Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

to bol len postreh na co si dat pozor pri kupe auta...

ako majitel k nemu pristupoval... ja osobne si taketo veci vsimam...

tema pokracuje v povodnom zneni nazvu jej samotnej...:aut

Odesláno
Tiež som si všimol a bolo to aj lakované, lebo ten spodok má byť čierny.

Je to tak, zadná pravá časť bola striekaná (tak som ho už kupoval) s tým spodom podbehu si už námahu nedali ;).

[upravil dne 14/1/12 22:14 od Judes]

Odesláno

no mozno hej mozno nie... mozno len poskriabane mal cele auto jak kamosovy poskrabaly prednedavnom... lebo rozbyte to nevyzera bo vsade su medzery rovnake...

Odesláno

No vony jsou takový klasický rovnice:

1. auto ať je jak chce starý má v ČR v bazau najeto 150 tis a méně

2. celolak se na autě délá kvůli škrábancům z parkoviště.

3. v Německu řídí auta jen ženy a nebo lékaři v důchodu

:D:D:D

Odesláno

ahojte este jeden :xvul ake najcastejsie kluce sa pouzivaju v 407? hlavne v motorickej stranke??? torxy? alebo aj inbusaky? idem na ukrainu tak kupim dajake kvalitnejsie za dobru cenu..

Odesláno
ahojte este jeden :xvul ake najcastejsie kluce sa pouzivaju v 407? hlavne v motorickej stranke??? torxy? alebo aj inbusaky? idem na ukrainu tak kupim dajake kvalitnejsie za dobru cenu..

:D ze na ukrajinu kupit kvalitnejsie za lepsiu cenu.... urcite na ukrajine budu kvalitnejsie :D radsej si kup z baumaxu a vydrzia viac :D

Odesláno

len by si sa cudoval ze jake veci su na ukraine... kazdy nadava na benzin a na naftu ale tak isto su tam dobre veci a aj zle veci ako na slovensku ci co ja viem kde... nie este nemam ale na 100% ze budem mat... a preto to chcem teraz vsetko pripravit aby po kupe uz len objednat a rozobrat a pomenit rozvody atd atd... teraz som zrobil kurenie do garaze na spaleny olej aby bolo aj teplo... :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...