radim.1008 Odesláno 31. říjen 2012 Autor Odesláno 31. říjen 2012 Tak to zdaleka ne Ale uvidím, co se najde. Přední jsou měněny na jaře a mají cca 7tis. km a zadní jsou určo původní jako byli přední. Takže si myslím, že problém bude v nich. Citovat
AKCZ Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 Me jen fascinuje a bohuzel uz neprestava udivovat ze servisy nenajdou strzeny 2 zavity na hornim ulozeni a jeste tam jsou jine srouby.. vec kterou by mel servis najit hned.. svete div se.. nenasel ani na po Xty... PS: S tim ze servis co menil ty tlumice o tom musel preci vedet... snad pak zmizi i to \"klepani/priceni\" Citovat
radim.1008 Odesláno 1. listopad 2012 Autor Odesláno 1. listopad 2012 Taky mě to udivuje. Vážně mě nenapadlo hledat kolem šroubů, který mají být dotaženy a člověk si to o nich myslí. Jak se říká jeden myslel... Servis už jsem změnil!!! Doufám, že teď to už pomůže a bude klid Ps: Vojto, teď když vím o těch šroubech moc s Pažoutem nejezdím. Ale když jedu dělá to čím dál víc. Jinak ještě jednou díky za pomoc. Citovat
radim.1008 Odesláno 12. listopad 2012 Autor Odesláno 12. listopad 2012 Dnes ráno Pažout odvezen do servisu. Uvidíme, co s tím vykouzlí Fotka v sedm ráno Odpoledne jsem byl s Fordem na STK. Prošel jsem v poho, co by kdo hledal u 4letého auta s téměř 26tis. km Ale, co mě tak trochu zarazilo, byl průběh kontroly. Že auto prolezl na jámě, zahrkal s ním na deskách, vyzkoušel brzdy, to beru jako samozřejmost. Taky veškerý osvětlení, považuji za opodstatněné. Ale, že zkoušel uvnitř i clonítka, všechny dveře a pásy, hrk předních sedaček, stěrače, ostřikovače a klakson, mě přišlo trošku komický Výbavu chtěl vidět taky, jen rezervu mě odpustil vytáhnout Když začal, myslel jsem, že chce něco najít, ale celou dobu vedl rozhovor s veselým tónem hlasu. Že by to byl poctivý neúplatný technik? PS: Ještě k fotce, vedle těch dvou Peugeotů bylo místo, tak jsem to tam plácnul a vyfotil si to, aby to vypadalo jako v ofiko servise [Edited on 12/11/12 18:04 by radim.1008] Citovat
radim.1008 Odesláno 16. listopad 2012 Autor Odesláno 16. listopad 2012 Dnes jsem si přivezl Pažouta zpět ze servisu Už se mě po něm stýskalo Světe div se, po cestě ticho, žádný klepání a vrzání Opravili nebo spíš převrtali a nově vyřízli závity v horním uložení, vyměnili pravý čep řízení, který se začal ozývat po opravě uložení, vyměnili silentblok na zavěšení motoru, o tom jsem věděl, zadní tlumiče a udělali geometrii. Doufám, že pro letošek to je vše Jinak tento týden byl výživný, co se týče financí do aut. Peugeot: servis + 57l N95 po 37,70,- Ford: STK, garančka + 36l N95 po 37,20,- [Edited on 16/11/12 16:17 by radim.1008] Citovat
radim.1008 Odesláno 16. listopad 2012 Autor Odesláno 16. listopad 2012 Ještě jsem zapomněl, že jsem pořídil \"nová\" starší zadní světla od zdejšího člena fe.re. Svoje levý mám prasklý od pražský sídlištní popelnice a pravý lehce odřený. Citovat
radim.1008 Odesláno 25. listopad 2012 Autor Odesláno 25. listopad 2012 Včera bylo hezky, tak se dostalo Pažoutovi koupele Další až na jaře Citovat
MilanF1 Odesláno 25. listopad 2012 Odesláno 25. listopad 2012 pěkný, to moje by potřebovalo koupel, ale asi to nechám na jaro ... možná před Klouzáním, ale nevím nevím, loni to taky nevadilo Citovat
radim.1008 Odesláno 1. prosinec 2012 Autor Odesláno 1. prosinec 2012 Malé kulatiny v tomto týdnu Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 ty teho taky moc nenajezdíš, co Citovat
vendelinek Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 mazlí se s nim a furt ho ošetřuje,proto tak svěže stále vypadá Citovat
radim.1008 Odesláno 2. prosinec 2012 Autor Odesláno 2. prosinec 2012 ty teho taky moc nenajezdíš, co Těch 15tis. km ročně, ale je pravda, že teď mám k tomu dalších skoro 8tis. km natočených na Fordu Teď Pažout od pátka stojí pod bílou peřinkou a jezdil jsem Fordem Citovat
radim.1008 Odesláno 2. prosinec 2012 Autor Odesláno 2. prosinec 2012 mazlí se s nim a furt ho ošetřuje,proto tak svěže stále vypadá Jsem rád, že svěže vypadá a to mazlení už není, co to bývalo Jinak Vendelínku, potkal jsem tvoje bývalé auto Citovat
radim.1008 Odesláno 7. prosinec 2012 Autor Odesláno 7. prosinec 2012 Dva dny teď auto stálo a takhle dnes vypadalo. Zimní kamufláž Citovat
radim.1008 Odesláno 7. prosinec 2012 Autor Odesláno 7. prosinec 2012 Kuk na svět ta barva mě stále baví Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 8. prosinec 2012 Odesláno 8. prosinec 2012 Nechcem ti zasírat vlákno Radime, ale zaujímalo by ma, jestli sneh, mráz, větr neco robí z autem. Já mám v pláne svoje mět skované v garáži počas zimy, jezdit len minimálne (výlet, silvestr chata a tak, žádné denní jezdení) a už poslední týdeň pri pohlede na omrzlé auta zasnežené mi ich bylo strašne lúto, spolu s dobrým pocitem, jak si kocúr hoví nenamrznutý, vyleštený, umytý a navoskovaný v garáži Alebo sú to proste železa plechy, pružné laky a materiálu mráz nic nerobí? Citovat
radim.1008 Odesláno 8. prosinec 2012 Autor Odesláno 8. prosinec 2012 Ivko, nic se neděje, od toho tu máme tyto stránky a vlákna Auto parkuji venku, od doby, co ho vlastním a to bylo v srpnu 5let. Před každou zimou, auto umeju, ošetřím lak leštěnkou, plasty naimpregnuju, natřu gumy ve dveřích silikonovým olejem proti přimrznutí, změřím chladící kapalinu a doleju ostřikovače zimní směsí Víc opravdu nedělám. Vlastně jo, jednu baterku jsem už kupoval. Asi tak dvakrát za zimu nechám auto stát ve vytopené garáži přes noc, aby otál sníh a vyschlo. V autě mám na podlaze gumy a požaduji po spolucestujících oklepání bot při nastoupení. Vodu vylévám, nenechávám stát. Jediný, co jsem asi tak víc pro auto udělal bylo, že jsem nechal stříknout v loni na podzim spodek a dutiny. Dnes dopoledne bylo -14°C a auto stálo od středy. Chytlo napoprvé. Štěstí přeje v zimě připraveným a pokud jsi připraven, tak autu zima nijak extrémě neubližuje Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 8. prosinec 2012 Odesláno 8. prosinec 2012 Díky, že si sa tak rozpísal, mám radost z každého jedného člověka, který o auto pečuje, za co sa mu odvďačí dobrým stavem, trvanlivosťú a svezením V podstate robím to isté čo ty, až na jeden malý \"detail\" - stríknút spodek a dutiny. Všimel sem si takéto slovné spojení už vícej krát tady na klube, mohel by si mi napísat o co ide? Které místa, a čím, jaký výsledek sa dostaví? Jestli tým možem odvrátit nejakú koróziu, šel bych do teho Ked umývám auto, dávám vždycky poumývat aj podvozek, asi zbytečne, ten je stavaný na to, aby byl špinavý, ale pro taký ten dobrý pocit. Jo, a v studeném počasí je aj zvuk motoru/z motorového prostoru iný, mám pravdu? Myslým teda za studena, kladky a pohyblivé části, kým sa zehrejú. Citovat
radim.1008 Odesláno 8. prosinec 2012 Autor Odesláno 8. prosinec 2012 Při slovním spojení \"nechal jsem stříknout spodek a dutiny\" jde o to, že se nechá nastříkat podlaha a všechny exponovaný místa ze spoda auta (kapsy kolem zadní nápravy, přední nosníky, zadní podběhy, kde vlevo málokdy je z výroby plast. podběh, též jsem neměl). Dutiny znamená to, že do prahů navrtáš někde u loupku dirku, aby ti ní prošla tryska a vnitřek prahu ošetříš proti korozi. 306ka má vynikající proti korozní ochranu. Spodek auta mám nastříkán hmotou, která se podobá tvrdší gumě, obdoba gumoasfaltu a dutiny se ošetřují olejovým nástřikem. Na jaře to chci nechat udělat i u Forda. S tím mytím spodku, ti na to nic neřeknu. S autem do myčky nejezdím a ani jsem tam nikdy se žádným nebyl. Hezky pěkně ručně s houbou. A ty jiný zvuky za studena, to jsou kladky, řemeny, no prostě vše, co se hýbe a točí a při těchto mrazech je to po startu \"zatuhlý\". Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 8. prosinec 2012 Odesláno 8. prosinec 2012 Wow ! A títo úkony robjá špeciálné firmy, alebo je to vícménej spúsobem urob si sám ? Ked tak, daj nejaký odkaz, abych aj vedel jak to mám hledat. Jo a ten (ten plastový bodběh sem na 1.6 neměl, na GTi tam je, nevím či od výroby) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.