Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 306 1.6 65kW XR z Ria de Žambéra - Na Cyclonech s Hankook Ventus Prime3, 18let spolu, boj s korozí...

Recommended Posts

Odesláno

šrouby jsou ze 406 z 15\" ouraganů ;)

co je divného na závitu? je možné že se vyrábí ze dvou dílů a do hlavy se při výrobě zašroubují:myslim nebo je to jen aby držela podložka :D

foto dával i KoldasT16

post-1334-14109630419127_thumb.jpg

Odesláno

Rozhodně nejsou ze dvou částí ;) Šroub je počítán na střih a dva závity je principiálně \"blbost\" :D Podle fotky potřebuji šroub na pozici 1 Jestli se nezadaří objednám v Kelly. ;)

Odesláno

Vím, psal Noradek, že je má a že 100% pasují. Ale i tak pokud by někdo měl a KoldasT16 psal, že má, tak tipuju, že nejlepší bude 1ka. Výhoda by byla jeden klíč, 19ka.

Odesláno

zajímavé psal jsem ještě jeden příspěvek a zmizel:myslim

on to nemusí být závit ale vymáčknuté drážky které drží podložku...

Odesláno

Dnes sluníčko po příchodu z práce zlákalo k nějaké činnosti kolem auta. Došlo na vysání obou aut, utření palubky a interiérových plastů v Peugeotu, přehození zadních světel, páč levé bylo prasklé a pravé odřené.

post-39796-1410963051377_thumb.jpg

[upravil dne 8/4/13 18:58 od radim.1008]

Odesláno

Vojto, přesně, tak a to jsem chodil s mobilem kolem auta, aby to bylo co nejmíň poznat :D

Tome, když přijdou ve středu konečně správné šrouby :D tak půjdou, i když ještě nejsou v techničáku.

Odesláno

Ivko: koupil jsem je od člena Fe-re z Prešova, rozprodává bouranou 306ku. Nejlepší na celém obchodu bylo, žej sem si pro ně dojel asi 20km na benzinku :D

Andreww: dvojité světla :D něco pro tebe mám ze dneška :aut

Dnes jsem umyl Forďase a s ním i všechna letní kolečka :D

[upravil dne 9/4/13 19:23 od radim.1008]

post-39796-14109630528348_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...