupnutej lak na masce, pravá lišta pod světlem má ulomený držák a kouká ven. Vnitřek vypadal, na trochu péče, hlavně koberec a Cyclony podřený. Všechno by se dalo vyřešit. Motor jsem neslyšel, ale prý jde dobře.

Odesláno

Což o to, já bych kupoval. Jen jsem si vymyslel předělání části baráku pro vlastní bydlení a tak mi cabrio neprojde a budu muset s ním chvíli počkat. :D

Odesláno

Dnes natankováno a spotřeba závratných 9,5l :o Tankoval jsem naposled v Praze na OMW a nájezd se skládá z dálnice a cest okolo komína a teď pár blbnutí na parkovišti :D Uvidíme příště, jestli spotřeba klesne. :myslim

Odesláno
radim.1008 : to je nějak hodně né...to nežere ani moje V6 :D

Je to hodně :myslim Teď jsem okolo 8l/100km Asi za to hodně můžou jízdy do práce cca 3km a na barák cca 5km. Kolikrát se to ani neohřeje. :nevim

Odesláno

Rok se s rokem sešel a tak udělám, jako každý rok, soupis toho, co se na autě dělalo.

Koupena obutá sada Cyclonů, opraveny dveře a PZ lem po nehodě na zimním klouzání, STK, vyměněn brzdový váleček, koupena nová anténa v Peugeotu, výměna oleje, filtrů, rozvodů, vodní pumpy, stabilizátory, pružin, horního uložení a geometrie. Sešlo se nám toho docela dost.

A jako odměnu dostal Pažout dnes do Nového roku koupel a vyluxování, společně s kámošovou Xsarou. :papa

post-39796-14109634770326_thumb.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

S novým rokem máme nový zvuk. Něco mi v motorovém prostoru po dobu studeného motoru, tudíž než stoupne teploměr k 70C, hvízdá. Zvuk je to pravidelný a stálý. Má někdo tip z tohohle popisu, kam mrknout? Díky.

Odesláno

Takže dnes ráno za studena se opět ozývalo pískání a večer, kdy byl motor opět studený nic. :myslim

Taky jsem byl pro benzín. Opět 9l/100km :roll Johne, půjčíš mi coupé? Já chci jezdit za míň. :D

Odesláno

Taky mě to štve. A to v tom je cesta tam a zpět na Vánoční večírek do Brodu a zbytek cesty do práce, na barák, vše do 5km. To jezdím pořád defakto na studeno. Jo pár delších tras tam je. Minule byla spotřeba 9,5l/100km :roll

Odesláno

To je fakt hodně. To já i s Brodem jsem pořád na 5,2 :(, čekal jsem, že to spadne pod 5, ale ono prd. Zbytek mám couračky jako ty.

Ale 9,5 je fakt hodně, asi tam bude něco špatně. :myslim

Za kolik jsi jezdil předtím, 7?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...